Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria, multumesc pentru raspunsul referitor la miere/zahar. Cred ca o sa las experimentele pentru altadata, cand o sa ma simt mai bine.
Laura, daaaaa, la caltabos fiert si prajit poftesc si eu si la sorici, dar n-am pe nimeni sa-mi aduca . Asa va invidiez pe cele care aveti rude la tara, puteti manca traditional, mai pregateste si altcineva de mancare, va mai lipiti de o fructa, o leguma, un pui bio...

Dicirstea, concediu placut si sper sa ne mai scrii cand mai ai timp. Sanatate soacrei si tie multa putere .

Carla, s.14 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

burticile. Am ajuns si noi la 10 msg si sper ca am scapat de moderare, pentru ca pana acum s-a intamplat sa scriu de vreo doua ori si sa apara mesajul cand deja se daduse pagina si nu l-a mai vazut nimeni, si erau si alea cu datele pentru listuta.
Ieri am fost si noi la doamna doctor sa ne vada si suntem foarte fericiti. Ne-a zis ca suntem foarte bine, ca ne dezvoltam normal, placenta este in stare fr buna, lichid amniotic in cantitate normala, si ne-au iesit fr bine si analizele de la bitest(risc de Sd 1:2100).Si sa vedeti cum imi faceam eu gimnastica de dimineata, ce dadeam din maini si picioruse, si m-am intors si cu spatele sa imi vada mami coloana. In schimb ne-a luat sange pentru anticorpi rh. Pe 5 ianuarie trebuie sa mergem sa facem triplutest(trebuie sa recunosc ca aici suntem cu inima stransa pentru ca am auzit multe). Ne-am programt si la morfo-fetala de abia pe 20 februarie la doctorul Iosup, pentru ca atunci o sa avem cam 20-21 sapt.
Apropo de mancare, al meu sot nu ma lasa sa fac nimic, pentru ca noi o sa plecam la ai lui de Craciun, iar ai mei sunt sunt in Bucuresti si au facut destule. Oricum o sa fac si eu ceva chiar daca nu ma lasa, macar ceva dulce, pentru ca mi-ati facut pofta.
la toate fetele noi, si la cele care au aflat ce ascunde burtica lor. Si eu de abia astept sa aflu.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna, burtici

Eu va tot citesc de ceva vreme, dar n-am intervenit ca n-aveam nimic interesant de spus...

Dar, daca tot se vorbeste despre mancare de Craciun si tit mi-ati facut atata pofta denu mai pot , vreau sa va spun ca noi Craciunul il petrecem de obicei la ai mei in Maramures, unde nu va puteti inchipui ce mancaruri si ce obiceiuri super sunt...deja mami mi-a spus de toate praji si bunatatile ce o sa le pregateasca pt ca noi cred ca ajungem abia pe24 acolo...abia astept...sper sa fie putina zapada ca pe aici la Oradea e o vreme groaznica...

Plec acum sa fac putina curatenie si papica ...

20+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!!Facem si noi prezenta!!!

AlexsiMatei..bine ai venit,sarcina usoara si bebe sanatos!!

Alinalaura...ma bucur de vestile bune despre bebe,si imi pare rau de intamplarea neplacuta cu masina!!!Dar sunt sigura ca se va rezolva cumva....doar ca dureaza mult!!

Blue..nici eu nu fac prajituri,asa ca nu esti singura!!Cumparam Panetone si cateva prajiturele si gata!!

Tiana...yupiii,eram sigura ca vei veni cu vesti bune!!Eu zic ca daca medicul ti-a recomandat sa nu mai muncesti,sa stai linistita in concediu,mai ales ca o faci pt bebe!!!Fii mai optimista ,totul va fi bine!!

Andreea...ma bucur pt vestile bune!!

Baby_first..spor la treburi!!

Liana..ce te-ai scos!!!Ai gasit imediat scuza perfecta!!Sa inteleg ca ai mancat prea multtttt...sau....

Carla...

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

17+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bunicutzoooo greturi n;am avut ,,nu am si sper sa nu apara spre finalam scapat e data asta..da imi faceti poftaaaaaaaa si mor aci pana ajung pachetele din tara

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

buna seara fetelor, vreau sa va intreb ceva..
de ma am dureri in continuare, pe sub burtica, pe stanga, pe dreapta, si totusi azi nu am facut nici un efort....am stat in casa si nu am facut nik, decat pe net si la tv...
placenta e ok, colul e ok....ieri am fo la medic, si totusi durerile, nu inceteaza...cat de normale sunt?

15+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

sunt aci da nu poci intra din cauza mancarii
va pup pe toate

Credeam ca nu mai ai loc sa iesi de dupa canapea .

Carla, s.14 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetili!

Am facut o pauza prin atata carne si “administrare” sa va pup repede.

AlinaLaura, bine ai venit !

Tiana, felicitari, ai s avezi ca vei trece si de pragul de 24 de saptamani de care ti-e teama si ne vei intrece si la bebe in burtica caci va sta pana la termen si se va naste frumos si sanatos ; durerile sunt intepaturi sau dureri permanente surde ?

Blue, si al meu la fel ; m-a omorat cu echipamentul lui de fotbal, exact robocop ; e innebunit ; in casa care o facem are coltul lui unde are acces numai el cu si despre fotbal ;

Baby_first, trebuie sa fie splendit in maramures ; intotdeauna mi-am dorit sa ajung in zona aceasta, caci ma fascineaza ;

Liana bine ca esti bine

, sa stii ca asa este ; oul de tara e ou de tara, branza, laptele fructe si legume vara, nu se compara.

maria

pupici la toate albinutzele

17 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Scuze de confuzie:

AlexsiMatei, bineai venit

AlinaLaura, imi pare rau de incident ;poate o s-o gasiti repede pana in Craciun

17 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput