Sezatoarea canadiana (120)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Va urez si eu un An nou cu multa sanatate si numani bucurii!
Sa speram ca anul ce vine va fi mai bunc si mai bogat pentru toata lumea. Sa fin sanatosi in primul rand ca asta conteaza.

Eu sunt cam ingrijorata ca asta mica a facut putina febra si cam tuseste, e prima ei raceala a luat de la mine ca eu am fost cobza de racita zilele trecute, ooff

Mqqm ba da ba da, vin sigur din ianuarie
Denisa bine ca nu s-a intamplat nimic grav si esti bine.

Pupici multi si sa ne vedem la anul cu bine!

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Denisa, ma bucur ca esti ok, imi pare rau ca ai trecut prin asta. Sper ca nu ti-a produs nici un fel de neplaceri fizice, ci doar sperietura. Masina... se repara, asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

UN AN NOU FERICIT, fetelor, voua si celor dragi! Sanatate, joburi, liniste, si tot ce va doriti voi!

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

LA MULTI ANI IN 2009 ! AN NOU FERICIT, CU MULTA SANATATE, INTELEPCIUNE SI NOROC!

Distractie placuta petrecaretilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor,

Acum in prag de An Nou vreau sa va doresc un AN NOU mai bun, plin de impliniri, bucurii si sanatate la toata lumea.

Cornelia, colinzile si urarile pe care le-ai facut mi-au mers la inima. Multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Bebitzu, asa a patiti si Ioana cu primul dintisor, crescuse destul de mult si cel din fata nu se misca. Ea saracutza a tras de dintele din fata pana a s-a miscat, si sotul i l-a scos cu atza...tare barbara mi se pare metoda asta...
Dentistul ne-a zis ca dintii se vor alinia de la sine, ca copilul oricum tot timpul impinge dintii cu limbutza si ii aranjeaza...sper sa nu fie nevoide de aparat dentar mai tarziu !

Denisam, ma bucur ca esti bine, ai grija de tine...de fapt ce s-a intamplat, a intrat cineva cu masina in tine ?

De Ajun de Craciun am avut 22 de musafiri, a venit Mosu', toti au stat pe genunchiul lui si au cantat si recitat, si copii si adulti.S-au primit munti de cadouri, dar totul a trecut repede.

Acum ne pregatim sa plecam la Rev, e facut de o asociatie romaneasca, am mai fost la chefuri facute de ei si ies ca lumea...dans, muzica, mancare, bautura, eu nu ca sunt soferu', dar nu-i bai ca si-asa sunt racita !

Vreau sa urez tuturor ca anul care vine sa va aduca sanatate si noroc, ca restul se fac de la sine. Sa ne pastram slujbele, cum bine zicea Try, si sa fim mai calme si mai iubitoare, as adauga eu.

La multi ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Din toata inima va urez
La multi ani! Un an nou cu noroc, sanatate si bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Va urez cu drag un An Nou Fericit, cu multa , multa sanatate, ca-i mai buna decat toate.

La Multi Ani 2009!

Denisa,bine ca ai ramas doar cu sperietura si ca esti OK. Se pare ca DD te-a iubit in momentul acela, tu si ai tai sa fiti sanatosi ca fiarele se repara ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

La multi ani cu multa sanatate noua si familiilor noastre, cu multe impliniri si bucurii! Si o iarna usoara!

Multumesc mult pt. sustinerea si vorbele bune pe care mi le-ati oferit!

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani si sa ne fie anul 2009
cel mai bun si mai frumos an de pina acum,
in care sa fim sanatosi si sa ni se realizeze toate visele!

Denisa, cum esti? Ma gindesc la tine, sper ca esti in regula.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput