Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

ERTISA-te-am intrebat din curiozitate pt k eu urmatoarea vizita la medicul ginecolog o am la nul in ian..si mi-am ales singura o cura pt mainile mele..folosesc NIVEA..NU STIU dk e bn sau rau dar a inceput sa dea rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Blue, cred ca la voi se gaseste mult mai usor: incearca unt de cocos extravirgin presat la rece sau ulei de migdale dulci, ceva natural si eficient.

Multumesc pentru ideile de mancare de sarbatori.
Nici mie nu-mi vine sa pregatesc prea mult, pe de o parte pentru ca nu prea pot sta in picioare, pe de alta parte pentru ca, asa cum spunea Maria, nu mancam cu 5 guri. Dar eu ma plictisesc foarte repede de _absolut_ orice, si ma gandeam ca, doar cu sarmale si salata boeuf, merge intr-o zi, apoi ce mai mananc?

Din porc mi-e pofta de sorici si caltabos facut bine, in casa. Si daca ma gandesc bine ar merge si niste tochitura cu mamaliguta sau un gratar. Dulciuri in afara de cozonac nu fac, avem kilograme ciocolata in casa adunate in ultimele 2 luni, de cand eu nu mai mananc.

Chiar asa, a incercat cineva sa puna miere in loc de zahar la cozonac? Ma gandeam sa poata manca si fii-mea fara limite.

Carla, s.14 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

scuze ERTINA raspunsul era pt BLUE 77 m-am zapacit de tot...du-te vino bucatarie -sala nici nu mai stiu cui trebuie sa-i raspundsi nu am baut nik in afara de lapte si apa

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

MerciCarlao sa ma uit si imi comand, ca e clar ca ce am eu e cam apa de ploaie

NOI 17 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

pana se mai uneste grupul..eu ma duc la bucatarieapoi revin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

ely, nu-i nimic , intelegem neuronii gravidutzelor

maria-bunica, astept nerabdatoare vestile. Mie nu mi-a zis nik de eco abdominala, dar cred k se vedea la eco pt bebe dak era ceva in neregula..zic si eu...

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ertina..pai nu se vedea la eco pt bebe,ca la ala nu se vad organele tale!!Mi-a zis ca va fi la fel facut,ca cel pt bebe,numai ca mi-l face special la ficat,iar ecograful nu este chiar ca cel pt bebe,doar tecnica este aceeasi!!!Mi-a zis ca asa se va convinge cel mai repede si sigur daca intr-adevar este ceva in neregula cu ficatul!!Ca la analizele de sange poate iesi ALT ridicat din mai multe cauze!!Cam asa mi-a explicat medicul decizia lui!!Acum astept sa vina plicul cu programarea!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

17+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue77

MerciCarlao sa ma uit si imi comand, ca e clar ca ce am eu e cam apa de ploaie

Cu placere. Mai stiu de Neutrogena pentru maini, dar mi se par mai bune cele naturale.
Cel mai bine este sa iti faci un peeling cu zat de cafea dupa baie, apoi sa te dai cu uleiurile respective, apoi sa-ti pui manusi de bumbac si daca poti sa dormi cu ele, daca nu, sa stai macar o jumatate de ora. Mie uleiurile naturale mi-au salvat sfarcurile sangerande in primele saptamani de alaptare (acolo n-am folosit peeling ).

Carla, s.14 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput