Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana pana in ianuarie nu e asa mult...stiu ca fiecare minut,zi,saptamana vor fi greu de trecut,dar ne rugam sa fie bine si ne punem speranta chiar si intr-un fir de pai.Cat de mica o fi, ea exista inca si poate nu ne mintim.Dumnezeu stie mai bine,dar asculta si rugaciunile.Ah Ioana acum am citit,pai vestile sunt inca bunute bine.Da-l incolo de beta!Sa bei limonada,sa mananci portocale si sa mananci bine in general, are mami tau grijama bucur ca mergi la ea.
Cristy eu am avut mult mai putina endometrioza activa acum,dar tot in aceleasi locuri.Dintre care si pe vezica.Insa a fost nenorocita aia de aderenta endometrozoica cicatrizata dar care deja lipise ovarul de peretele uterin. Dl dr a incercat sa o rezolve cat s-a putut rezolva o chestie de genul si mi-a dezlipit ovarul. De dureri nu am scapat.Probabil ca s-au cronicizat iar faptul ca nu am mai luat diphe pentru ca dansul a considerat ca nu mai trebuie ca sa obtin o sarcina si a avut dreptate...poate a ramas endo la nivel celular(care nu avea cum sa fie vazuta),nu stiu...poate a avut un cuv de spus.Stiu insa dupa simptome ca acum incepuse sa-si faca deja de cap boala dupa un an.Bine ca am ramas gravida si o mai stopeaza. Putem lua antiinflamatoare fara probleme.Insa citeste linkurile de pe prima pagina...noi am dat de niste treburi si au fost scrise.E bine sa profiti la maxim de perioada postoperatorie si de menopauza indusa,sa tii regimul si sa imbunatatesti imunitatea cu chestiile deja mentionate unde ti-am spus.Sunt convinsa ca vei vorbi altfel dupa lunile de pauza.Vezi ca flavonoidele(antocianinele mai exact) au un puternic efect antiinflamator si sunt naturale 100%.
Beatrice imi pare bine ca voltarenul a avut efect! Eu am obtinut aceasta sarcina natural.Tu insa va trebui sa fii mai optimista,trebuie sa lucrezi acolo si sa-ti schimbi mentalitatea legata de partenerul de viata. Daca te iubeste te iubeste oricum,iar daca nu inseamna ca nu ai nimic si pierzi timpul tau,ani frumosi care nu se mai intorc si poate sansa sa cunosti pe un om adevarat.Nu spun ca el nu poate fi sau nu este acela dar cum gandesti tu nu e bine.Cand spui la bine si la greu apai asa trebuie sa fie.Este greu in casnicie si cu un partener pe a carui dragoste stii sigur ca poti conta.Suntem indivizi separati, fiecare cu toane cu tot felul de lucruri care ne individualizeaza. Daca el nu ar putea face copii si sa stii ca sunt si surprize dintr-astea la barbati tineri si sanatosi sau ar pati Doamne fereste ceva...tu l-ai arunca precum o carpa murdara? N-ai ramane langa el si ati cauta solutii impreuna?Asa trebuie sa ganditi fiecare daca va iubiti.
Pentru balonari vezi ca exista alimente care trebuie evitate, miscare faci...din pacate nu se poate rezolva total problema. Probabil ca va trebui cumva sa te gandesti la investigatii mai amanuntite...nici operatia nu e bine sa o amani foarte mult.Ai chisturi mari pe ovare ceea ce inseammna ca esti mereu inflamata,balonata si cu dureri.Bucura-te de sarbatori si intre timp mai citeste pe aici.Aisa vezi ca vei gasi putere si vei stii si ce sa faci.
Va doresc tuturor Craciun fericit sa va aduca Mosul ceea ce va doriti si in special optimism,dragoste si sanatate!!!Sa aveti o Zi Sfanta a Nasterii Domnului plina de pace si Lumina alaturi de cei dragi!!!Pupici speciali pentru BBicii nostri,nepoteii si nepotelele virtuale
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Am intrat si eu sa va urez Craciun fericit, pace si liniste in case, un An Nou mai bun decat precedentul, sa fiti iubite si sa daruiti iubire in preajma acestor minunate Sarbatori!

Ioana - eu cred ca si Luci, "no news are good news"... Si, ca sa te incurajez, cand am ramas insarcinata, am citit undeva( nu mai imi aduc aminte unde), despre valorile BHCG. Era o fata care povestea ca valoarea ei a inceput sa scada, s-a diminuat mult, pana intr-o zi cand a re-inceput sa creasca... si pana la urma s-a dovedit ca a avut parte de o sarcina normala, a nascut un copil sanatos. Crede-ma ca am tot cautat sa iti dau linkul, dar nu imi aduc absolut deloc aminte unde am citit despre asta. Asa ca nu te descuraja, iubita, ai grija in continuare de tine si roaga-te la Dumnezeu! O sa ma rog si eu pentru tine! Curaj!!!

Luci - sunt bine, inca am greturi si mi-e groaza sa ma apropii de bucatarie, dragutul de sot a facut aseara singur racitura, cozonacii... Iar eu am dormit pana dimineata.Urmatorul appointment este pe 12 ianuarie, la 12 saptamani, mi s-a spus ca mi se va face dublu test. N-am apucat sa ma informez, am citit atatea despre endometrioza, asa incat nu am apucat sa citesc inca nimic despre sarcina si toate alea...

Beatrice - are dreptate Luci, daca barbatul de langa tine este al tau, atunci trebuie sa te accepte si cu bune, si cu rele. Nu e vina ta ca ai boala asta, ca suferi si ca nu te simti fizic bine, toate am trecut prin asta. Foarte important e suportul moral.Ai grija de tine si incet, incet, cu rabdare, totul se va rezolva, ai sa vezi. Asta ti-o spune persoana care isi pierduse speranta de mult...

Monica- bine ati revenit!

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si voi ziceti sa ma operez si acum si cand ma hotarasc sa fac un copil? Eu de accea amanam operatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

seara buna fetelor
ioana, eu zic in continuare sa ai incredere in sansa ta, gandeste pozitiv si stai linistita pentru ca stii cat de importanta este starea de spirit in situatia ta
lucia, sa stii ca sunt foarte ascultatoare si receptiva la tot ce imi spui, ce m-a ingrijorat pe mine cel mai tare este ca in biletul de externare scria ca ambele trompe si ovarul stang erau prinse in aderente (de uter si ..... sigmoid sau ceva de genul), iar concluzia mea a fost ca chiar daca trompele erau permeabile, nu erau functionale. deci puteam eu sa astept mult si bine...
azi am vb. cu o cunostinta si din ianurie voi merge sa fac ultrasunete si scurte pentru prevenirea aderentelor. a, si in seara asta am facut prima fiola de diphe.
sper din tot sufletul sa nu te stresam prea tare cu intrebarile noastre. sa stii ca eu te inteleg ca ai nevoie de liniste, asa ca noi te asteptam atunci cand te simti tu in stare sa intri la noi. te pup si ai mare grija de tine
beatrice, pentru stomacel incearca cu dicarbocalm, pe mine ma ajuta putin

fetelor, va imbratisez pe toate si va urez
un Craciun Fericit alaturi de cei dragi voua cu multa liniste si pace in suflet

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Craciun fericit, plin de lumina, sperante, armonie, iubire, bucurii si daruri multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

IOANA iubita mea acum am citit ca ai fost la eco, zic si eu ca fetele sa astepti pana in ianuarie stiu ca ti-e greu, dar vad ca endometru este bun, DD o sa vrea sa fie bine de data asta

Am intrat sa va urez si eu Craciun Fericit sa fiti sanatoase, iubite, fericite alaturi de cei dragi voua

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Craciun fericit, cu sanatate, bucurii si un ingeras care sa poposeasca in familiile noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

pt Romanitza, adica cum se va rezolva?Ca vad ca boala asta nu are leac. Ca eu cu psihicul sunt la pamant cand stiu ca e ceva incurabil cu care va trebui sa lupt toata viata!
Craciun Fericit!

Mergi la inceput

Ioana, fii optimista! Gandeste pozitiv! Doamne ajuta sa fiti bine si tu si samburel!

Beatrice75, incearca sa te linistesti. Eu pot sa-ti recomand homeopatele si remediile floral Bach pentru asta. Remediile florale lucreaza foarte bine pe plan emotional; eu iau de 3 luni si m-au ajutat foarte mult... eram destul de rau cazuta in ocean, nu in butoi.
Orice problema are el putin o solutie, asta o stii!
Si inca ceva, orice decizii iei, sa le iei cu sufletul.. mintea e mai pacatoasa si ne mai joaca feste uneori... dar atunci cand faci ceva din suflet, cu bucurie, acela e indicatorul ca faci lucrul cel mai bun pentru tine in acel moment.
Incearca sa faci ce ti-au recomandat fetele aici...investigatii, laparo...
Chestia ca endo este pentru toata viata si ca nu prea are leac este adevarata, dar depinde si de atitudinea noastra fata de boala...
Iar regimul poate deveni un stil de viata, nu o serie de frustrari...
Conteaza mult ce atitudine abordam.
Sanatate multa! Si sa faci cele mai bune alegeri pe toate planurile!

Lucialu, pupici multi pentru tine si pentru samburel!

Mergi la inceput

Pentru ca am mai mul timp acum, de Craciun, m-am gandit sa va mai dau ceva vesti despre mine... macar asa, din Paste in Craciun cum pot si eu....

Mai am putin si termin prima sticla de 1l de Flavin7...nu pot sa spun ca am obervat mari shimbari, dar am o stare generala buna...
Pe de alta parte, cred ca hormonal sunt cam data peste cap... daca aveam CM la 28 de zile, acum nici nu mai stiu... sunt in ziua 35 si nici uma de CM...iar testele de sarcina facute in z29 si z35 sunt negative... am luat 3 luni duphaston, in vara, si se pare a mie nu mi s-a potrivit... pe vara-toamna am avut sangerari o saptamana da, una ba, vreo 6-7 saptamani iar acum menstra ioc...habar nu am de c va mai urma....
Am fost la doctor...si, evident, mi s-a recomandat FIV.. cu maxima indulgenta, in 6 luni ar trebui sa iau decizia...si chiar sa-l fac....am si venerabila varsta de 38 de ani... Dar m-am saturat de hormoni....
Am mai fost la alt doctor si mi s-au recomandat analizele infectioase de sange si secretie...sa vedem daca nu e vreo chlamidie care-si face de cap...Dupa sarbatori le voi face, plus analizele hormonale de ziua 2-3 ( inclusiv inhibina B).

Acum nu sunt cuminte imi fac de cap cat pot de mult... prajituri, cioco, cate o cafeluta - doua pe saptamana...
Dupa sarbatori mai vad eu ce-o sa mai fac...acum vreau sa ma bucur de sarbatori asa cum suntem si eu si ele!

Mergi la inceput