Sezatoarea canadiana (120)
Raspunsuri - Pagina 7
nelia spune:
Laura, din pacate, nu mai iau, nu acum. Am fost la doua magazine de animalute parasite si nu mi s-a lipit nici una de suflet, desi erau citeva. Si eu stiu ca mitzi a noastra va veni in casa noastra, pentru a treia oara, si o asteptam cu drag. E poveste mai lunga cu pisica [neagra] la noi...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Denisam spune:
Andy-nastere usoara, dc nu ai nascut deja.
Nelia- ma bucur ca ai aminat decizia cu pisica, eu zic ca ai destul de dus.
Laura- da am fost la show cu Disney,ne-a placut,poze gasiti aici:
wwww. dropshots.com/eric17
Revin ca am un potluck cu colegii,pe seara petrecere la gradi la Alex si colac peste pupaza,dupa ce ca sunt varza de obosita,gatit aseara si culcat la 12, am aflat ca o colega tocmai pleaca acasa ca i-a murit tatal vitreg
Pup pe toata lumea si o zi buna.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
cge spune:
Buna,
Ce faceti fetelor: sunteti in pregatiri de Craciun ?
Eu sunt la job, mai am de munca si acasa si aici.
Denisa, la ce spectacol Disney ati fost ?
La cel cu Winnie sau la cel cu High School Musical ?
Noi vom merge la cel cu High School Musical, ca mergem si din astia mari mai multi ![]()
Olga, cum te mai simti ?
Si eu zic sa mergi la Urgente, daca mai ai probleme.
Eu am avut probleme in genul asta cu Anca, dar eram in Ro.
Mi-au facut injectii cu Gravibinion.
Nu poti merge si tu cu Tony in Ro cu sotul tau ?
Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
try spune:
Iti raspund eu in locul Denisei: spectacolul a fost Disneyland Adventure. Au avut ca protagonisti principali pe The Incredibles. Fi-miu a fost in elementul lui ca-s personaje preferate. I-a placut la nebunie masca lui Sindrom care a venit la pachet cu floricelele de porumb, se joaca cu ea zilnic de atunci. Inclusiv adrian a luat-o odata si-a dormit cu ea, s-a pus pe-un plans de mama mama cand am vrut sa i-o iau din mana in drum spre culcare. A trebuit sa-l culc cu ea pe cap, n-am avut de ales.
Laurajr, pai pe-asta cu inglobarea datoriilor nu o stiu, nu ma bag.
Cu aia pe care-i stimezi tu ca isi tin sub control datoriile, stii cum e? Oamenii sunt de doua feluri: se intind cat le e plapuma sau mai mult decat ii tin buzunarele. Nu cred ca tine de o educatie anume, ci de cum e fiecare, de cat de la os ti-e cutitul etc. Cand vezi ca datoriile cresc de la an la an si tu nu reusesti sa le reduci e un semnal evident ca nu gestionezi bine banii. Solutii exista de doua feluri: ori revizuiesti toate cheltuielile si impui reguli de cheltuire a banilor si/sau esalonezi bugete pt grupele mari de cheltuieli si incerci sa nu le depasesti, ori te chinui sa obtii venituri mai mari. Trebuie o mana de fier in unele situatii, nasol e cand cei doi mari factori de cheltuiala (sotul si sotia) nu sunt pe aceeasi lungime de unda, aici intervin cele mai delicate situatii.
Cica o buna metoda de a reduce la maxim cheltuielile aiurea e sa functionezi cateva luni bune pe metoda cash. Adica renunti sa mai platesti cu cardul, extragi din cont cat iti propui sa cheltuiti pt luna respectiva pt supravietuire (mancare, consumabile, imbracaminte etc., fond de neprevazute etc.) si cand se termina banu' scos, asta e, nu intri in altii. Cand ai banul in mana ai o idee mai reala despre natura si volumul cheltuielilor (evident ca cheltuielile de genul mortgage, telefon, apa, gaz, raman sa fie trase automat din cont). E bine sa imparti cheltuielile in absolut necesare si dispensabile. Si cand e nevoie sa tai de undeva, tai de la alea dispensabile. Ideea e cand faci planul de atac sa-ti fixezi un target de “bani de salvat” din total bani intrati in casa, astfel incat acesti bani sa mearga la plata datoriilor acumulate. De ex. iti propui ca lunar sa platesti 800$ la datoria acumulata.
Eu vorbesc, dar nici noi nu suntem in stare sa ne organizam asa. Asta pt ca n-am intrat eu in analiza financiara, organizare de bani si toate cele
. Da’ si cand m-oi pune cu biciul pe fundurile noastre… ![]()
![]()
![]()
try spune:
Cge, ma gandesc ca numai de asta nu are nevoie Olga acum, drum in Ro, mai ales in conditiile in care sotul ei merge acolo de nevoie si necaz (tatal lui e grav bolnav).
nelia spune:
Try, citesc ce scrii si parca ai fi Octav!
El merge ce merge pe credit, dar cind vede ca nu mai e solvabil si nu mai ajunge la 0 pe cartea de credit, plateste tot, scoate cash si citi sint, atitia cheltuim. Dar mai are si o nevasta, care nu stie unde e capatul plapumei, decit daca simte biciul pe fundul ei...
Nu ies din cuvintul lui, cind spune stop, dar daca nu spune, ma intind pina ma simt bine sufleteste ca am facut tot ce simt eu ca trebuie facut, pentru copii si casa, in special, ca altfel, nu ma arunc nici eu in alte cheltuieli.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
sofronica spune:
Buna fetelor,
Eu am scris foarte rar, am intrat cand am avut nevoie de cate un sfat de la voi. Vreau doar sa urez la toata lumea un
Craciun Fericit si un An Nou plin de vise implinite.
Camelia
Daiopri spune:
Am gasit acest mesaj la odisee:
" Azi , 22 decembrie , ora 10,56 S-a nascut Lucas Andrei , 3540 g , bebe de Andy"
Felicitari , Andy sa fiti sanatosi si sa va intoceti repede , repde acasa inainte de Craciun !
Abia astept povestea nasterii .
"
Andy felicitari sa iti traiasca flacaul!
Olga, te rog mult ai grija de tine si de bb mic. Mergi la spital cum au zis fetele. Si mie asa mi-a zis dr orice ma nelinisteste sa merg la spital sa verifice acolo. Hai, lasa stresul si cu curaj inainte.
Noi suntem bine, crestem si mancam bataie (adica eu:)) Am vacanta de acum pana pe 5 ianuarie, apoi mai vin 2 sapt (sper) si apoi asteptam bb miscaret.
Vroiam sa va urez tuturor Sarbatori Fericite, un An Nou cat mai bun si tot ceea ce va doriti.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
maru spune:
Felicitari Andy! sa iti traiasca flacaul!
Bine ai venit, Lucas!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni pe 24 Decembrie, ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Denisam spune:
Andy -FELICITARI pentru bebe Lucas Andrei!! Multa sanatate, refacere rapida, mult laptic si bebicul sa nu aiba colici
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani