Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cristy, la ce sa dau de cap? La aceasta boala? La asta nu vezi ca
nu-i da nimeni de cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

beatrice, da, eu merg la doctor Tutunaru si daca ar fi sa o iau de la capat, avind experienta pe care o am acum, m-as duce la dansul, m-as opera, as face tratament du diphe si apoi as face tot posibilul sa fac un bebe (inseminari, fiv, etc). de fapt asta si intentionez sa fac. niste analize de sange ai facut? eu am lesinat de cateva ori din cauza durerilor, ceea ce sper ca nu e cazul tau. insa vreau sa-ti spun ca dupa laparo situatia s-a schimbat substantial (durerile sunt suportabile daca iau antiiflamatoare) si pot sa-ti spun ca imi pare rau ca am asteptat atat sa o fac. iar daca cumva ai aceasta boala si o tratezi, iti spun sigur ca situatia se poate imbunatatii substantial. este adevarat insa ca toata viata va trebui sa ai grija de tine.

te pup si AI GRIJA DE TINE, ca asta este cel mai important

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Am facut si analize de sange, sunt anemica de fier, am inteles ca tot de la endo se datoreaza anemia de fier. Astept sa fac laparo cand ma hotarasc sa raman gravida, ca n-as vrea sa trec prin chinul asta, cu injectii, etc, de multe ori in viata. Cate kg ati luat la bord dupa aceste injectii cu hormoni?Se sta mai mult de 3 zile internata in spital dupa laparo? mie mi-a zis ca s-ar putea sa ajung chiar la operatie clasica pt ca chisturile astea de sange sunt f. bine lipite de ovare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

draga, beatrice, cand te vei hotari sa te operezi, te rog din suflet sa nu faci operatie clasica, din multe motive: recuperarea este foarte grea, riscul de aderente este foarte ridicat si o data facute se vor reface toata viata, probleme pe care le ai se pot rezolva laparo, cere mai multe opinii, te rog eu mult nu te da pe mana oricui, asa cum am facut eu. pentru mine insa este prea tarziu, am facut o operatie inutil. dar nu operatie clasica !!!
nu vreau sa creada cineva ca ii fac reclama, insa daca te hotarasti sa faci laparo, du-te la doctor T, este foarte buna in laparo, la mine a facut minuni. te pup si sper sa iei cele mai bune decizii

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Iti multumesc pt sfaturi si incurajari, da, dupa Sarbatori chiar ma voi programa la el, macar sa aud un second opinion. Dar stiu ca pe multe fete le-a speriat rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am intrat sa va urez tuturor un Craciun Fericit !!! Sa vina Mosul numai cu bucurii si sa va aduca tot ce va doriti !! Un An Nou minunat !! Va doresc din toata inima sa vi se implineasca visul !!

Noi de azi o sa fim tot pe drumuri si nu cred ca ma intru pana la anul. Plecam la Predeal pana pe 11 ian si nu stiu daca avem net, asa ca o sa fiu izolata total

la toata lumea si mai ales la cei mai mici samburei !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

IOANA, oofff, trebuie sa fie bine de data asta! nu te mai stresa, mai bine nu faceai hcg-ul...asteptam vesti bune de la eco ! baftaaaa!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana, hai Ionutule cu o veste buna dragule,Doamne ajuta!
Boo Sarbatori fericite si voua si numai bine! Sanatate!

my little sunshine

Mergi la inceput

Fetelor, voi ce luati cand va balonati si va doare stomacelul?Si stari de voma, am si ameteala, dar stomacelul ma doare rau.
Lucialu, mersi pt sfaturi, iau Voltaren supozitoare acum si este ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Am fost la eco, dar nu am primit nici vesti bune, nici rele, adica nu s-a putut pronunta daca e sau nu sarcina. A zis ca endometrul e mare, 17 si ceva si bine vascularizat, exista corp galben si ca poate e prea mica sarcina...Asa ca nu stiu ce sa mai cred, eu speram ca e gresit beta HCG-ul si ca azi va vedea ceva in uter, dar nu e asa...Asta e, vom vedea ce se va mai intampla!
Lucialu voi face cum am vorbit iubita, ai grija de tine!
Ralu_t, Boo multumesc!

Mergi la inceput