Sezatoarea canadiana (120)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

andy bine ai venit acasa cu cel mic
eu mi-am dat cu o crema speciala de sani luata de la walmart (sau toysrus...), dar pana la urma cred ca m-am obisnuit; important e sa nu faci rani; sa-l pui in pozitie corecta la san; trebuie sa prinda cat mai mult din aureola, cum iti zice si Magdone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Pe CIVM este acum un film cu Mircea Diaconu si Carmen Galin, Campioana.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Hop si eu la spartul targului si cum Craciunul e trecut va urez ca anul care vine sa va aduca numai bucurii, iubire multa in jur si multa multa sanatate.
Legat de alaptat, Andy, daca te pisca sfarcurile e din cauza ca bb nu suge corect si freaca sfarcul intre limba si cerul gurii in fata, asa cum au zis si fetele inaintea mea trebuie sa fi atenta sa aiba cat mai mult din areola in gurita si sfarcul sa-i ajunga in zona unde cerul gurii face bolta, nu stiu daca ai inteles explicatia mea, ideea e sa caste gura cat mai mare sa-i poti baga cat mai mult din areola ca sfarcul oricum intra. Multa rabdare si bb papacios si dormicios.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

a fost cineva de pe sezatoare la "higt school musical"?
noi mergem astazi de la 15,00. merita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Camelia, ti-am raspuns pe email.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna dimineata tuturor!
Pentru cele care au probleme cu greutatea in ciuda eforturilor facute pentru a slabi, am gasit un link cu info utile- sper-:

http://ca.lifestyle.yahoo.com/health-fitness/articles/diet/greenliving/healthnutrition--corn_is_making_us_fat
Deci vasta majoritate a alimentelor procesate contin ingredientul asta, si mai jos gasiti o lista a acestora:
http://www.accidentalhedonist.com/index.php/2005/06/09/foods_and_products_containing_high_fruct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Simi,am si eu nevoie de parerea ta, profesionala - Mihnea are 5 ani si 3 luni, primii dinti i-au aparut la numai 4 luni si un pic.Acum doua zile am vazut ca in spatele unuia dintre dinti (dintele din fata, cel care a dat primul)ii creste altul si nu stiu ce sa fac.Cel din fata nu se misca, este ok, insa nu stiu daca sa merg cu el la stomalog sau nu.Am sunat azi la doctorita mea si mi-a spus ca nu este foarte grav si nici urgent astfel incat sa facem un drum pana la cabinet, insa totusi, as vrea si o alta parere.
Merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Lorelaim, cum ati petrecut, cum e cu mama acasa? Ce-a zis gabisor de Craciun, mos cadouri si cum se adapteaza cu buni?

Ana, imi pare rau ca nu se adapteaza Tudor, am colegu’ care si-a trimis sotia cu copiii (nascuti amandoi in SUA) acasa in India si care nu stiu cum sa ajunga mai repede acasa in Canada: ca e mizerie multa, ca muste, ca una alta. Nimic nu le place. E adevarat ca nu e romania ca india, dar oricum, daca e sa fie ei nemultumiti, motive se gasesc la tot pasul. Nici eu nu cred ca ai mei copii or sa fie prea incantati de Ro cand or ajunge pe acolo prima data (asta ca fapt divers, nu ca m-as ingrijora prea tare pt ei). Dar mai e pana acolo.
Pana una alta, sper ca voi sa va simtit bine si sa puteti face cat mai mult abstractie de refuzul lui Tudor.

Mona, tu vorbesti serios ca esti din Vama? Eu am fost copila acolo sa vizitam pe unchiul unei matuse de-a mea. Frumos de tot acolo. Am stat cateva zile la Vama.

Andy, n-ai decat sa te inarmezi cu rabdare si sa te grandest ica vor trece si aceste dureri. Si la mine au fost mari si lungi la alex, prima laptare .La al doilea deja batatorisem drumul si stiam ce si cum, corpul s-a adaptat rapid si n-am mai avut probleme. Daca ai incercat si crema, si aerarea, n-ai decat sa te asiguri ca pozitionezi copilul cat mai corect si cam atat. Cartiel aici spun ca durerea n-ar trebu isa existe atat timp cat copilul e asezat corect la san si ca daca durerea nu dispare la 30 secudne dup ace bebe a prins sfarcul inseamna ca n-a prins correct s ii-l scoti din gura si il repui la san pana se aseaza corect. Mie insa mi-e greu sa cred ca durerile si ragadele se fac numai de la punerea incorecta la san. Alaptatul e un soi de activitate la care corpul are nevoei de adapteare si ma tem ca nimic nu te poate pregati indeajuns pt asta (nici cremele anterioare; ce sa mai zic de frecari cu prospop aspru sau tras de sfarcuri cum se procedeaza in Ro si care dupa parerea mea sunt solutii inutile si brute care mai degraba sensibilizeaza decat te pregatesc) inainte de a alapta efectiv prima data. Fii increzatoare ca o sa treaca si cu fiecare saptamana alaptatul se va usura. Nu lasa sa ajungi la frisoane si zone intarite mai mult de o zi. Daca sani ise intaresc, intuieste cand e urmatoare masa a lui bebe si fa-ti un dus fierbinte inaitne de a-l pune la san in care te masezi un pic sa slabesti presiunea sanilor. Te invelesti doar in prosop/capot si il pui pe bebe la san sat raga din sanul cu intarituri. Asta pt ca pe langa dureri si ragade, numai zone inflamate sau inceput de mastita iti mai lipsesc. Ai grija de tine si pune-l pe bebe la san ori de cate ori simte el sau tu nevoia. Aici sfatul este sa-l pui mai des la sanul la care ai ragadele/durerile mai mari pt ca tot exercitiul suptului le va rezolva. Sa nu eviti sa pui copilul la san doar pt ca te doare (asta in caz ca tii la alaptat). Daca vrei sa renunti si simti ca nu mai poti, atunci renunta dintr-o data si ia pastille pt oprirea lactatiei. Insa eu incerc sa te impulsionez sa nu renunti si din prorpie experienta iti spun ca o sa treaca. Nu dureaza la nesfarsit. La mine a durat 5 sapt. pana am scapat complet de dureri la alaptare, insa e considerat mult, de regula cam dupa 3 sapt. se regleaza problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare si o cafea,
Vad ca e tare linsite pe aici, inca mai sarbatoriti sau nu v-ati revenit din cele 4 zile de stat acasa
Noi desi am petrecut bine, tare obositor a fost, e frumos pt copii, dar mie mi se par cam "crunte" sarbatorile pt ca treb sa trebaluiesc la greu si s-a mai suprapus si cu iesitul maselelor la Alex-una peste alta am pus ceva poze in drop:
www.dropshots.com/eric17

Daca nu reusesc sa intru maine,va doresc un AN NOU 2009 cu multa sanattate,pace si realizari pe toate planurile!
LA MULTZI ANI!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Denisam

Salutare si o cafea,
Vad ca e tare linsite pe aici, inca mai sarbatoriti sau nu v-ati revenit din cele 4 zile de stat acasa
Noi desi am petrecut bine, tare obositor a fost, e frumos pt copii, dar mie mi se par cam "crunte" sarbatorile pt ca treb sa trebaluiesc la greu si s-a mai suprapus si cu iesitul maselelor la Alex-una peste alta am pus ceva poze in drop:
www.dropshots.com/eric17

Daca nu reusesc sa intru maine,va doresc un AN NOU 2009 cu multa sanattate,pace si realizari pe toate planurile!
LA MULTZI ANI!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Zambeste, si maine e o zi!

Denisa ati avut o petrecere pe cinste
ai dreptate, m-am invatat acasa, toata saptamana trecuta am muncit de acasa, iar azi la munca parca plutesc
dar mai vin maine si gata, iar muncesc de acasa pana luni

Mergi la inceput