Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

feteloreu vama duc k am ceva treaba ce nu suporta amanarea.vom vb si maine cu siguranta pana atunci va urez oseara placutain continuare si aveti grija de voi si bebelushii vostrii.ELY20SAPT...MARINA-DENISE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

salut fetelor!
Yupiii...acum suntem la cel de-al 10-lea mesaj si scapam de moderare!.Am intrat doar sa va salut si sa va urez un we cat mai placut!Va pup si o sa revin cat de curand cu vesti despre bb meu drag!

15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Pupam albinutzele ca iarasi am avut ce recupera cu cititul.

Vad ca vorbiti de mancare. Noi mergem la Detroit la niste fini si o sa gatim acolo. Cam la fel arata meniul numai ca neaparat facem o ciorba ca nu se poate fara si eu vreau sa fac dobos cu crusta de zahar ars deasupra.

Eu de vreo 3-4 zile mor di cauza stomacului. Am o hiperacciditate care ma omoara, cu ea ma culc cu ea ma trezesc. Am fost azi sa-mi cumpar tumbs ca nu se mai poate fara desi mi-e greata numai cand ma gandesc la ele pentru ca in sarcina cu Alex am luat 2 cutii de cate 100 de tablete.

Felicitari pentru carucioarele albastre ca vad ca au preluat conducerea

Carla eu nu-s experta in ale bucatariei dar cred ca e o diferenta daca pui zahar sau miere. Ma gandesc sa incerci cu zahar brun ca e mai sanatos.

pupici

Oana 18+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara albinutzele!

Am intrat sa va spun noapte buna,ca toata ziua am alergat.

Noi mancam bunatati specifice de craciun la mama soacra, si acasa facem
ciorba de perisoare,vreo 2 salate cu maioneza si ceva porumb,cartofi,ciuperci,oua ( ca-i plac lu sotu ),friptura de vitel de la tara cu legume, si tort de mere ( da la tort nu promit,ca poate se duce cheful pana atunci ).

Concediu placut tuturor feteloe care au terminat cu munca!

Va pup

elena,14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Am uitat sa ma laud si eu.
Am intrat in randul parintilor cu copii mari,ieri fi-miu a spus la serbare 3 poezioare ( e adevarat ca incet si cu ochii in ochii educatoarei ),da' ce mandra am fost!

elena,14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Buna seara, ma primiti si pe mine va rog? Va citesc de cateva saptamani dar acum mi-am facut curaj sa ma inregistrez - am avut ecografia de 12 saptamani lunea asta si m-am mai linistit.

Eu sunt acum in Londra dar nu stiu daca vom mai fi aici cand se naste bebe (27 iunie), cel mai probabil nu. Aici doctorii sunt mult mai relaxati mi se pare (faza antologica a fost cand m-am dus la un generalist sa intreb ce analize sa-mi fac inainte sa incepem sa incercam bebe si mi-a zis sa termin cu prostiile, ca sunt milioane de femei in lume care fac copii fara sa se mai caute atata si sa-l sun cand sunt deja gravida - bineinteles ca n-am mai dat pe la el vreodata...). Principala recomandare a doctorului de pana acum a fost sa fac cat mai mult sport

Ce mi se pare foarte ciudat, nu stiu daca i se mai intampla cuiva, este ca eu nu realizez ca sunt insarcinata. Adica, rational vorbind, bineinteles ca dupa doua ecografii nu imi imaginez ca e vreo greseala si de fapt nu sunt , dar tot nu imi vine sa cred ca e un bebe acolo inauntru...e o senzatie foarte ciudata. Probabil dupa ce devine sarcina mai vizibila o sa imi pice si mie fisa intr-un final...i s-a mai intamplat cuiva?

In rest, suntem fericiti, speriati, stresati, entuziasmati...ca toata lumea!

Va pup,

Alex

P.S. Datele pentru listuta sunt: DN: 16 februarie 1979, DUM 20 septembrie 2008, DPN 27 iunie 2009

12s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Tianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......ai uitat de noi???Hai cu vesti ca noi am ramas cu pumnii stransi!!!

Raluca_Ioana...un week-end linistit si tie!!

Oanaalex...sa treaca repede problema de aciditate!!

Carla...si eu as opta pt zaharul brun in loc de miere!!Am intrebat-o pe mama si a zis ca ea nu a facut niciodata cu miere,asa ca nu stie ce sa zica!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

17+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Lianaaaaaaaaaa..treci la raport!!!Am strigat toata ziua dupa tine!!

Laurraa...nici tu nu ai dat nici un semn azi!!!hmmmm..sunteti ok??

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

17+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Am zis doar sa citesc si apoi nani…dar m-am vazut strigata si am zis sa raspund.

Mario, mama, vrei sa moara lumea de pofta ?

Carla, la noi in Moldova sunt traditionalele la putere : nu exista masa de craciun fara caltabos (chisca o numim noi- fiert si prajit iar cu mamaliguta si branza de burduf este ohoooo, super), toba, muschi afumat, sarmalute, ciorba, mama mai face racituri din curcan, drob si multa carnita pe gratar.

Acum daca va zic unde sunt…..sunt la tara la taiat porcul La noi este o intreaga datina si o intreaga placere.Iar week-endul acesta trebuie sa o ajutam pe mama la pus carnita in pungi,aranjat, pregatit pentru afumat si bineinteles si un mic gratar acolo.

Am gasit la o fata foarte draguta pe forum 3 fiole de gravibinon si m-am bucurat mult, mi-am facut si injectia inainte de a pleca din Iasi si cam atat….aaaa, sotul meu a fost la fotbal si si-a luxat piciorul si am fost si dadaca.Saracutzul de el.

Va pup de o mie de ori si mai intru maine.

Ertina, datorita tie mi-am amintit ca am si eu programare luni si Doaaaammmneee cat o astept.

17 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput