Sezatoarea canadiana (120)
Raspunsuri - Pagina 19
Mona_B spune:
La multi ani tuturor, fie ca 2009 sa fie cel mai bun pe care l-ati avut!
Olga, sa va dea Domnul multa putere sa treceti peste necazurile astea!
Try, ati facut ceva special de Revelion? Te sun diseara, azi lucrez, iar ieri am lenevit toata ziua, mancat, dormit, play station time, jucat si citit cu Vlad, si tot asa.
Burta e tot mai mare, iar eu tot mai greoaie, gata cu sala pana in primavara. Am luat deja 10 kg pana la final, gratie poftei mele imense de cartofi si peste prajit, oua si paine cat cuprinde. Mananc diin 2 ore jumate in 2 ore jumate, bine ca nu ma atrag dulciurile.
Cine stie cat oi mai lua in greutate pana la final, dar nici nu ma cantaresc pana la vizita lunara...bine ca merge totul bine pana acum.
Weekend fain tuturor!
Mona
Ica 1975 spune:
Try, sanatate lui Adrian. Iti tinem pumnii sa treci peste red sal si sa nu pierzi jobul
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
try spune:
Am fost la petrecere cu prietenii de revelion, Mona. Dar am fost relativ stresata pana la 12 noaptea cu adrian ca am incercat sa-l culc pe la 10 ca sa putem sa ne "eliberam" si noi si n-am reusit. La ora 1 s-a culcat in final, asa ca l-a prins 12 noaptea la mami-n brate. Dar macar a adormit in 10 minute dupa ce l-am dus a doua oara la culcare. Am mai petrecut vreo 2 ore si apoi calare spre casa.
Ica, eu iti spun sincer ca nu-mi doresc sa nu pierd jobul, din contra, vad asta ca pe-o oportunitate sa ma impinga ceva de la spate sa-mi caut un alt job. Ma sperie tare rau interviurile si asta e un motiv puternic pt care eu n-am cautat servici in 6 ani. Dar daca sunt in somaj sunt nevoita sa apuc taurul de coarne, nu? Asa ca eu sper sa fie tot raul spre bine.
Ica 1975 spune:
Try, sunt de acord cu tine in cazul asta, iti doresc sa iasa asa cum va fi cel mai bine.
Noi
Dragaica spune:
Revin si eu dupa mahmureala fetelor ....nu vorbiti de somaj ca mi se ridica parul pe maini, azi am vorbit cu parintii in tara si amandoi mi-au dat vesti proaste, mama de pe 1 martie va fi somera iar tata va ramane doar cu pensia(este pensionar dar in acelasi timp lucra cu contract pentru electrica), au dat o lege prin care interzic pensionarilor sa mai lucreze cu contract....
Va imaginati ....somaj + o pensie mica din care trebuie sa intretina pe fratemiu student la Bucuresti, sa se intretina ei, etc.....
In sfarsit ...asta-i viata...
Apropo ati vazut ce tip de Revelion a fost pe canalele romanesti.....numai manelisti....m-am umplut de nervi......
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Ica 1975 spune:
Dragaica, imi pare rau ptr parintii tai. De emis de rev pe canalele rom sunt de acord cu tine, glume deplasate si de prost gust cu conotatii sexuale, fuste ultra scurte si tot felul de parti pe-afara, toate cu pretentii de divertisment
Noi
mi_ro spune:
La multi ani! Si sa va mearga la toate asa cum doriti in anul acesta.
Primele cuvinte pe anul asta au fost despre somaj. L-am prins si in Romania si in Canada. Doamne unde o sa-l mai prind! Sotul meu cred ca a avut noroc cu mine in momentul in care a intrat pe somaj. Cazuse moral complet pana i-am explicat diferenta dintre a fi somer in Romania si a fi somer in Canada. Dupa ce si-a gasit ceva de lucru si-a mai revenit.
Dragaica - imi pare rau pentru parintii tai dar ma cam asteptam sa dea o astfel de lege. Dar asa o sa incurajeze munca la negru pentru saracii batrani ca sa se poata intretina. Ei erau singurii constiinciosi care aveau frica de faptul ca-i prinde fiscul, declarau tot si mai plateau impozit.
Olga - imi pare rau prin ce treci. Nici nu stiu ce sa-ti spun ca sa te incurajez. Cateodata in viata chiar ca vin prea multe pe capul unui om. Sunt sigura sotului tau ii pasa de tine si te-ar inconjura cu mai multa dragoste daca nu ar avea grija pentru tatal lui. Stiu cum e sa-si moara tatal si sa nu-l vezi. Nimeni din familia mea nu l-a vazut mort pe tatal meu. Ne-au adus un cosciug la cimitir si nu am avut voie sa-l vedem. Poveste lunga...nu o insir aici. Nici acum nu cred ca e in mormantul ala. Si acum ma astept sa-l vad pe strada dupa 30 de ani. Si acum dupa 30 de ani mama se invinovateste ca nu a facut mai mult decat trebuia. Suna la Motherisk cum a zis Adaf7. Sigur te vor ajuta. Sa va dea Dumnezeu forta de a trece peste toate problemele.
Revelioanele de la canalele romanesti nu mi-au placut cu exceptia unei perioade de la TVR international unde au dat secvente din revelioanele vechi de prin anii 70. Noi am stat pe acasa.....am fost invitati la un restaurant dar am dorit sa fac Revelionul si cu mama care zicea nu lasa mergeti voi si distrati-va stau eu cu copilul. Tudor are 2 ani si 3 luni si nu cred ca ar fi inteles el prea bine cum e treaba cu restaurantul
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
Podeanu spune:
la multi ani fericiti pe 2009! Sa fiti sanatosi, sa treaca mai repede recesiunea asta si sa ne mearga mai bine in 2009.
Ne-am intors si noi de la munte, cu ceva kile in plus dar am petrecut f bine. Vila extrem de spatioasa , nici nu am simtit 11 copii.
Denisa, sper ca esti ok acum, da-ne si noua ceva vesti de tine.
Olga tare grea situatia in care esti, poate gasesti vreo solutie cu sfaturile date de fete.
magdone cum ti-au iesit/placut cozonacii??
Magdone spune:
Try, multa sanatate lui Adrian, si imi pare tare rau sa aud de problemele de la sv, dar tot raul spre bine.
Dragaica, imi pare rau de parintii tai, din pacate asta e situatia in Romania, daca pana si frate-miu (care se urneste f greu sa faca ceva) se agita sa obtina o viza de student sa vina si el in Canada, sper sa reuseasca.
Mi-ro, tu ce ai mai facut cu serviciul?
Podeanu, au iesit f buni, am zis ca postez dovada uite aici
Noi de revelion am stat acasa, era vorba sa mergem la niste prieteni, dar Olivia a facut febra si nu ne-am mai incumetat, toata noaptea s-a trezit, la fiecare jumate de ora.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Denisam spune:
LA MULTZI ANI CU SANATATE SI NUMAI BINE!
Multumesc tutror pt ganduri si vreau sa va doresc sanatte si putere sa ne c restem comorile-am vazut moartea cu ochii,dar nu mai conteaza cum e masina si ca un timpit mi-a tait calea si restul nu mai conteaza ca sunt relativ ok.
Deocamdata mi-am trimis baietii la doctor ca sunt bolnavi nasol amindoi,abia ce am sosit de la cabana.
Try-sanatatea lui Adrian.
Olga-multa putere si sanatate,suna-ma dc ai nevoie de ceva.
Nelia,Maru,Khristin,Katrinelu-va pup si
revin cand ma mai linistesc,trec cosmarurile si imi vad baietii pe medicamente sper care sa ii ajute.
Va pup si numai bine!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani