Unde gasesc carne de vita de import?
Dragele mele, tot caut si nu gasesc minunata carne de vita (muschi sau antricot) de import (argentina sau brazilia).Daca ati vazut pe la vre-un supermarchet d'asta mare gen metro va rog sa-mi spuneti si mie.
Va multumesc
"...mama prostilor e mereu gravida!"
Raspunsuri
MihaelaV spune:
Am vazut si eu tot la metro carne de vita din Argentina. Parca era la congelate. Ma duc maine si daca nu e prea tarziu iti scriu
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MihaelaV Am vazut si eu tot la metro carne de vita din Argentina. Parca era la congelate. Ma duc maine si daca nu e prea tarziu iti scriu Mihaela |
nu, este si la raionul de carne proaspata. vita si vitel de Brazilia si Argentina si miel de Noua Zeelanda.
Roxana
giulia71 spune:
Multam frumos fetelor. Ma duc sambata sa caut tocmaiii la Baia Mare!
Multam frumos!
"...mama prostilor e mereu gravida!"
kid2003 spune:
Da, la Metro au. Am vazut eu de curand, era 140 RON kilogramul si toate bucatile aveau peste 2 kg...cam mult. Aveau si ficat de gasca proaspat si miel de Noua Zeelanda, o gramada de fineturi la preturi pe masura...erau la raionul de carne proaspata, in camera aia "frigider"
Adela P spune:
140 RON kilogramul de carne de vita? Pai in cazul asta eu m-as duce la raionul de legume...
giulia71 spune:
E foarte mult intradevar. Dar am zis ca de Sarbatori merita din plin o friptura de vita. E o minune, crede-ma!
"...mama prostilor e mereu gravida!"
MihaelaV spune:
Eu de abia astazi am ajuns la Metro si am vazut ca are dreptate roxanaz cand zice ca este la produse din carne proaspete
Astazi am vazut doar carne pe care scria ca e importata din America de Sud, vidata si erau preturi de la 20 si ceva de lei pana la 140 muschiul de vita.
Iael spune:
De ce cauti carne de vita din Argentina sau Brazilia?
In afara de faptul ca sunt renumiti ca si crescatori ,carnea nu stiu daca e mai buna.
De ce costa asa mult?
Natasa spune:
DIn pacate (pentru ca pretul e urias), carnea lor de vita nu are nimic de-a face cu carnea autohtona :( Nici nu ai senzatia ca maninci acelasi lucru. Nu stiu ce rase au, cu ce le cresc si ce le fac, dar efectiv e altceva. O data pe an merita incercat...