Sezatoarea canadiana (120)
Raspunsuri - Pagina 15
try spune:
uram si noi sanatate multa-n noul an, siguranta la joburi, neplaceri cat mai putine si multa pofta de viatza si putere de munca sa le duceti pe toate la capat cate vi le propuneti.
Rezolutii, ceva?
Ica 1975 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui try uram si noi sanatate multa-n noul an, siguranta la joburi, neplaceri cat mai putine si multa pofta de viatza si putere de munca sa le duceti pe toate la capat cate vi le propuneti. Rezolutii, ceva? "Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" |
Multumim

Eu da, cu carul, ramane de vazut daca ajung sa ma tin de ele
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
maru spune:
rezolutii?
in afara de cele ridicol de overused: sa mai slabesc, sa fiu mai calma, haha, am ceva infierat in inima dar nu spui nimanui, ca stiti voi vorba aia...cu planurile si cu ce parere au zeii de ele!
sper ca 2009 sa fie...cum o fi dar nu ca 2008!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni pe 24 Decembrie, ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
mamaana spune:
am intrat sa va urez un an nou plin de bucurii si sanatate
fara rezolutii
La multi ani!
donia, ori nu ai curent??
CriPOD spune:
Un an nou fericit! 2009 incarcat de impliniri va doresc si eu!
try, nu mai blue, ca nu mai e vreme, in primul rand sa ma mai indctrinez la cnn.
Ce ti-e si cu lucratul asta de-acasa, dom'le!
magdone, da' sunt pe drumuri acum (adica merg la office, a nu se intelege altfel), mersi de intrebare. Nu esti ready the aquafit?
A trecut mosul si pe la noi, toata lumea multumita, norocul meu ca ai mei se multumesc usor. S-a terminat si mancarea, ia ma dau mare, dar am avut musafiri in 2 zile, romani in prima, canadezi in a doua, in ambele ture mi-au sters farfuria cate unii, asadar mi-au iesit sarmalele (romanii) si curcanul (canadezii) like never before.
Stirea buna... am fiert doar jumate din sarmale, asa ca garantat, am sa am niste sarmale de ti se topesc in gura la anul nou. Cozonacul ci cornuletele au fost patetice de-a dreptul, bune, da' urateeee.
Hai ca m-am laudat destul, doar ca daca tot dau prin bucatarie din an in pasti, se considera eveniment.
Va pup pe toate si numai bine in anul care vine!
Mom &
DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
...
mikiion spune:
Va urez un An Nou fericit si plin de impliniri. Si cel mai important multa, multa sanatate voua si piticilor vostri!!!!!
Mihaela si Marc-Adrian 
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
cge spune:
Si eu vreau sa va zic 'La Multi Ani' ptr. 2009 cu multa sanatate si impliniri.
Noi ptr. 2009 ne dorim sa fim sanatosi, in rest, le-om face incet-incet pe toate.
Copiii mei s-au plictisit in vacanta, le lipsesc alti copii, asa ca si ieri si azi, au fost in vizite pe la prieteni si am primit si noi acasa.
Eu care muncesc pe baricade, ma tot intreb cum e sa te plictisesti in vacanta.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
maru spune:
Denisa, nu reusesc sa te sun, ca mandra sta cu usa la birou deschisa si e o liniste mormantala aici, bleah!
Sper ca esti bine, sper ca nu ramai cu cosmaruri, of, mama ei de viata!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni pe 24 Decembrie, ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
V-am scris un mesaj frumos si cald, in care va uram de toate... si s-a dus, nu stiu unde, dar aici nu e, pentru ca uitasem sa la loghez si cu Opera cind dau Back apare doar pagina alba.
Nu-l reiau acum, ca poate mai intru si miine...
Maru, dar ce a patit Denisa, sper ca nu ceva rau!
Ah, si ce parere au zeii de planuri, ca ma facui curioasa...![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU