Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

mie durerea de stomac si balonarile mi-au stricat Craciunul.nu-mi cedeaza la niciun medicament decat pt scurta durata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

beatrice, incearca un tratament homeopat, pe mine m-a ajutat mult

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Beatrice, si pe mine m-a ajutat tratamentul homeopat... e de lunga durata si nu e scump, comparativ cu tratamentele alopate...
Eu am facut tratament homeopat 3 ani... si acum ar trebui, dar consum produse cu menta o vreme din motive stomatologice, dupa care revin la homeopate.

Mergi la inceput

Am scris mai sus de Flavin7.... termin sticla de 500ml, nu de 1l...scuze...
500ml flavin7 mi-au ajuns 33zile, cate 15ml/zi, dimineatza, pe nemancate, cu 30 min inainte de masa; l-am cumparat cu 180ron.

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

ana-alexia si poti spune ca te simti mai bine decat inainte, a avut tratamentul vreun efect vizibil asupra ta?

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

La voi la toate au reaparut chisturile dupa operatie, right?

Mergi la inceput

ok, voi spuneti ca trat homeopat nu este scump, de asta imi era frica pt ca eu vreau sa continui totusi si cu acupunctura care este destul de scumpa.Am inteles eu bine sau nu avem voie sa consumam deloc lapte si branzeturi? This is bad. Si oua. Cu carnea nu-s probl sa consumam doar de pui si peste si nici cu ciocolata, dar lactate....si cu cafeaua e mai greu ca am tensiunea mica, 10.
Fetelor,poate ne intalnim vreodata si la.....un ceai in oras.
Pup all of you!

Mergi la inceput

Lucialu,trebuie sa iau Volatren 3 pe zi chiar daca uneori nu este nevoie?Sa fac asa o perioada, tratament sau sa recurg la supozitoare doar cand este nevoie? Uneori am mari dureri de cap, tot endo este responsabila? Fir-ar!

Mergi la inceput

Beatrice, eu am facut laparo in ian.2007, fara sa fi avut vreun chist, dar mi-a fost gasita endo la nivelul ovarului stang. La ultima echo transvaginala de acum 10 zile nu mi s-a gasit vreun chist.

Cristy, n-as putea spune ca am observat vreo schimbare importanta in bine, dar nici in rau.
Din feb 2007 pana prin iunie 2008, am tinut un regim destul de strict: 70% cruditati, si diferenta compusa din ce e voie la regimul endo (endosolved.com), mai putin carne, eu limitandu-ma la peste de vreo 5 ani din aceleasi motive: infertilitate.
Din iunie, am tot inceput sa am scapari: branza, dulciuri, oua uneori, fainoase cand si cand, am luat si dupahston 3 luni, si rezultatul a fost ca am inceput sa am uneori dureri, plus dereglari de CM.
De 33 zile de cand am inceput sa iau flavin7, m-au cam lasat durerile, dar sunt dereglata... e 8-a zi de intarziere a menstrei, am teste de sarcina negative.... asa intarziere nu mi s-a mai intamplat niciodata. Nu prea stiu ce sa mai cred.... poate alimentatia asta relativ "obisnuita" m-a dat peste cap, si in mod sigur mie nu mi s-a potrivit duphastonul...nu ca n-ar fi bun...am mai luat in urma cu 10ani pt displazie mamara, dar se pare ca acum nu mi-a mai facut bine... N-as putea crede totusi ca este de la flavin.

Mergi la inceput

Beatrice, din cate am inteles, sunt doua orientari (scoli) in homeoptatie.
Tratamentul pe care l-am luat eu ( remedii sub forma de granule Boiron, Plantextract, Homeopata) ma costa 50-60 ron pentru 2-3 luni.
Poate alti medici recomada si alte remedii, si atunci nu mai stiu la cam cat ar putea ajunge costul tratamentului.

Mergi la inceput