Unde gasesc carne de vita de import?
Raspunsuri - Pagina 2
giulia71 spune:
Carne este foarte frageda si merge foarte bine facuta la gratar.
Este o nebunie
Pretul e intradevar exorbitant, dar cum bine zicea cineva, merita o data pe an.
Citat: |
citat din mesajul lui Iael De ce cauti carne de vita din Argentina sau Brazilia? In afara de faptul ca sunt renumiti ca si crescatori ,carnea nu stiu daca e mai buna. De ce costa asa mult? |
Vin Sarbatorile!!!!
giulia71 spune:
Am gasit si am cumparat de la Metro.
Abia astept sa o pregatesc, o fac gratar impreuna cu legume tot la gratar.
Multumesc inca o data!
Vin Sarbatorile!!!!
adrianafedorca spune:
cat a costat un pachet si cate kg a avut?
sa ne spui cum a iesit, as lua si eu daca iese bun si e fraged asa cum am papat eu la un restaurant
eu am papat la un restaurant argentinian aici in bucuresti, a fost delicioas muschiul, ei aveau si niste sosuri in care bagai carnita ....eu nu sunt fan carne de vita dar muschiul argentinian e delicios
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 12+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
alexxx89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa DIn pacate (pentru ca pretul e urias), carnea lor de vita nu are nimic de-a face cu carnea autohtona :( Nici nu ai senzatia ca maninci acelasi lucru. Nu stiu ce rase au, cu ce le cresc si ce le fac, dar efectiv e altceva. O data pe an merita incercat... |
e diferita de cea din Romania pentru ca acea carne provine de la taurine din rase speciale crescute numai pentru carne....gen rasa charolais....angus..etc...la noi se taie in general rase mult inferioare mixte sau de lapte...
Natasa spune:
Multumesc de lamuriri. N-ar putea sa aduca taurinele astea mai aproape si sa nu mai coste asa mult?:)
BLUE ANGEL spune:
la fix subiectul , tocmai ma pregateam sa va intreb ce carne de vita cumparati sa iasa mai frageda ...si cum o gatiti
eu trebuie sa-i gatesc baietelului meu care are anemie prin lipsa de Fe ..
am gatit ieri niste pulpa de vita dar a iesit tare rau de tot ...abia mesteca saracul la ea ...
si carnea asta din import ...peparata in orice fel iese frageda ?
multumesc
o zi frumoasa
adrianafedorca spune:
eu am mancat la gratar , iese super frageda si e mult mai delicioasa la gust
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 14+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
giulia71 spune:
Blue Angel, este foarte buna carnita. E drept ca e foarte scumpa, dar ce nu facem noi pentru copii?!
Eu am gasit-o la raionul de macelarie la Metro. Aveau si vrabioara si era mai ieftina ca muschiuletul. Totusi pentru gratar eu zic ca merge muschiuletul . Pachetul are in jur de 1.600kg si costa un pic peste 200 ron.
Sanatate micutului!
Morgano spune:
Mare atentie!
Nu este voie sa o portionati si congelati! Stiu sigur si de pe pachet si de la un bun prieten care e veterinar fix la Directia sanitar-veterinara.
Da, la Metro se gaseste, problema e ca nu poti gati decat la mese mai mari acele cantitati de peste 1.5 kg cat sunt vidate, in sange.
Eu am dat pe un pachet din ala 1.7 mil, am facut la casa "ha..." da' mi-a fost jena sa-l las acolo. Si noi in tara avem carne de vita fte buna, important e sa gasesti sursa sigura. Noi mancam deseori biftec tartar, si luam doar din 2 locuri verificate si ras-verificate. Si nu e la un asemenea pret exorbitant.
Am sa ma interesez maine de unde aduce una dintre firme, pt ca stiu ca de prin sud, si poate gasitit si voi in orasele voastre de la acelasi producator, e fte buna.
Recunosc, cea din America de Sud e net mai gustoasa si mai frageda, insa are dezavantajele:pret si pachet fte mari.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Raluca spune:
Delia, zi draga de unde cumperi carnea de vita/vitel ca si noi suntem fani....intr-adevar la Metro sunt cam mari paghetele de import iar in rest, nu prea gasesc vitel/