Unde gasesc carne de vita de import?

Unde gasesc carne de vita de import? | Autor: giulia71

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, tot caut si nu gasesc minunata carne de vita (muschi sau antricot) de import (argentina sau brazilia).Daca ati vazut pe la vre-un supermarchet d'asta mare gen metro va rog sa-mi spuneti si mie.
Va multumesc

"...mama prostilor e mereu gravida!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionasiu spune:

Carne de vita din import gasesti la Metro,de provenienta Argentina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Am vazut si eu tot la metro carne de vita din Argentina. Parca era la congelate. Ma duc maine si daca nu e prea tarziu iti scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Am vazut si eu tot la metro carne de vita din Argentina. Parca era la congelate. Ma duc maine si daca nu e prea tarziu iti scriu

Mihaela

nu, este si la raionul de carne proaspata. vita si vitel de Brazilia si Argentina si miel de Noua Zeelanda.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Multam frumos fetelor. Ma duc sambata sa caut tocmaiii la Baia Mare!
Multam frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Da, la Metro au. Am vazut eu de curand, era 140 RON kilogramul si toate bucatile aveau peste 2 kg...cam mult. Aveau si ficat de gasca proaspat si miel de Noua Zeelanda, o gramada de fineturi la preturi pe masura...erau la raionul de carne proaspata, in camera aia "frigider"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

140 RON kilogramul de carne de vita? Pai in cazul asta eu m-as duce la raionul de legume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

E foarte mult intradevar. Dar am zis ca de Sarbatori merita din plin o friptura de vita. E o minune, crede-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Eu de abia astazi am ajuns la Metro si am vazut ca are dreptate roxanaz cand zice ca este la produse din carne proaspete
Astazi am vazut doar carne pe care scria ca e importata din America de Sud, vidata si erau preturi de la 20 si ceva de lei pana la 140 muschiul de vita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

De ce cauti carne de vita din Argentina sau Brazilia?
In afara de faptul ca sunt renumiti ca si crescatori ,carnea nu stiu daca e mai buna.
De ce costa asa mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

DIn pacate (pentru ca pretul e urias), carnea lor de vita nu are nimic de-a face cu carnea autohtona :( Nici nu ai senzatia ca maninci acelasi lucru. Nu stiu ce rase au, cu ce le cresc si ce le fac, dar efectiv e altceva. O data pe an merita incercat...

Mergi la inceput