Sezatoarea canadiana (120)
Raspunsuri - Pagina 8
mamaana spune:
felicitari Andy! refacere rapida si bebe mancacios
olga te-ai dus la monitorizare? ar fi bine daca ai putea sa ajungi cat mai repede; ai grija de tine
am intrat pe fuga (lucrez de acasa) sa va urez un craciun fericit si la multi ani!!
Dragaica spune:
Andy felicitari pentru bebe Andrei, la anu sarbatorim Sf. Andrei impreuna
Fetelor eu abia am terminat de "invartit" sarmalele, le-am bagat la cuptor la fiert, ciorba radauteana e gata.....in mare am cam terminat, am sa fac joi friptura si gata.
Sa va zic ce-am patit.....de cand eram in tara ma uitat pe site la Victoria Secret si-mi curgeau .... acum cu scuza Craciunului mi-am rugat cumnata din America sa-mi cumpere ea niste hainute si sa mi le trimita prin posta, am intrat pe site mi-am ales modelele dupa care 2 saptamani am stat ca pe ghimpi....asta pana aseara cand mi-a venit coletul.
Fratele meu nu mi-am recunoscut hainele comandate ....nu semanau deloc cu ce era pe site.....mi-am luat o teapa de milioane....mi-e rusine sa le port... arat ca si cum ar fi fost cumparate de la chinezii care au standuri in Europa.
Cel putin una din bluze Doamne sfinte ...fac spume...
aveti grija daca vreti sa comanadati ....
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
pitilache spune:
Andy, felicitari pentru bebe! Sa creasca mare si sanatos si tie refacere rapida!
Dragaica, cum e ciorba radauteana? Imi pare rau pentru teapa trasa...
nelia spune:
Andy, felicitari! Refacere usoara si sa va intoarceti acasa cu bine! Sa fie sanatos, mincacios si somonoros, asa cum ii sta bine unui micut! Felicitari si taticului, sa va traiasca si sa va bucurati de el!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Dragaica spune:
Pitilache este aceeasi reteta ca la ciorba de burta....doar ca in loc de burta se pune piept de pui, eu fac des ....ii place sotului mult, familia lui e din Bucovina/Radauti, de la ei am invatat sa fac ciorbita.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
oanagabriela spune:
Andy, felictari pentru venirea lui Lucas Andrei! Sa va traiasca bebelusul, sa creasca mare, frumos, sanatos si sa aiba mult noroc!
Olga, iti doresc sa treci cu bine peste toate problemele si sa ai o nastere usoara si un bebelus sanatos si mincaios!
Eu am intrat intr-o mini vacanta, pina pe 30 dec. Cozonacul l-am cumparat, sarmalele le face bunica, cadourile sint pregatite. Miine facem bradul si il asteptam pe Mos Craciun .
La Montreal avem o iarna ca in povesti (cu multa zapada) si va ninge in continuare . Totul ar fii bine daca nu ar trebui sa mai mergem cu masina...
Va urez din toata inima un Craciun fericit!
simi spune:
Andy, felicitari pentru minunea ta!
Si, pot sa spun cu mana pe inima ca 22 decembrie e o zi speciala! Va fi un Capricorn adevarat! Spun asta ca si sotul meu e nascut pe 22 decembrie si nu-i altul ca el
Inca odata felicitari fericitilor parinti! Asa cadou de Craciun, mai zic si eu!
Smile,tomorrow could be worse!
CriPOD spune:
Nu am prea reusit sa tin pasul in ultima vreme, asa ca apologies daca mi-a scapat ceva esential...
Ana, distractie placuta in Ro!
Pana nu-mi uit vorba, Olga, ai grija de voi, iti tin pumnii sa fie bine pana la capat.
Si Andy, felicitari pentru baietelul mult asteptat. Iata ca s-a hotarat sa iasa in timp pentru a-si pune botosheii sub brad pentru mos sa-i umple.
Restului dragelor, va urez un Craciun Fericit, mos darnic, masa imbelsugata si casa plina de cei dragi!
nelia spune:
Dragaica, ce coincidenta, si eu tot din asta imi propusesem sa fac. Nu stiu cum am citit astazi, dar nu am vazut ca tu ai facut-o deja. Eu am crescut in primii ani de viata in Bucovina, linga Radauti. E ciorbita copilariei mele, pe linga cea taraneasca, cu de toate.
Pentru ca miine am multe de facut, am intrat sa va urez:
Craciun fericit!
Sa va fie sufletele si casele linistite si pline de bucurie, sa fiti sanatosi si sa-l petreceti alaturi de suflete dragi.
nelia spune:
Si daca tot veni vorba de Bucovina mea draga, o colinda de cind eram mica, pe care o cintau bunicii mei (si eu pe linga ei) pe la casele vecinilor: