Sezatoarea canadiana (120)
Raspunsuri - Pagina 9
Salina spune:
Dragele mele,
va doresc in primul rand, sa fiti sanatoase voi si cei dragi voua, sa aveti sarbatori linistite, fericite, sa primiti cadouri frumoase.
Un gand bun pt voi toate si-o imbratisare!
Andy- felicitari pt comoara pe care-ai adus-o pe lume! Te asteptam inapoi sa te felicitam in direct :)
Olga -ai grija de tine, stai cuminte in pat cat poti si incearca sa te duci totusi la dr. sa te vada. Am avut si eu o cumpana in sarcina la 26 de saptamani(dar am trecut cu bine, slava Domnului) si iti inteleg ingrijorarea.
mQQm- sunt impresionata de realizarea artistica
Donia spune:
Andy, felicitari pentru Lucas Andrei, sa aiba parte de o viata binecuvantata!
Ce nume frumoase i-ati pus Refacere rapida tie si sa mearga totul cat mai usor!
Dragi co-sezatorese, va urez Craciun fericit, sa aveti parte de sanatate ca sa puteti sa va bucurati din plin de cei dragi in zilele astea frumoase care urmeaza!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
carmen77 spune:
Andy, felicitari pentru bebe Lucas Andrei si refacere rapida si acomodare cat mai usoara la viata in 3.
Fetelor, CRACIUN FERICIT va doresc, cu liniste in suflete si in case si sanatate si tot ce va mai doriti voi.
OlgaTarziu spune:
Va multumesc din suflet fetelor!
Am vazut-o pe doctora mea la spital ieri. Contractii sunt, crampe sunt in prostie dar bebele e bine, 145 batai/ minut. La tuseu mi-au spus ca am colul lung, frumos, doar ca cervixul e moale, asta era de fapt ingrijorarea. Dar nu e deschis inca. Recomandari?
Odihna intravenos, sa nu ridic, sa nu fac efort fizic, sa nu , sa nu sa nu....Si daca la controlul din 8 ianuarie e mai rau incepem steroizii pentru plamanii copilei.
Va multumesc pt sustinere. Sunteti tare scumpe si dragi inimii mele. Sa va dea DD un Craciun de vis.
ange spune:
Andy,felicitari!sa va traiasca micutul Lucas,sa fie sanatos,mancacios si fara colici
nelia,si eu am ascultat colinde ieri toata ziua si tot toata ziua am dat la soricei.
olga,ai grija de tine,sa stai cuminte si sa-ti asculti medicul.Sa ai un Craciun fericit alaturi de familia ta!
dragaica,pitilache,si eu fac ciorba radauteana. copii nu mananca dar colegul e inebunit.
gata sarmalele?gata carnatii?gata cozonacii?
Craciun fericit sezatoare!
Ica 1975 spune:
Craciun Fericit, sa fiti sanatoase, voioase si sa aveti tot ce va doriti
Ce spui sa si infaptuiesti !
Ica 1975 spune:
Andy, felicitari, recuperare rapida, intr-adevar mai frumos cadou de Craciun nu se putea.
Olga, ai grija de tine si de bb
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
cge spune:
'neata,
'Craciun Fericit' si de la noi, sa va aduca Mosul tot ce doriti.
Liniste, bucurii si cadouri
Andy, felicitari ptr. puiut, sa fie sanatos, mancacios si sa va aduca numai bucurii.
Ce Craciun frumos aveti. Ai vazut ca te-a lasat sa dai examenul.
Spor la treburi si o zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cge spune:
Daca vreti sa vedeti unde este Mosul.
www.noradsanta.org
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Denisam spune:
Olga- nu stii cat ma bucur de vestile bune, mi-au dat si lacrimile.
Ai grija de tine si menajeaza-te la maxim,cum spuneam de orice ajutor ai nevoie, spune-ne,iti trimit PM cu nr noastre de telefon.
Asera am avut serbare la gradi la ALex, s-au straduit mult copii, si au primit cadouri de la Mos-am pus ceva poze in drop.
Vreau sa va urez tuturor un CRACIUN DE VIS CU PACE,SANATATE SI NUMAI BINE!
VA PUP!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani