Sezatoarea canadiana (120)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Doamnelor,
Craciun Fericit!

Noi petrecem linistiti, i-am cerut Mosului sanatate si iar sanatate, pentru copilul nostru, pentru copiii prietenilor... restul toate vin sau se fac. (acu... Radu a cerut si Wii, asa ca incurind tre' sa ma duc sa ma joc si eu...)

Diseara o vedem pe Melissa, finuta noastra, are 15 luni deja, incredibil! Si e tare draguta.

M-ati zapacit cu ciorba aia, ori explicati ce si cum, ori va potoliti, ori vin in vizita... Andreea, esti datoare cu reteta la prima intilnire, altfel clar vin la masa direct :)

Sintem in vacanta, fiecare face ce vrea... si nu face ce nu vrea. Eu n-a vrut sa gatesc, asa ca n-avem nimic adevarat de mincare... :)) Sigur, este supa de pui, am facut kocsonya, acu' strig la Colegu' ca mi-e tare greu sa-i zic pe romaneste, da, racitura!
Gata, ma cheama datoria, la Wii :)

Pupici, Craciun Fericit!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Sa aveti parte de un Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri si realizari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Remember me?
Motive obiective m-au facut sa lipsesc cu desavirsire in ultimele luni de pe forum si nu sunt deloc la curent cu noutatile in afara celor din capitolul acesta.
Acum insa de Craciun, am tinut neaparat sa urez tuturor membrelor sezatoarei canadiene si familiilor un Craciun fericit ! si un An Nou cu sanatate si numai impliniri.
Noi, aici la Vancouver, suntem rasfatati de iarna si eu personal am devenit din nou copil alaturi de piticii mei.

Andy, felicitari pentru bebe Lucas, sa fie sanatos si voua sa va umple inima de bucurie.

Olga, ma alatur si eu fetelor si ma rog pentru tine ca fetita sa stea la caldurica in burtica ta atata timp cat este nevoie. Si fuga, fuguta la urgente la cel mai mic semn de alarma !!

Daiopri, am vrut sa te sun dar am pierdut nr. de telefon. Poate mi-l mai trimiti odata pe pm. Daca nu reusim sa vorbim iti urez nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios.

Numai bine fetelor si primiti o mica felicitare muzicala din partea noastra:
http://smilebox.com/playBlog/4e6a4d334d4455304e773d3d0d0a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Sarbatori fericite, liniste in suflete, pace si bucurii!!!sanatate maxima tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Heeeeei! Emilly, cred ca ai anul de cand n-ai mai intrat!!! Ce mai faceti? Ilinca tot frumoasa?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Craciun fericit!

Multumesc tuturor pt. sustinere si pt. gandurile bune si lui Daiopri pt. ca a preluat mesajul de la odisee.

Inducerea a inceput luni la 7 dimineata si am nascut la 20.56. Au folosit Vacuum sa-l scoata pe bebe si dr. mi-a zis de 2 ori in timp ce impingeam ca bebe e prea mare pt. mine (el 3,5 kg si eu mica si la 43kg inainte de sarcina). Dar totul a fost ok, si eu si bebe si travaliul nu a fost prea greu (traiasca epidurala!).

Am ajuns si noi acasa ieri pe la pranz, chiar de Craciun, si suntem in curs de adaptare. Mi-a facut puiul febra in spital (38,2 rectal), i-au facut analize si totul a iesit ok. Dar m-am stresat ca lumea. Pana la urma au zis ca din cauza ca nu-si regleaza inca temperatura corpului bine.

Bebe e un frumos si un fomist si acum ne chinuim cu alaptatul. Voi aveti experienta: cum sa fac sa nu ma mai doara/usture sfarcurile? Am dat cu creme (cu lanolina), lapte, am facut bai de aer....si nu vreau sa-i dau formula lui bebe doar pt. ca ma dor sfarcurile pe mine.

Olga: Ai grija de tine si de puiul mic.

Daiopri: Incepem galeria?

Cge: Cuminte pui am, m-a lasat sa dau examenul final ca sa nu mai am bataie de cap dupa aia.

Andy 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Andy, incearca sa-l pui pe bebe la san in pozitie corecta, cred ca ti-au explicat in spital. Trebuie ca gurita bebelusului sa prinda cat mai mult din aureola sanului, sa nu prinda de sfarc. Asta e cauza principala pentru care te doare. Oricum, ca o consolare, o sa treaca pana la urma. Pupici si refacere usoara! asteptam si poze cu bebe.

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Andy, inca odata, felicitari! Frumos cadou de Craciun!
Nu te descuraja, asculta sfatul fetelor cu experienta, eu nu te pot sfatui ca au trecut niste ani de-atunci, dar persevereaza! E greu la inceput cu alaptarea, dar merita tot efortul din lume.

Am intrat sa urez LA MULTI ANI !!!! tuturor celor ce-si serbeaza ziua numelui azi, de Sf. Stefan!

Pupam pe toata lumea!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Andy, bine ati venit acasa. Incearca sa vorbesti luni cu o asistenta de la CLSC. Si eu am avut problema asta din cauza pozitiei incorecte. Si imi venea sa urlu de durere...

La multi ani Stefanilor si Stefanelor!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Andy, felicitari pentru micut, sanatate si refacere usoara!
Si pe mine m-au durut in primele 2 luni mai mereu, mai ales cand ieseam la frig,ca baietelul meu s-a nascut tot iarna,dar apoi n-am mai simtit nimic, sanii se obisnuisera; nu ma dadeam decat cu lapte matern, lanolina pura din farmacie am folosit-o f.putin...nu m-am dat batuta si am alaptat timp de 18 luni. Cata vreme nu dai in mastita nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi. Cu rabdare multa si vointa, vei reusi sa alaptezi cat iti doresti. Mult succes!
Mona

Mergi la inceput