Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 90

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Doamne ce repede trece timpul, LAURASILK felicitari sa ti traiasca baietelul sa fiti fericiti si sanatosi, felicitari si tie Ioanatugs inca odata, sa ai grija de tine , de finuta ta si de Luca.pup
SARBATORI FERICITE TUTUROR

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

CRACIUN FERICITIT, MULTE BUCURIII, FERICIRE SI BEBEI FRUMOSI !

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Dragele mele ,
Am intrat sa va uram CRACIUN FERICIT!!
Sa va aduca Mosu darul mult dorit!!
Noi suntem bine +33 sapt, acum o saptamana am fost la eco, Maria e bine, avea 1950 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dutulica spune:

Salutare tuturor!

A venit si la noi Mos Craciun. Nu cu darul mult asteptat (nu inca!), dar cu cateva daruri.

http://infertilitate.wordpress.com

Acolo va vom arata cadoutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dutulica spune:

Craciun fericit, multe cadouri de la Mosu', bucurii si un an nou plin de impliniri si realizari.

La multi ani din partea Dutulicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

Sarbatori fericite dragele mele si fie ca la anul de Craciun sa vi se implineasca visul! sa fiti sanatoase si sa nu va pierdeti speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

Sarbatori fericite dragele mele si fie ca la anul de Craciun sa vi se implineasca visul! sa fiti sanatoase si sa nu va pierdeti speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Craciun fericit, plin de lumina, armonie, daruri multe, iubire si sperante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

buna feteloram intrat sa va anunt ca in final am reusit, avem un test pozitiv si un Bhcg de 1280, deci de 3 saptamani, iar de la ultimul cm de 5 saptamani.inainte de a pleca in franta, am mers si la medicina alternativa, am facut si histeroscopia acu 2 luni (aveam lipit nitel uterul la intrare) am mers si aici in franta la un doctor ( imi ceruse histerografie si hormonale), dar n-a mai fost cazul; la intoarcere in tara urma sa fac stimulare,dar am reusit natural, ne-am rugat la mos craciun sa ne aduca cadou un bb si ne-a ascultat dorinta, pe 23dec am facut testul si era cu plus, ca asa sunt testele aici in franta.recunosc, ca de cand am plecat de pe forum, am incercat sa ma detasez total de ideea de bb, m-am gandit ca va veni cand va vrea doamne domne, iar acu o luna, dupa ce m-am mai linistit la job, am mers la o bisericuta si l-am rugat pe domnu sa ne ajute.va pup si ma rog si pt voi sa reusiti cat mai repede.va doresc un nou an cu multe sarcini pe acest forumtoate fetelela multi ani!!!!!aspiranta la

Mergi la inceput