Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 90

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

nu stiu cum sa modific din aspiranta la in +5aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Crisarh felicitari!

pt semnatura mergi in stanga la profil personal, iti cere parola, apoi mergi la editeaza profil, apoi optiuni profil, semnatura...si gata.

Mami de fetita si de baietel 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Dragele mele,
Am gasit si eu putin timp sa intru sa va urez Sarbatori Fericite si Noul An sa va aduca ce va doriti!!!
LauraVoinicu, am citit printre randuri si am aflat ca ai 3 puiuti in burtica. Sa dea DD pe 5 ianuarie sa fie bhcg-ul MARE!!
Lucialu, felicitari din inima!!!! Doamne, ce ma bucur pentru tine! Sa ai o sarcina usoara si frumoasa si un bebe sanatos si mancacios!!!
Vally, felicitari !!! Ma bucur ca au inceput reusitele la cap FIV in echipa lui Tutu.
Magdita, Georgia, Felix, Aerlilian, Lali, Mada, Sarah, Tamy va pup pe toate!!!
IoanaTugs, felicitari, o sarcina usoara si un copilas sanatos, norocos si papacios !!!!!!!!!!!!!!
Crisarh, felicitari !!!!
Laura sa iti traiasca baietelul!!!!!!!!!!!

Noi azi implinim 1 luna, nu stiu cand a trecut timpul… A fost mai greu la inceput pentru mine cu durerile de cap, apoi au inceput colicii lui Bogdanel, dar de cate ori imi era mai greu, oboseala si putin speriata de plansetele de neoprit, imi reaminteam cat mi-am dorit acest copil si cum mi s-a intamplat totul si ii multumesc lui DD.

Am zis ca revin cu detalii despre nastere. Treburile au stat cam asa: Pe 24 noiembrie am mers la Bucuresti. Dupa eco, dr T imi spune ca are 2 vesti proaste: pleaca din tara pana pe 1 dec si materniatatea Elias este inchisa in aceeasi perioada. Dupa masuratori, DPNul era 6-7 dec. Asa ca m-am dus cuminte acasa si mi-am propus sa stau linistita sa astept sa treaca 1 dec.
Pe 25 spre 26 am eliminat dopul gelatinos. Asta insemna ca in 3 zile existau sanse sa nasc, dar eu credeam in continuare ca am sa trec de 1 dec.
Pe 28 noiembrie la 2 dimineata au inceput contractiile, nu foarte dureroase, dar cu o frecventa de 15 min; luam no spa si incercam sa ma conving ca nu nasc. La 6 dimineata, i-am spus sotului ca am contractii; il sun pe Tutu, nu avea semnal, imi dadea ‘eroare conexiune”; i-am scris si un sms; in cele din urma, pe la 7.30 am reusit sa vorbesc cu el. Imi zice sa nu plec inca spre Buc, sa vorbeasca cu directorul noii maternitati care se deschisese atunci (aveau promotie o saptamana) si exista posibilitatea sa nasc si eu acolo cu rezidenta lui. Intre timp, sotul a facut plinul si am plecat, nu iesisem din Galati, cand ma suna Tutu si imi spune ca nu reuseste sa vorbeasca cu tipul si sa merg la Galati sa ma vada un dr si sa imi spuna daca as mai avea timp sa ajung la Bucuresti. Parca a cazut cerul pe mine. In fine, ajung la Sp Judetean, ma duc la primul dr care mi-a iesit in cale, i-am bolmojit eu acolo ce e cu mine (nu am scapat de intepaturi de genul “dar ce draga la Galati nu se naste?” ). M-a consultat si mi-a spus ca am dilatatie de 1 cm, sunt la inceputul travaliului, nu s-a pronuntat ca as avea timp sa ajung la Bucuresti. Intre timp ma suna Tutu si imi spune ca nu mai este valabila promotia, si ca ar fi bine sa raman la Galati… Va dati seama, ca eram “putin disperata”, aici nu se face epidurala, dr nu asista la nastere. Sotul a inceput sa sune in stanga si in dreapta, si asa am ajuns la o dr (la care mai fusesem la inceputul incercarilor de a avea un copil). A fost Super dragutza. Parca ne-a scos-o DD in cale. Dupa ce i-am spus pe scurt istoricul: endometrioza, pregatiri FIV, m-a consultat, a vazut ca bebe este maricel si a decis sa imi faca cezariana. Intre timp prin cumnatele mele a primit si n telefoane in care i s-a specificat ca acest bb este pretios si ca Bucurestiul nu a fost un moft. In fine la 9 ma internam si la 11.30 intram in sala de operatie, iar la 11.45 l-am auzit pentru intaia oara pe Bogdanel plangand. Am izbucnit in hohote de plans, mi-au curs lacrimile siroaie pana la finalul operatiei. Nu pot descrie in cuvinte ce am simtit…Intre timp in fata blocului operator erau cumnate, mame, soacre, surori, de imi zice asistenta care era la capul meu: “cred ca ti-au venit si vecinii de la bloc”.
Ce mai, Bogdanelul meu a vrut sa fie galatean si a vrut sa se nasca intr-o zi de 28 (ca si mama lui). Este bine cand totul se termina cu bine!!!!
Suntem fericiti, acum am intrat intr-un program oarecum, deja ne cunoastem, ma bucur mult ca il alaptez.
Peste 1 luna vom face botezul, pana atunci sper sa mai am timp sa va mai delectez cu cate o pozica.
Va pup si va admir!!!!

In anul 2008 s-a intamplat
Poze

Mergi la inceput

multumesc fetelormachus felicitari si multa sanatate, sa va aduca numai bucurii; toate fetele +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Crisarh, sarcina usoara si la termen! Sa fiti sanatosi si tu si bebe!

Machus, sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos, norocos si sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Anul 2009 sa va aduca voua si familiilor voastre multe bucurii, armonie, impliniri pe toate planurile, sanatate, iubire, prosperitate si frumusete in toate formele ei!
Celor care deja sunteti mamici va doresc un an minunat alaturi de pruncii vostri, mamicilor in devenire sa aveti sarcini usoare, nasteri la termen si bebei sanatosi, iar celor care va doriti sa deveniti mamici, anul 2009 sa va puna in pantece si in brate pruncii mult doriti!
La Multi Ani!

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Crisarh, ce mult ma bucur pentru tine ! Sa ai grija de tine, sa iei tratament si sa te rogi mult !

Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie bine de data asta !

Acum ce tratament iei? Mergi tot la Tutunaru sau nu?

Te pupic si sper sa ne fii deschizatoare de drumuri in noul an cu bebici !

Pup!

Mergi la inceput

merci frumos jasminsper sa ma urmati toate anul viitordeocamdata nu sunt in tara si nu am ajuns la dr, deci nu iau nimic, bine nici anul trecut nu am luat, infectia a fost raul pierderii sarcinii;nu stiu cum sa fac, daca sa merg la tutu, stiu ca el e foarte ocupat cu inseminarile si alte tratamente, ma gandesc sa nu mai ingros si eu coada la cabinet, ma gandeam sa merg la el prima oara si sa spuna ca sunt ok si doar daca ar fi vre-o problema sa vin la el, offf, nu stiu, in rest sa merg la o doctora sa ma supravegheze, voi ce ziceti?oricum, abia pe 2 ajungem in ro, asa ca pana atunci o sa crestem, deocamdata sunt bine, e total diferit decat sarcina trecuta, e mai usoara (deocamdata), dar am cosmaruri noapte, mi-e teama de o alta pierdere, dar o sa fie bine.va pup pe toate si va astept si pe voi ca nu am cu cine vorbi la odisee, nici nu e nimeni pt septembrie 2009 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Crisarh FELICITARI!!!SARCINA USOARA,la termen SI BB SANATOS!!!Ia acid folic pana mergi la docotor,da?
Machus multumesc iubita!Ai o minune de baietel!Foarte frumoasa povestea nasteriisi ma bucur ca sunteti bine.Sanatate si sa aveti o viata minunata in trei(deocamdata,ca poace mai vine barza )!!!!
Magdi
Va doresc tuturor un nou mai bun ca cel care este la apus,sa va impliniti visul de deveni mamici,sanatate,dragoste si belsug!!!
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Iubitele mele,

Abia acum sunt in fata unui calculator conectata la internet, pana acum am fost rupta de tehnologie .

Crisarh, felicitari din suflet iubita, eram sigura ca vei reusi in curand, indata ce te vei detasa si te vei relaxa . Sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un copilas perfect .
Laura, Doamne ajuta ca pe 05 ianuarie sa ne dai vestea cea mare .
Lucic, cum te simti iubita noastra ? Bebe creste frumos, asa-i?
Machusicul nostru drag ,imi dau lacrimile tot timpul cand ne povestesti despre cum a aparut minunea in viata voastra, pentru ca iti simt mereu emotia . Te pup cu mult drag, si pe Bogdanel la fel si asteptam mereu vesti despre voi .
Sarrah, sunt absolut sigura ca anul 2009 ne va aduce copilasii mult doriti si asteptati multora dintre noi. Eu deja ma vizualizez insarcinata in primavara , sper din suflet sa ma ajute Dumnezeu sa reusesc, asa cum cred ca se va intampla pentru multe dintre voi .
Feli, Georgi, Madutz, Rocsy, Tamy, Aerlilian, Elly, Rala, Ana Alexia, Lali, Mmc, Pamy si toate aspirantele nementionate, sunt sigura ca anul 2009 va fi unul excelent pentru multe dintre noi .

Va pup pe toaate si va urez Sarbatori fericite in continuare si un An Nou plin de realizari si impliniri .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tânjesc sa fie copii; ca îsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi îsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zâmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput