Sezatoarea canadiana (120)
Raspunsuri - Pagina 14
almo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Andy felicitari pentru bebe Andrei, la anu sarbatorim Sf. Andrei impreuna Fetelor eu abia am terminat de "invartit" sarmalele, le-am bagat la cuptor la fiert, ciorba radauteana e gata.....in mare am cam terminat, am sa fac joi friptura si gata. Sa va zic ce-am patit.....de cand eram in tara ma uitat pe site la Victoria Secret si-mi curgeau .... acum cu scuza Craciunului mi-am rugat cumnata din America sa-mi cumpere ea niste hainute si sa mi le trimita prin posta, am intrat pe site mi-am ales modelele dupa care 2 saptamani am stat ca pe ghimpi....asta pana aseara cand mi-a venit coletul. Fratele meu nu mi-am recunoscut hainele comandate ....nu semanau deloc cu ce era pe site.....mi-am luat o teapa de milioane....mi-e rusine sa le port... arat ca si cum ar fi fost cumparate de la chinezii care au standuri in Europa. Cel putin una din bluze Doamne sfinte ...fac spume... aveti grija daca vreti sa comanadati .... http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica http://tt.lilypie.com/87KXm4.png |
am comandat eu. e a doua incercare pe care o fac la victoia secret. am mai comandat acum cativa ani. la fel cum spui, aratau jalnic si f mari pt marimea S. le-am trimis inapoi. in final am pierdut doar delivery charges.
am zis sa mai fac o incercare. am comandat un sutien, trei perechi de chiloti si un sutien pt un costum de baie. o sa mi le aduca o vecina care locuieste in US. a zis ca daca nu imi plac mi le duce inapoi. si eu am acelasi emotii ca si tine, nu numai pt calitate cat si pt marimi, ca am comandat dupa marimile canadine... sunt f curioasa cum arata sper sa nu fiu la fel de dezamagita.
almo spune:
citat din mesajul lui Magdone Andy, incearca sa-l pui pe bebe la san in pozitie corecta, cred ca ti-au explicat in spital. Trebuie ca gurita bebelusului sa prinda cat mai mult din aureola sanului, sa nu prinda de sfarc. Asta e cauza principala pentru care te doare. Oricum, ca o consolare, o sa treaca pana la urma. Pupici si refacere usoara! asteptam si poze cu bebe. Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008) _ "Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja." |
aceeasi recomadare ti-as da-o si eu. vezi ca daca mai ai nevoie de ajutor in ceea ce priveste pozitionearea corecta la san a copilului, sunt centre unde poti sa mergi si pe gratis iti explica si iti arata de cate ori vrei. eu am fost si mi-au fost f de folos, tind cont ca am suferit f mult pe tema asta. am incercat tot felul de capace si solutii. pana nu am procedat corect si sfarcul nu s-a rodat cum trebuie nu am scapat de dureri si sangerari.
almo spune:
andy un sfat util pe care l-am primit a fost acela de a da copilului sa iti suga degetul la inceput, putin, cateva minte, si abia apoi sa il pui la san.
try spune:
Denisa, imi place de fi-ta ca nu-l iarta pe alex deloc . Ii arata tot ce poate (a propos de filmuletul unde ii arata cum sa bata la toba). Si mi-a placut poza-n care-i Alex in cerc si danseaza cu ceilalti copii. Eu nu-l pot face pe adrian sa se conformeze unor astfel de "adunaturi", nu da mana cu alti copii sa danseze-n cerc nici batut, el doar de unu' singur.
Andy08 spune:
Acum am reusit sa citesc raspunsurile voastre. Multumesc mult.
Sper sa reusim sa trecem peste asta, sa depasim si faza cu regurgitatul...ca ne cam chinuie...si sa crestem si noi mai marisori.
Andy 40+
Ica 1975 spune:
Mona_B, asa este, tot ce contine porumb sau amidon din porumb ajuta la kg in plus
As avea si eu nevoie de serviciile cuiva care se ocupa de calculatoare, contra cost desigur, ma puteti ajuta ?
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
simi spune:
citat din mesajul lui bebitzu Simi,am si eu nevoie de parerea ta, profesionala - Mihnea are 5 ani si 3 luni, primii dinti i-au aparut la numai 4 luni si un pic.Acum doua zile am vazut ca in spatele unuia dintre dinti (dintele din fata, cel care a dat primul)ii creste altul si nu stiu ce sa fac.Cel din fata nu se misca, este ok, insa nu stiu daca sa merg cu el la stomalog sau nu.Am sunat azi la doctorita mea si mi-a spus ca nu este foarte grav si nici urgent astfel incat sa facem un drum pana la cabinet, insa totusi, as vrea si o alta parere. Merci mult. bebitzu |
Bebitzu, cum ti-a zis si doctorita ta, nu-i cazul sa-ti faci griji, ii creste dintele permanent in spatele dintelui de bebe. Numai ca, dintele de bebe, ca sa cada, trebuie " ros" pe dedesubt de dintele permanent, care, crescind, il "da afara" pe cel de bebe. In cazul lui Mihnea dintele de bebe nu va cadea singur, pentru ca dintele permanent nu creste in acelasi ax. Sper c-ai inteles, ca am un talent la explicat, ceva de groaza!
Ideea e ca nu-i grav, numai ca trebuie ca dentistul sa-i extraga totusi dintele de bebe, ca apoi dintele permanent sa-i ia locul , copilul impingind dintisorul cu limba (chiar asa sunt sfatuiti sa impinga cu limba dintele). Asa ca o vizita la dentist tot va trebui sa faceti! Mult succes! Nu-ti fa griji, e o problema foarte des intilnita!
Smile,tomorrow could be worse!
simi spune:
Denisam, am vazut si eu pozele! Ce frumosi sunteti cu totii! Ce rochita superba a avut Emma! Iar de Alex, ce sa mai zic, un adevarat barbat, cu cravata! Scumpi foc!
Fetelor ,dragelor, daca nu mai apuc sa intru (ca miine merg la munca iar miercuri gatesc...),
va urez de pe acum un An Nou cu multe bucurii, sanatate, impliniri si tot ce va doriti voi!
Sa ne vedem si auzim cu bine in 2009! Petrecere frumoasa de revelion!
Smile,tomorrow could be worse!
lexi spune:
Buna seara, dragelor!
Am si eu o intrebare pentru fetele care locuiesc in Vancouver si imprejurimi, sau pentru oricine e familiarizat cu zona: ce sfaturi aveti pentru o vizita de 4 zile in Vancouver pentru o familie cu mama-tata-copil 5 ani-copil 10 ani? Ce e de vazut mai ales acum, iarna?
Noi am tot fost la Vancouver, ca stam la doua ore departare, dar n-am facut niciodata planuri inainte, ne-am invartit cam fara tinta si sunt sigura ca n-am vazut mare lucru.
Multam in avans si raman datoare cu planuri de vizitare a Seattle-ului.
maru spune:
intru si eu sa va doresc un an nou plin de impliniri, sanatate si noroc!
sa ne fie mai bine!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni pe 24 Decembrie, ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/