Puiuti de randunici 2008!! ( 166 )
Raspunsuri - Pagina 8
CristinaGoji spune:
ah, si sa raspund si la intrebari, ca-s tare zapacita, uit de la mana pan'la gura.
Mimo - catelul, vorba vine catel, care da, e un lup adevarat, e tare cuminte si bland. Cand era Vladut mic mic l-a muscat pe caine de ureche, iar bietul catel numa a scancit si a fugit de la el. Lasa par, aspir si spal pe jos de 2 ori pe zi, cateodata doar o data, oricum nu suficient. bine ca n-am covoare, umbla Daria si Vladut si aduna par , asta e, trecem si peste asta. Nu-l pot da, ne-am asumat o responsabilitate cand l-am luat.
Tuchi si Nicol chestia aia galbena ce o framanta Vladut cu faina e vopsea non-toxica pentru pictat cu mana. Intentia mea era de fapt ca el sa picteze masa cu mana, dar nici n-am observat cand a scos faina din dulap si a golit-o pe masa, alaturi de vopsea de aici pana la framantatul aluatului a durat prea putin ca sa apuc sa-l opresc, asa ca l-am lasat sa-si continue distractia, urmarindu-l neputincioasa si facandu-i poze.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
adriuta spune:
tuchi, cioburile aduc noroc. Ai grija cu cioburile eu am spart o sticla din alea smechere de ulei acum juma de an sau mai bine si zilele trecute ghici ce studia Chris in manuta pe toate partile. Un ciob....off si am aspirat, spalat si sters de zeci de ori de atunci.:)) sirena pompieriei...:)).
Nicol, inteleg cat este de greu, mai ales ca este prima serbare. Pune-o pe bunica sa filmeze si pe urma spune poezia si de fata cu voi, mai filmati o data si faceti un montaj. Nu cred ca se va supara doar va avea o galerie pe cinste. pe tine te inteleg. Du-te fa ceva frumos pentru tine sa uiti. pupici Verona...Viena...
Bitza al meu are...a renuntat la ea dupa ceva vreme, e fan GILETTE FUSION (parca asa se cheama). Eu ti-l recomand ca si varianta alternativa, e super-truper si ii mai iei si o crema tot gilette si un aftershave si..gata. Zice ca cealalta "trage" parca firelesi el era tot iritat si fata uscata. Zau ca cel clasic ii prieste. Avea Braun, si dupa o vreme i se tocesc cutitele acelea... ma rog daca sotul tau isi doreste fa-i placerea numai sa te uiti sa fie original (sa aibe adresa firmei, tel...etc). Am observat ca pe piata Ro sunt multe electronice falsuri fara adresa, tel, cod de productie...etc.
liana s-a intzeles...te cred pe cuvant EZACT asa face si al meu din caruciorul mare. O data ne plimbam eu cu tac-su cu carutul prin cartier si admiram peisajul...mai mult de 2 minute n-am avut ochii pe el si el era...In PICIOARE COCOTAT si facea brrrr...prrrr...ppppaaappaa. De atunci ii pun si chingile de la umeri.
giani sa stii ca si eu de la 6 luni am crescut cu bunicii. cat de departe e Andrei de tine?
Cristina SUNT SCUMPI FOC PUIUTII TAI. Si Vladut are niste ochi asa seducatori...si gene luuuuuuuuuungi. Zi-mi ca era vopsea...chestia aia galbena. Dar' tu esti ardeleanca get beget ca io nu suportam peisajul si sa mai si fotografiez...wow. NOTA 10+. Si BRAVO DARIA! care sta in picioruse, e dulce foc printzesa mica.
Numeioana deja s-a inchis fontanela, bravo DAVID!. De la varsta asta corpul incepe deja sa isi fabrice anticorpii lui, deci foloseste cu incredere varianta mai ieftina. Eu am folosit "ocazional" NAN cand am fost in RO si le-am comparat toate cu cele de aici...sunt cam la fel cele din Ro numai platesti mai mult pentru BRAND.
simo ciuperci cu mamaliga...hmmm mi-ai dat o idee ca am de amandoua.
Mimo LA MULTI ANI!!!! MIMONIX-ului, sanatate, noroc, punga groasa si numai impliniri in viata. Si MIMONIX-a o sa fie iertata de lipsa de pe crengutza ca deh...e sarbatoare mare.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
natynic spune:
Fetelor, iar incepeti sa vorbiti de greutate????
Raluca!!!! E ff bine Georgios...
Stela, la Iulia reteta care nu da gres cand inclesteaza gura e sa-i zornai o jucarie in fata ochilor; cand a intins mana dupa ea, si deci concentratia ei e mutata, pac bag lingurita.
Apoi...sa nu razi de mine si nici sa nu te superi...eu stiu ca toate aveti ceva impotriva borcanelor dar de ce nu-i mai dai totusi din cand in cand ca sa scutesti munca? Lasa ca sunt si mai bine primite de toti copiii...Eu de pilda la fructe acum chiar mai apelez la borcane, ca de pe piata nu am ce-i da decat mar si gutuie si banana. Asa, din borcan poate papa o multime de fructe. Cu legumele o fac mai rar, dar uneori cand mi se ia sa fierb la carnita de vita, mai ales daca mai am si altele de facut, bag borcanul. S-a mai explicat la Diversificare, sunt facute pe acelasi principiu cu zacusca, nu bag mana in foc ca nu au deloc conservanti dar sunt totusi facute pt copii, o anumita grija sigur exista...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
adriuta spune:
Ma duc sa fac ciuperci cu mamaligutza ca am inundatie in gura
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
CristinaGoji spune:
Adriuta am scris putin mai devreme decat tine, da, era vopsea. Nu--s ardeleanca, is moldoveanca, dar vazandu-l atat de entuziasmat de ce face, nu i-am putut strica distractia.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Nicoleta spune:
Salut.
Tuchi, eu nu sunt in butoi. Zicea ca Ioana ca poate am incuiat din greseala vreo () randunica acolo, iar eu ziceam ca e incuiat butoiul, si eu am toate cheile... Dar dupa ziua de azi serios daca nu-mi vine sa duc butoiul pe Tampa si sa ma bag in el, poate nu mai aud nasul infundat al lui fi-miu... Greeeeeu cu virozele astea mama draga!!!!
Eu ador perioada asta, sunt mare iubitoare a lunii decembrie!! Insa uite, trecu jumatate si nici nu simt (incepe curand curatenia si la noi si sa vezi atunci simtiri...). Toate fiindca tot am probleme cu copchiii astia... Vreau sa fie sanatosi! Si eu sa nu mai fiu asa vlaguita!!! Se poaaaaate?
Voi gurese ca de obicei, eu fara timp sa fac scrisorele...
Va pup. Plec sa intind rufe...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
luny spune:
mama, stela, ce greu cred ca iti e, e chiar teroare Tea ta.. Al meu papa bine, mai cu jucarii in mana, mai fara...depinde de chef, dar termina castronul..
cristina suntem exact in aceeasi situatie cu animalutele, si eu consider la fel, am o mare responsabilitate fata de sufletele astea si nu le pot abandona, si nici nu vreau!
vad ca naty spune de borcanele...Mufa face parte din categoria 'exceptii', nu a mancat pere Nestle...si mai am un borcanel, cand le termin pe ale mele din congelator, o sa incerc sa le amestec cu mar si branza..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny am venit din parc, a fost suuuuupeeeer, tare mi-a placut!deloc aglomerat, lume 'spalata', o fi fost noroc, nu stiu, dar ne-am simtit super!! am baut o gura de vin fiert si am mancat nuci, ne-am pupat pe alei, Mufa a fost cuminte rau, nici 'pas' n-a zis ca era ocupat sa inteleaga ce-i cu atatea beculete! a cantat fanfara militara, ffff misot, numai colinde americane, Frank Sinatra, New York-New York, ce mai, atmosfera placuta, m-am simtit la fel de bine ca si Clau alaturi de baietii mei dragi!..va arat si poze mai tarziu! LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
La titan? Eu intreb, ca imi fac curaj sa mai incerc o data in timpul saptamanii, ca am lasat portocalele alea coapte cu zahar acolo
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mihatp spune:
va
sunt tot cu temele nefacute. am citit in graba mare sa ajung la zi...
nicol, imi pare rau ca nu reusesti sa savurezi excursia, din pacate nu poti controla tot in viata asta! cu siguranta tu simti cel mai tare supararea ca n-o sa fii acasa, ca ea iubita, o sa se bucure cand o sa ajungi, si o sa-ti povesteasca tot tot cum a fost!
acum, incearca sa te relaxezi un pic, ca macar daca tot n-ai ajuns acasa, sa te intorci mai odihnita (in sens de relaxare) la ele.
cristina, ti-am vazut voinica. cum sta ea faloasa in picioruse!
naty, imi pare rau ca v-a si ajuns criza, poate aduce ceva mai bun! eu cred ca schimbarile ne impulsioneaza.
tuchi, ilinca cea isteata! uite de aia tare mi-as fi dorit o fata, ca parca la ele sunt mai savuroase perlele!
clau, vad ca atunci cand nu e una, e alta! putere! si odihna mai multa in noaptea asta! sa povestesti cum a fost la serbare.
multa lume pe crenguta azi...m-am zapacit, ca la scoala cu lectia neinvatata!
pana imi amintesc, pup
luny, cami, ioana, adriuta ti-am vazut hip-hop-erita, ce indemanare are, aaaaaaaa am vazut juma de morosan, australian dupa nastere, crestinat! sa-ti fie de bine, si tie si alor tai!
si uite asa, enumerand imi aduc aminte de una de alta...mai liana, ce descurcareata mica ai tu acolo! super inventiva! bravo ei! ii va fi de mare folos in viata calitatea asta!
si mimo... ssssst, nu vorbi de funie in casa..., ca vreau si eu sarbatori ca tot omu', acasa, printre cei dragi!
intrebare...ati dat pana acum iaurt din lapte de capra? ce parere aveti de el?
ioana, Luca numai pe nan a fost si in completare si dupa intarcare. n-am avut probleme cu el.
azi a mancat ficatei de pui fierti, e voie? mai zici ca sunt in zona crepusculara, habar n-am ce e voie. in schimb am idei fixe cu ce nu e voie
am fost si mi-am facut analizele azi, la plamani. zice ca e bine. m-am linistit. parca si tusea mi-a trecut de cand am primit rezultatul
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mimonix spune:
Eu am venit, mi-am rupt picioarele ...dar a fost ok, am gasit ce-mi trebuia...am fost pe Magheru, am vazut luminite, am fost la Dales la targul de Craciun, la biserica Italiana (nu ma intrebati ce m-a apucat, se auzea muzica si mi-a venit a intra) la Carturesti....am apasat pe toti maimutoii, Teo s-a simtit f bine ca ea de mult trage de mine sa iesim ca fetele ...numai ca eu nu gasesc resurse
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze