Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 16
laurraa spune:
eheeeeeeeeee, uitamsem...ne-am schimbat semnatura...yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Am intrat in saptamana 18.oamne ajuta
Maine nu stiu daca o sa intru caci plec de la tara, ajung la mama si stau toata ziua sa o ajut, dar imi fac eu timp 3 min pt albinutzele dragi
17 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
laurraa spune:
voicu_bebi stai linistita ca o sa fie bine ai sa vezi
mh ma bucur ca te-a linistit
bebebeca ma bucur ca nu ti-a mai fost rau
maria

17 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
maria_bunica spune:
Laurraa...stiam eu ca daca insist sa te strig,apari putin!!!Gata...promit sa nu mai zic nimic de mancare!!
Dar pt voi,oricum este mult mai usor sa va faceti toate poftele..
Eu poftesc numai la bunatati din tara,asta este,noroc ca sunt ai mei pe baricade si imi trimit de toate,ca daca erau si ei ca soacra-mea...muream pe aici!!!![]()
Refacere rapida sotului tau si multa sanatate!!Tu sa nu te obosesti foarte mult ,ca apoi iti dau bataita!!![]()

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
17+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Laurraa...stiam eu ca daca insist sa te strig,apari putin!!!Gata...promit sa nu mai zic nimic de mancare!! Refacere rapida sotului tau si multa sanatate!!Tu sa nu te obosesti foarte mult ,ca apoi iti dau bataita!! ![]() Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/ 17+http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png |
multumesc mult, esti o scumpa!
o sa papam si o sa ne gandim si la voi

17 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra
Serialbastre spune:
Pupici albinutelor harnicute si bun venit fetelor noi! 
Eu am citit in fuga ultimele pagini, nu de alta dar imi udam tastatura de atatea pofte.
Noroc ca miercuri vine mama la noi si nu vine cu mana goala, ci cu sarmale, cu turte de Craciun si alte bunatati. In rest sper sa mai fac o ciorbita, o salata de cruditati, o friptura si o praji (daca am atata putere). As manca si o piftie sau racitura de curcan, sa vedem daca si bebe e de acord ca in ultimul timp ma tot trimite sa ma intind, nu mai pot sta mult nici in picioare, nici pe scaun.
AlexsiMatei, si eu am realizat destul de greu ca in mine este o alta fiinta ...un miracol. Desi l-am asteptat cateva luni, deci nu a fost o surpriza. Acum, cand a inceput sa creasca burtica, si cand toti cei dragi ma tot intreaba ce face bebe, cum ma simt, parca realizez ce mi se intampla. Plus ca sunt din ce in ce mai obosita, gafai imediat, si imi aduc aminte ca trebuie sa am grija de doi.
Pupici tuturor, odihna placuta in weekend! 
alinalaura spune:
Buna fetelor, nu am mai intrat de mult dar sa stiti ca sta fff bine cu cititul
.
Mi-a fost dor de voi, dar am avut (si am) inchiderea de an, iar la noi in institutie din 10 oameni numai 2 muncesc restul
.
Pe 30 noiembrie am fost la doc, nu a putut spune ce este dar avem si noi placenta inserata jos, urmatoarea vizita o avem pe 26.12, sa vedem ce aduce mosu. In rest sarcina a fost usoara si este usoara incontinoare, bebele e foarte jucaus de vreo 3 sapt si ma face atenta ca numai sunt singura si ca trebuie sa ma mai ridic si eu de la birou (ca il tin 10 ore numai inghesuit, dar nu are mama ce sa-i faca
).
Astea sunt vestile bune, dar sunt ff suparata fetelor, ieri am descoperit ca mi-a furat masina din parcare 

. Am vrut sa facem si noi cump de sarbatori si urcate daca ai in ce 
![]()

. Nici nu am dormit aseara, nici acuma nu imi vine sa cred ca nu o mai am si ca inloc sa strang bani pt bebe eu trebuie sa iau alta masina
. Nu am ce face, masinas e vitala pt noi, nu mai am cu ce sa ma duc la mama la Galati
.
Va pup ca ma apuca plansu iar
.
16+
blue77 spune:
ALEX SI MATEI si eu am fost la fel si e al doilea bebe, am inceput sa constiientizez acum pe la 5 luni , totul devine mai concret.
Lauraasi sotul meu e fotbalist si vai vai sa se raneasca la picioare, cade lumea pe noi, mai nou cand se duce la fotbal e ca robocop cu chestii de protectie la glezne, genunchi...sa nu l mai aud![]()
Tiana vad ca ii place sa ne tina suspendate pe aici
.
Vad ca voi faceti si prajituri maiestre, eu nu cred ca sunt in stare si nu cred ca o sa mai am baterii sa mai incerc ceva.
NOI
17 + 2 si Marc
(28.08.2004)
bebe2
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui oanaalex Carla eu nu-s experta in ale bucatariei dar cred ca e o diferenta daca pui zahar sau miere. Ma gandesc sa incerci cu zahar brun ca e mai sanatos. |
Multumesc, din pacate pentru mine zaharul tot zahar este, fie el si brun. Am pus miere la alte dulciuri si a fost bine, dar la cozonaci n-am indraznit sa experimentez.
Carla,
s.14 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui AlexSiMatei (faza antologica a fost cand m-am dus la un generalist sa intreb ce analize sa-mi fac inainte sa incepem sa incercam bebe si mi-a zis sa termin cu prostiile, ca sunt milioane de femei in lume care fac copii fara sa se mai caute atata si sa-l sun cand sunt deja gravida - bineinteles ca n-am mai dat pe la el vreodata...). |
Bine ai venit!
Ce ti s-a parut anormal in ce ti-a spus generalistul? Exact asa se intampla.
Si in RO se recomanda analize in primul si ultimul trimestru de sarcina, doar daca stii ca ai ceva probleme le faci mai des sau "te cauti" inainte de sarcina.
Carla,
s.14 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
iubita_tiana spune:
buna fetelor
scuzati intarzierea...
am fost ieri la eco, deocamdata bebe e bine, a crescut.....dar dr mi-a recomandat sa stau acasa, sa intru in concediu, dar eu lucrez la firma mea,..si nu ma plateste nimeni in concediu.....
vestile sunt bune in sensul ca bebele e inca VIU, si ma rog sa ramana asa, dr mi-a zis ca numai de mine si Dumnzeu depinde sa duc sarcina la capat, medical e totul ok....
15+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/