Sezatoarea canadiana (120)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor am intrat sa va urez un An nou fericit multa sanatate.....daca e sanatate restul vor veni pe rand.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Simi,, multumesc mult pentru raspuns, am rasuflat usurata si astept sa vedem ce ne zice doctorita pe 24 cand avem intalnirea.

La multi ani! si la muuuuuulti bani , 2009 sa ne ofere sanatate, liniste si sa ne bucuram de piticii nostri si de toti cei dragi noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

La multi ani si din partea noastra, fericiti, cu sanatate si tot ceea ce va doriti !

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Buna dimineata!

Bebitzu, si Seba a avut aceeasi problema. Pana la urma dintii de lapte au cazut singuri si cei noi s-au aliniat in timp.

Va urez si eu La multi ani cu multa sanatate si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de familie! Fie ca 2009 sa fie cel mai bun an de pana acum!

Petrecere frumoasa diseara!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Denisa e ok, a avut un accident de masina ieri in drum spre servici...
am vorbit cu ea si e ok (era singura in masina)

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni pe 24 Decembrie, ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Bebitzu, si Agata a avut aceeasi problema la al doilea dinte si eu am observat tirziu, cind dintele din spate era maricel deja. Cel de lapte se misca de mult, dar nu cazuse, cel definitiv iesise undeva in spate, de m-am si speriat cind l-am vazut... eu o spal pe dinti, si cu toate acestea pur si simplu nu l-am vazut. M-am dus la dentist si mi-a spus sa-l mai lasam, ca e bine sa cada singur, daca nu si nu, sa vin sa-l scoata. I-am povestit Agatei cum se scotea pe vremuri cu ata, legata eventual de clanta usii, ea voia sa incercam asa, dar nu am avut curaj. Si am facut programare pina la urma la dentist, dar a cazut in ziua programarii, cu doua ore inainte de ora RV-ului. Cel din spate a revenit la locul lui in citeva saptamini. Dentistul imi spusese ca daca nu se ia nici o masura pentru cei definitivi, chiar daca nu sint drepti, aliniati, pentru ca pe masura ce cad dintii si ies altii, se aliniaza de la sine. Pe la 9-10 ani, daca nu s-a intimplat acest lucru, atunci se gasesc solutii.

Mai scrisesem ieri un mesaj cu urari, nu-l reiau in totalitate, pentru ca am stat si m-am tot gindit ce-mi doresc eu de la Anul care vine si ce doresc si pentru cei dragi mie. Si am ajuns la concluzia, pe care, de altfel, o stiam de ceva timp, cam de cind am ramas gravida prima oara..., ca singurul lucru pe care il doresc pentru copiii mei, pentru sotul meu, familia mea, prietenii, deci si pentru voi, prietenele mele virtuale foarte dragi, este sanatatea! Daca sintem sanatosi, restul se fac incet-incetut, iar daca nu se fac si totusi traim, inseamna ca se poate si fara ele.

Asa ca, in prag, de An Nou, ne dorim sa fim cu totii sanatosi! In afara de sanatate, mai avem nevoie si de acea pace interioara, de un anumit echilibru, de multa liniste si intelegere in case... si aceste urari vi le fac. Si as mai sta eu sa urez, dar mai trebuie sa ma duc si pe la alte case. Mai am inca o urare de facut: in drumul si lupta noastra spre o viata mai buna, spre o profesie care ne ofera mai multe satisfactii, spre a obtine o casa mai frumoasa si indestulata si spre alte lucruri pe care vrem sa le dobindim, sa avem taria sa nu uitam ceea ce este cu adevarat important pentru fiecare dintre noi!

Si las pe altii sa va ure mai bine decit mine:

La multi ani cu sanatate!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

La multi ani si un an mai bun la toata lumea!
Intru si eu peste voi cu o intrebare: ce companii aeriene au zboruri catre Montreal?Voi pe ce ruta si cu ce companie obisnuiti sa mergeti?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

La multzi ani cu sanatate si fericire, cu dragoste si pace in suflete si-n case!
Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca de tot ce-i rau si sa va ajute toate visele sa le vedetzi implinite!

Denisa - imi pare bine ca-i totul ok cu tine!
Va tzuck cu drag pe toate fetele de la Sezatoare si pot sa va spun ca ma gandesc adesea la voi dar nu mai apuc sa scriu ca-s tare-tare ocupata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Denisa, imi pare rau, bine ca esti ok

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Multumim, Maru! Exact la accident de masina ma gindisem si eu.

Denisa, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva tocmai acum, dar ma bucur ca esti bine!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput