Unde gasesc carne de vita de import?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Delia, divulgi secretul ?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeluc spune:

Intr-adevar muschiul de vita Argentina este super gustos si fraged!
Copii o mananca cu placere, fara mofturi.
Pachetele sunt mari 1.500-2.200g si carnea nu poate fi congelata dar poate fi vidata. Cu sistemul VacSy de la Zepter carne poate sta in vid in frigider de 3 ori mai mult timp.
Reteta mea favorita:

www.reteteonline.ro/2009/01/muschi-de-vita-in-vas-zepter.html" target="_blank">http://www.reteteonline.ro/2009/01/muschi-de-vita-in-vas-zepter.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

De ce nu poate fi congelata aceasta carne ?
Inteleg ca se transporta proaspata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

chiar de ce nu poate fi congelata ???

ea vine proaspata in pungi vidate dar pachetul este foarte mare si nu poate fi mancat tot...eu chiar vroiam sa cumpar si sa pun la congelator ce ramane

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 18+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

nu vad de ce ar spune cineva ca nu se poate congela?eu cumpar regulat muschi de vita de import in pachete mari le transez in portii si le congelez,scot doar cat mancam...de regula eu o pregatesc prajita in unt,sare si piper,alaturi diferite sosuri...nu isi schimba gustul si nici nu devine tare....sunt vaci speciale de carne,nu ca ale noastre de lapte,schiloade si murdare,vai mama vacilor din Romania!Singura varianta sa gatesc vita romaneasca e la cuptor 4-6 ore,cu ulei,vin,usturoi,piper verde,asa iese mai moale,am luat chiar si muschi de vita de la un particular din Ro si era tare,elastic,nicidecum ca cel de import.
Mai bine mai putin,dar mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

raluca cu ce fel de sosuri mancati carnea? le faci tuin casa sau le cumperi gata facute?

eu am mancat o singura data muschi argentinian la un restaurant si a venit cu legume la gratar si cu diferite ssuri bestiale dar nu mai stiu ce erau ca au trecut vreo 2 ani de atunci

mersi

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 18+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

sosurile in general le fac eu in Romania(cand sunt in Norvegia le cumpar in plicuri)..folosesc sos dijon,bernaise,brown sause,cu piper verde,depinde de ce chef am la gatit:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Azi m-a pus naiba si am mai luat un pachet mai mic de 1.300kg. Am ajuns acasa bucuroasa s-o arunc pe gratar cu o salata si cand am taiat punga sa murim.... de miros. Putzea ingrozitor!!!
Sursa de cumparat :metro Oradea!
Sa le fie rusine ca-si bat joc de noi!
E un produs "de lux" dar sunt banii nostri munciti!
Aveti mare, mare grija daca cumparati.
Ripley daca ne poti da si noua o sursa buna de carnita de vitel ar fi super!
Va multumesc ca m-ati ascultat, macar mi-am varsat oful!

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput