Puiuti de randunici 2008!! ( 166 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Mimo...extremista...yo pe tine? ntzz Eu ma refeream la diferentele de varsta dintre Teo si Vladutz...mai mai ...

cami33 daca vede Naty bradul e pericoloso...e frumusel si minunile sunt dulci...dulciiiii. Ai grija ca acusica ajunge Bubu si-l trage jos, chiar daca are pozitie strategica.

simo27 am prins faza in direct...e vecheee..dar e haioasa tare

Ariel ce povesti frumoaseeeeeeee.... Am salvat link-urile

ursulica Frumos nume pentru fetita. Bravo pentru curas...intreprinzatori mai sunt ursuletii...

natynic URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYY!! Hai ca uite a venit si binele. Bravo Iuliutza!!

clau ce dulci sunt ei cum stau acolo in saculetz. Este o papusa vie Rebe, nasucul ala mic de-ti vine sa-l papi.

Olgutza imi place "logica" alora de la primarie..:))

CRISTNAGOJI am citit mesajul tau cu lacrimi in ochi si l-a impresionat profund si pe sotu'. Apreciez efortul, sinceritatea si TOATE prin cate ai trecut in ultimile luni. Stiam ca nu ti-e usor dar niciodata n-am realizat cat iti este de greu. Felicitari!!, si sa stii ca la sfarsit mi-as fi dorit ceva... sa fi langa mine ca sa te imbratisez, asta am simtit. Bravo mamic-o!. Sa-ti traiasca sanatosi puiutii si sa iti aduca muuuuulte impliniri in viata.Pupici.

Mihatp ...la mai multe kg pierdute.

ccriss OAUUU ce MOTOR bengos are Andreea, si se pare ca ii place sa stea acolo. Si plosopelul e dlagutz, si am vazut si cum se joaca cu tati. Ceva poze cu mandra coafata...!

Mihutza Ce-am vazut euuuu... norutza frumusica si zambareatza. Ce dlagutza e ea cum danseaza. Mai iarasi imi venea s-o prind de popu, e mortala in pantalonasi.

Clau...of of of ce rau imi pare ca doare dintisorul. Micutza draga cat trebuie sa o chinuie.

naty eu aveam vre-o 16 ani si ma rugam de mama in disperare sa mai faca unul. Iti imaginezi aici sechele...la greu :))

Zoze
imi pare rau pentru bunelu'. Mie mi-a murit un bunic (prin alianta) acum 2 luni...of ce greu e, mai ales ca sunt departe. Doamne ajuta sa se faca bine. Pupici.

Mimo yo la 16 ani INCA ma mai rugam de mama sa mai faca unul. Ma crezi ca prima data cand am vazut diferenta la voi m-am gandit la mine si am zis...Ce fata norocoasa....

gecko bravo pentru baiet botezat. Patrick crestinutz sa te aiba D-D in paza sa mereu. Sunteti frumosi toti.

liana
si eu am intors capul 2 secunde si bebe...nu-i...bai da nu-i...si da si cauta. El deja URCASE SCARILE si era sus. Parca au inelul fermecat astia mici sau chestia aia de derulare inainte, asa de repede se misca

KYA fa-ti o radiofrafie, cred ca "inelele nu sunt aliniate" asa i-a spus la sotz. Si ai grija la salteaua de la pat si sa AI CALCIU destul, altfel se "rod" inelele si te doare tare rau. Osteoporoza bate la usa!! Ce ochi frumosi are Sanziana!!!

gataaaaa

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Am lipsit motivat :))... Pe motiv de zacusca, muraturi si impodobit bradul. am gasit vinete ieftine 2 bucati marila1$ si ardei rosu 4la1$ asa ca ...mi-am batut cuie-n cap cu gura mea. Sotu' atata i-a trebuit si uite asa ieri am stat cu o mana pe mestecau si una pe copil...ALL DAY Da a iesit buna.
Am pus varza la murat dar nu cred ca se mai face pt. Craciun. mai am ceva mai veche...so...no problem. Am pus si muraturi (tuty fruty asa le zicea mama) adica o amestecala de de toate...iase super bun!!.
Mai pe la noi ploua de 2 zile...zici ca ne-am mutat in Seattle e nasol... si e frig . Da' tot nu mi-e dor de caldurile de asta vara
Saptamana viitoare poate fac o dulceata de portocale ...ca tot sunt de sezon

Si vesteeeeeeeee....... o sa avem si noi un dintisollll!!!! URAAAAAAAAAAA . E umflata gingia, se freaca, e marait, mi-a facut si putina febra.... semne bune... Inca nu a scos capsorul dar in scurta vreme iese.

Ma duc ca deja s-a plictisit de joaca si maraie in camera lui. Asteapta cerealele si somnicul de dimineata.

AAAA am uitat sa va zic azi dimineata imi venea sa il mananc. . L-am pus pe olita in baie si a facut pisucu'. Si zic sa faca si kkiti ca se cam stramba ciudat . El se uita de zor la o ratusca aruncata pe jos de la baita de seara. Yo ma intind sa ii aduc rata ca era nerabdator...el.... BONGGGG s-a ridicat si normal a dat peste cap olita . Repede a luat-o la sanatoasa ca si-a dat seama ce a facut :)) si eu sa strang cu hartie igienica ca deja era sa se imprastie peste tot. Pun hartia in WC si spal olita si...TRAG APA . Se infunda toaleta, apa da sa se reverse...se revarsa siroaie URLU din toti plamanii la sot... vine asta alb la fata ca varul ca A CREZUT CA A MURIT COPILU ...asa a zis el. Da cu mopul si curata...ia apa cu forasul .

....MAMA EI DE RATZA CHIALA

PUPICI LA RANDUNICI

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

pfuuuu, deci aveti grija cum vorbiti cu mine, da? ...observati ca am devenit membru matur ...asa ca daca sunt matura (si va rog sa nu va chicotiti si sa cititi "matura", adica "aspirator taranesc" ) tre' sa le zic mai mult "din putzu gandirii" , ca asa sta bine la un "matur"

cloduteeeeel, bomiiiii ...o fi ea luna cadourilor si se pupa lumea, se iarta, da' ete ce cadou va dau eu daca nu apareti si voi cu un cintel acolo

Liana, mami de Teo

Buna seara, buna seara,

Nu stiu cintecele dar eu lui Patrick ii spun 3 poezii
deci:

1. catelus cu parul cretz
fura rata din cotetz
si se jura ca nu fura
si l-am prins cu ratza'n gura

2. cutzu cutzu na'grivei
mamaliga daca vrei
daca nu o pun in cosh
si-o dau miine la cocosh

si
3. pisicutza pis pis pis
te-am visat azi noapte'n vis
te spalam te pieptanam
funda rosie'ti puneam.

deci...mai primesc ?

Clodute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Simo, baietelul mai mare din poze e nepotelul meu. Venise cu tata pt botezul lui Iorgos.

Andriuta

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Fetelor, am si eu niste pitici pe creier. Cred ca Georgios e f mic pt varsta lui. E cel mai mic dintre copiii cunostintelor. La 9 luni are doar 8500g.
Mai e vreun baietel asa micut ?
Eu il strig Miniatura.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Raluca unde-s pozele tale? ca mie mi-au scapat.

Gecko felicitari pentru crestinare.

Adriuto sar'mana pt raspuns si multumesc de aprecieri si la toate fetele va multumesc, dar oarecum nu ma simt prea bine, parca m-am descris pe mine ca fiind o eroina. De fapt cel care a fost cel mai bravo in situatia noastra e Vladut. El a reusit sa treaca peste toate greutatile cu mare curaj.

Multumesc si de aprecierile la poze. adevarul e ca-s tare scumpi si eu modesta de numa'

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Raluca sta foarte la kg la 8 luni, zic eu...
Cristina ce scumpa e Daria... Diana mea inca nu sta asa, da are vreme, nu o grabesc
Ioana eu ii dau la Diana lapte NAN si e foarte dupa el, cica e mai bun lapte pe piata actuala, acuma nush, cert e ca ei ii place mult chiar daca pute k naiba!

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salut.Nu am mai reusit sa intru fiindca m-a capiat Te(r)o.Nu stiu frate ce are de nu mai sta locului.Legume nu mai vrea deloc,dimi si seara abia mananca.Si in rest maraie si plange.Nu se mai vede niciun dintos la orizont.E POSIBIL SA APARA VREO MASEA LA 8,5 LUNI?Nu mai rezist daca nu se potoleste.
Azi i-am facut supa de vitel in genul supei de Mimo sau bubu cu orez si legume.M-am luptat sa fac supa,am murdarit o chiuveta de vase....am scos carnea dintr-o oala,am pus in alta fiindca aia prinsese pojghita neagra de la carne etcetc...si cand termin intr-un sfarsit,eu nemancata fiind ca de mine nu am mai avut timp,m-am lovit de refuzul Teodorei.M-a umplut de nervi.Abia am reusit sa-i indes cateva lte intre buze,fiindca tinea gura inclestata,altfel innebuneam dupa atata munca in zadar.I-am dat si cateva lte de supa chioara dar la fel nu a fost entuziasmata,insa i le-am varat in gura.Si mai nou depasim o ora de stat la masa.Ca sa pot sa-i prind gura desclestata,i-am dat sa guste toate capacele din plastic moale,de la diverse cutii alimentare,sa le analizeze si sa le guste..Deci mai mult in bucatarie stau si cica trebuie sa mai fac si curatenie,ca soacramea are tot felul de treburi afara..
Si o veste buna:a inceput sa doarma mai mult.Adik si 2 ore legat.
Cam asa decurg zilele noastre.
Despre mine:bag Septilin poate ma mai intaresc putin,dar uit nene sa iau la timp..bubu,tu chiar iei 6 pe zi?
Ieri eram decisa sa ma tund scurt fiindca v-am spus ca m-a tuns una extramega nasol si nu reuseam sa-mi mai aranjez parul ca statea in toate directiile.Azi m-am razgandesc ca parca a mai crescut vizibil si incepe sa se aranjeze..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am venit din parc, a fost suuuuupeeeer, tare mi-a placut!deloc aglomerat, lume 'spalata', o fi fost noroc, nu stiu, dar ne-am simtit super!! am baut o gura de vin fiert si am mancat nuci, ne-am pupat pe alei, Mufa a fost cuminte rau, nici 'pas' n-a zis ca era ocupat sa inteleaga ce-i cu atatea beculete! a cantat fanfara militara, ffff misot, numai colinde americane, Frank Sinatra, New York-New York, ce mai, atmosfera placuta, m-am simtit la fel de bine ca si Clau alaturi de baietii mei dragi!..va arat si poze mai tarziu!
adriuta ce aventuri ati avut!!
raluca si Mufa tot p-acolo e cu greutatea!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mamicile de 2 pui tare emotionant au scris.
Am vazut Mos Craciun si Craciunita dulci de Cami!
Mihatp,sanatate multa!
Naty,brava Iulei!Ma bucur tare!Succes randunoiului!
luny,bine ca s-a rezolvat sanul!
liana,sper sa scapi de "pasarica"si sa fie bine tiza.
cris,am vazut-o pe Andreea..ce schimbata e!fetita mare!
Roxana,cred ca ma "bat" cu cata pe postul tau de secretara la banii aia,si dau uitarii cei 20 de ani de scoala!
Cuscra m-ai facut sa rad cu,,cartita vostra.Ati reusit s-o ?
Ma opresc aici si iau pupaza la imbaiere.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput