Sezatoarea canadiana (120)
Raspunsuri - Pagina 10
pitilache spune:
Dragaica merci de reteta. Nu o stiam dar o s-o incerc si eu saptamana viitoare.
Olga ma bucur de vestile bune. Mosu' sa vina incarcat cu odihna maxima si stres zero!
La mine a venit ieri Mosu' cu vestea ca am fost acceptata la master la McGill incepand din ianuarie. Acum incepe jongleria sa incerc sa vad cum impac capra si verzele, adica familia, scoala si jobul...
Va urez un Craciun fericit si petreceri frumoase !
Sa va aduca Mosu' tot ce va doriti si sa fiti fericite alaturi de cei dragi voua!
try spune:
Andy, sa-ti traiasca minunea mica de Lucas, grasunel si voinicel la 3,5. Ii uram bine-a venit pe lume si-i dorim sa aiba o viatza buna si implinita pe pamantul asta pana la adanci batraneti.
Dragaica, noi la ciorba aia ii zicem ciorba de pui a la grec (sau sunt 2 lucruri diferite?!?!). Imi pare rau de tzeapa cu cumparaturile on-line. Eu nu cumpar vestimentatie on-line din acest motiv, stiu ca o poza poate sa-ti farmece ochiul, dar cand te trezesti cu lucrul in fatza poate fi alta poveste.
Mqqm, cum mai esti? A trecut blue-ul cu ajutorului rosului si verdelui de sarbatori?
Ana, ai plecat deja? Sa ne zici ce parere are baietu’ odata ajuns in Ro. Ma gandesc ca atunci cand s-o vedea cu toate bunicile, matusile etc. pe cap care sa-i faca poftele care mai de care, o sa-i cam placa in Ro. Nepoteii mei din spania pleaca mereu plangand din vizitele din Ro. Si nu-si mai aduc aminte mare lucru, aia mica avea 2 ani cand a plecat in spania.
Ce v-ati smecherit, puneti filme direct pe mesaje. Am ramas in urma cu tehnologia. Nelia, cum faci?
Olga, sa nu iei light recomandarea medicului cu odihna “intravenoasa”, te rog. Eu asa am facut si m-am crezut zmeu in sarcina cu adrian (pt ca problemele nu erau la mine, ci la el), insa in final am nascut mai devreme din cauza mea, adica insuficientele mele. El mergea spre bine si aveam promisiuni ca o sa fie bine, insa m-a mancat in fund sa ma duc la Neoset sa-i iau mobila lui alex (am plecat juma de zi din spital pt asta), m-am suparat pe ale mele si-am plans de n-am mai stiut de mine si din momentul in care am ajuns in spital inapoi din scurta vizita m-au apucat durerile si contractiile. In final am nascut asa devreme din cauza ca al meu corp s-a sensibilizat prea tare dupa toate interventiile, stresul acumulat etc. (era al doilea episod de contractii pe care-l aveam, mai avusesem cu 2 sapt inaitne sa nasc, dar nedureroase). Si ti-am spus, ma vedeam invincibila si superrezistenta, dar uite ca nu a fost asa. De-aia te rog din suflet sa nu te culci pe-o ureche similara cu a mea si sa te protejezi intr-adevar. Cumpara tot ce-i de mancare si nu te omora cu gatitul pt sarbatorile astea. Evita orice mers la cumparaturi, iar de ai nevoie de ajutor la diverse (in caz ca ramai singura si pleaca sotul in curand in Ro), apeleaza la Denisa, sunt sigura ca te va ajuta di nsuflet cu orice ii ceri. Nu-ti fie jena.
Lungeste-te in pat cat poti de mult timp si chiar in vizite de mergi, roaga-i sa-ti lase intreaga canapea la dispozitie si sa se mute ei mai incolo. Asteptam vesti bune pe 8 de la tine.
Hai ca va mai urez odata sa aveti parte de toate cele bune, sarbatori fericite alaturi de cei dragi. Craciun fericit, ne auzim... pe luni poate cand m-oi intoarce la munca.
nelia spune:
Hai, ca asa o fuguta la cafea, tot mai intru...
Simi, la multi ani sotului!
Try, pai eu nu fac nimic, administratorul DC-ului a facut, eu iau de-a gata. Cind scrii mesajul, sus gasesti un loc unde scrie Videos, dar click pe G, Youtube sau Myspace si pui linkul respectiv.
OlgaT, suna bine odihna intravenos, eu nu sint gravida cu risc, dar ce bine mi-ar prinde un asemenea tratament. Ai grija de tine si de bebe scump, mai e putin!
Pitilache, felicitari!!! Stai linistita, ca gasesti tu o solutie pentru toate. La ce fel de master ai aplicat? Esti la timp partial sau reusesti cumva sa impaci totul si sa fii totusi la timp plin. Si noi asteptam raspunsul pentru toamna viitoare, pentru Octav, tot la McGill, tot master. Nu are sanse chiar multe, pentru ca se intra greu in program si el nu are baza care se cere, dar poate-poate... Felicitari inca o data si bafta multa-multa!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
lorelaim spune:
In sfanta noapte a nasterii Domnului Nostru Isus Cristos doresc sa va urez
CRACIUN FERICIT cu multa sanatate!
Sa va aduca Mosul numai bucurii si impliniri! Andy - felicitari pt Lucas Andrei - sa va traiasca sanatos si norocos! refacere rapida.
Olga - itzi doresc multa sanatate si ma rog la DD ca bb mic sa stea acolo cumintzel la caldurica pana la venirea sorocului.
Roxana - felicitari si bafta la masterat!
Tzuck cu drag pe toate fetele de la Sezatoare si promit sa mai vin
Doloress spune:
Andy felicitaaaaari! Sa-ti traiasca micul Lucas Andrei, sa fie sanatos si mancacios!
Olga sa ai mare grija de tine! Eu tot asa, nu am stat locului, nu stiu cine m-a pus de Paste sa fac o mie de bucate si uite asa am nascut la 32 de saptamani, dupa ce am terminat toate treburile (baiat gigea, Patrick, m-a lasat totusi sa termin tot, sa ma spal si sa ma epilez) Mai aveam friptura de miel, o puneam in cuptor cand mi s-a rupt apa. Si doar fusesem cu o saptamana inainte la monitorizare ca aveam diabet de sarcina, si am vazut ca aveam contractii la greu, dar n-am vrut sa stau locului Bine, ca nici nu mi-a zis nimeni sa stau, mi-au zis numai ca am contractii.
Fetelor, Craciun fericit, sa aveti o noapte de vis!
columbiana spune:
Fetelor, am intrat sa va spun CRACIUN FERICIT , Sarbatori cu sanatate, liniste si bucurii!!!
Andy sa-ti traiasca flacaul, sa te refaci rapid!
Olga, sanatate si sarcina usoara!
Roxana, felicitari!
Simi, sa-ti traiasca sotul!!!
Try, sunt in Romania de vreo saptamina buna; din pacate Tudor se adapteaza greu, pentru el abia astept sa ne intoarcem.
http://www.floriinro.ro/
mi_ro spune:
CRACIUN FERICIT!!!
Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
laurajr spune:
Iaca ma apuc si eu de ultimele retusuri inainte de a veni Mosu' dar nu inainte de a ura Craciun fericit si sanatate prietenelor dragi de pe DC !
Andy, felicitari pt bebe, sa fie mancacois, somnoros si ne-plangacios !
Pitilache, bravo, mult succes cu masterul !
Olga, ai grija si te menajeaza, cel mai important acum e bebe, decat pregatirile...pacat ca nu esti langa mine caci cu draga inima ti-as aduce cozonac, racituri sarmale si tot ce vrei ! Tu esti char in Toronto ?
Lorelaim, multumesc din suflet de felicitare si urari e asa de frumoasa ca am trimis-o la toti cunoscutii...de pe ce site ai luat-o ?
Seara asta la 6 fix vine Mosu incarcat de cadouri, ne adunam gasca maaare, vor fi colinde, poezii de Craciun, voie buna, va fi tare bine, dar ma voi gandi cu drag la prietenele mele din lumea netului, marea familie a DC-ului, care mi-au fost alaturi de atatea ori, la bine si la greu !
-Inca o data, Craciun fericit tuturor !