Puiuti de randunici 2008!! ( 166 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Intai ca am vazut-o pe Dariuta cum sta ea mandra in picioare si pe mami cu doi pui frumosi M-a socat cainele ala mare cum sta el cuminte langa copil De cate ori dai cu aspiratorul soro pe zi? Ca lupul si lasa par mult din cate stiu eu ...
Apoi cu aia de la Medlife, asa am patit si eu cand am facut amniocenteza (ca tot mi-am adus aminte aseara cand dadea Clau citate ) M-as fi asteptat la mai multa seriozitate pentru o caruta de bani , dar deh ..."asta e patria noastra fiule" Sirena de pompieri e dementiala ca de obicei! Iar cioburile aduc noroc
Gecko ce surpriza placuta Sa va traiasca micutul crestin , sa fie sanatos ! Am vazut ca nu te-ai imbracat pana la urma cum ne-ai aratat noua ,tztztz...dar erati frumosi foc , mai ales Patrick Ma bucur ca ti-e bine cu rubedeniile si nu ti-au intors viata pe dos ! Intrebare tampita rau: Voi erati catolici de fel sau asta-i unica biserica crestina din zona? Pardon, scuzati de intrebare Si cum adica de pe 5 ian merge la gradinita Patrick? Si matale o s-o boieresti acasa? Hmmm,grozav
Liana este o intreaga arta asta cu evadatul din caruta ...o comoara stiintifica pentru Miha fi'ta, poate sa studieze psihologia evadatului
Nicol imi imaginez ce tristuta esti, sa rogi bunicii sa filmeze macar Cat despre pitica, nu-ti face griji, ea o sa uite episodul asta...e prea mica sa ramana cu traume d-astea
bitza sa stapanesti sanatoasa achizitiile !
Ioanasa fie sanatos Davidutzu ! Daca al meu corespunde perfect ca dezvoltare varstei de 11 luni, al tau a facut anu', gata! Iar Simo mai are putin si-l insoara pe Barosan
Acum va las, ma duc in goana dupa cadouri...maine e sarbatoare mare, omu' meu schimba prefixul Sper sa nu-l apuce criza
Adica da,ati inteles bine, el e mai tanar cu un an , deh

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Adica da,ati inteles bine, el e mai tanar cu un an , deh

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)

mimo ia citeste aici : randunoiu meu e mai tanar cu 2,5 ani decat mine .....concluzia: aratam bine soro de nu se prinse nici care pana acum

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

noi iesim afara pe-ntuneric

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Greu de tinut pasul cu voi
Nicol,imi pare rau ca nu esti langa Alexia,si eu as fi suferit!dar,nu ai ce sa faci!asa a fost sa fie,nu e vina ta!vor mai fi si alte serbari si sunt sigura ca nu le vei mai pierde!multi!si zi-ne ce ti-ai luat
Ioana,bine ca e in regula Dav!eu ii dau Nan,de cand nu am mai putut sa-l alaptez si nu i-a fost rau,nu a avut nici o reactie negativa,sunt f multumita de laptic!
Cristina,ce copilasi draguti ai!chiar ca seamana amandoi cu tine
Cata,tin pumnii Ilincai la serbare!sa pui poze sa vedem cum ai cusut costumatia!ca si eu am facut pelerina lui David si nimeni nu a zis nimic!
Simo-Mimo si Liana,am o fina care e mai mare decat sot cu 4 ani,dat zau daca se vede!deci,voi sunteti copii mici pe langa ei
CUSCRA???
Raluca,am vazut si eu pozele ,da cred ca nu am mai zis nimic!si copilasii tai seamana bine intre ei,dar cine e baiatul mai mare din poze???m-am tot gandit
Kya,cum mai e cu spatele???mai doare asa rau???ai fost la dr?
Clau,spor la curatenie
mi-am facut mamaliga-de fapt ,copiilor,dar nu mananca astia 2!nu ii place deloc lui Sam si vad ca si David s-a dat dupa el,ca inainte manca!asa deci, mananac mamaliga cu ciuperci!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Gata, mi-am incarcat si eu bateriile: mi-am vazut fetele, am vb cu ele, pot sa plec linistita la o plimbarica.Alexia mi-a cantat de zor si mi-a recitat poeziile din programul de maine,nu-i mai tacea gurita aia, zicea ca vrea si ea la mine...offf

Mimo spor la cumparaturi si aniversare cat mai frumoasa maine Mimonixului din dotare.
Luny plimbare placuta pe-nserate!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

simo mamaliguta cu ciuperci zici ?...acu' m-as infiinta la tine la poarta, da' e intuneric si imi e ca nu nimeresc adresa

nicol ...bravo ca ti-ai revenit.....stiam eu ca glasciorul gagalicei te "expulzeaza" din butoi

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

simo da' nu ne-ai spus ce s-a mai intamplat cu cartita!? ....sau ne-ai spus?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

pfuuuu, deci aveti grija cum vorbiti cu mine, da? ...observati ca am devenit membru matur ...asa ca daca sunt matura (si va rog sa nu va chicotiti si sa cititi "matura", adica "aspirator taranesc" ) tre' sa le zic mai mult "din putzu gandirii" , ca asa sta bine la un "matur"

cloduteeeeel, bomiiiii ...o fi ea luna cadourilor si se pupa lumea, se iarta, da' ete ce cadou va dau eu daca nu apareti si voi cu un cintel acolo

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Simo .Pai de luat eu nu mi-am luat foarte multe lucruri ,decat 2 geci, o pereche de blugi si o bluza.In schimb am luat fetelor, mai ales Alexiei o gramada de lucruri frumoase si Antoniei mai multe jucarioare. Dar mai am 2 zile la dispozitie sa-mi iau si eu,si acum daca tot am ratat serbarea si nu mai e o graba mare sa ajungem acasa, o sa ne oprim un pic la Parndorf sa ne luam niste lucruri. Daca om mai avea chef, daca nu , asta e..data viitoare. Oricum la inceputul lui martie avem un botez la Verona si am facut rezervare pentru 10 zile, asa ca sa tot umblam si atunci..

Abia astept sa vina fetele de la sebare cu pozici de pitici

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Va multumesc din suflet pentru raspunsurile voastre la postarea mea referitoare la cel de-al 2-lea copil. Ati fost asa de dragute si am citit de mai multe ori tot ceea ce ati scris.

LA MULTI ANI CU SANATATE AMIRA,ALEXIA,MATEI,SEAN SI IULIAN!...asta ca ailalata ieri n-am fost pe retea

LA MULTI ANI CU SANATATE SASHA, HONEY,URSULETUL, MARA, ALEXANDRA!! sa cresteti mari.

Clau...ce m-as face eu mami fara surioara mea...Razvanel e un scump si replica asta m-a lasat fara cuvinte. Sa stii ca o sora este un mare ajutor la un baiat in viata. Si acum ca el este scolaras trebuie sa te ocupi de el foarte mult, de teme, proiecte...of of si rebe cand nu dormea noaptea. Felicitari mamicule, esti eroina crengutei din punctul de vedere a rezistentei pe plan indelungat. Si asa zici...ca se cuibareste la tine in brate, dulcele de el...pupa-l de la mine si spune-i succes la scolitza.

Simo27 Mi i-am imaginat pe voinicii tai cum se joaca ei, sau cand David isi ia jucariile ca sa doarma Sam. Bravo lui, pui mic si cuminte. Si noi avem jucarii peste tot prin casa,...of of. FFF diplomata bunica-sa...numa ce s-o face peste cativa ani cand va fi si Sam de fata?! Ma indoiesc ca ii va da acelasi raspuns. Si da ai dreptate CA SI IUBIRE SUNT EGALI IN SUFLETUL MAMEi. Mai dificil e ca ei sa simta asta...of of.

Bubu imi vine sa-l manac pe Vlad ...auzi la el gandeste...gandeste :) Doamne ce dulce e. Da ai dreptate si acum e bine sa profitati sa petreceti mai mult timp cu Vlad decat cu Stef pentru care confortul casei este mai bun decat distractia in oras. Ai zis destul de multe. Multumesc:). Si..de ce nu...o fetita bebelus:)

Mimonix...mortalaaaa bucataria. Si imi place cum ai asortat culorile. Felicitari ... pentru ustensilele hoatze. Eu am plita de ceramica simpla, ca o masa...despre asta vorbeai? Se curata BETON. dar eu am facut o prostie, daca vrei iti zic pe PM asa mi-e rusine...zau am facut-o de oaie rau de tot cu aragazul:))

Ariel si eu cred ca tot asa as proceda , de teama ca nu-l pupicesc destul l-as pupici prea mult. Si uraste sa il pup...of of. Lucrez...scormonesc... on duty!

Raluca sa fie oare atractia sexelor opuse?? La niste prieteni de-ai nostri era invers cand o vedea ala mic pe sor-sa, desi avea cateva luni incepea sa faca ochii maaariii si dadea din maini de frica. De plans nici nu mai zic. Acum e mai bine.

Luny cu asa ceva a invatat al meu sa mearga HA HA HA e mortal Matei . La multi ani!!! pentru ieri. Si zici ca e cafegiu de mic gagiu'.... mai mai mai

Liana cine o fi DUAMNA??? A spus si asta...hi hi hi asa fenomene are tara noastra...vai vai vai.

Ralucaspm sa stii ca n-am vrut deloc sa te fac sa plangi :(. Stiu ca e tristutz colindul dar este asa de potrivit celor departe de casa. Si zici ca Ioanna e pe primul loc...pai cum doar e fata lui mami :). Foarte frumoase pozicile...botezul a fost superb si puiule exemplar.

CristinaGoji milioane de case sunt in foreclosure(ale bancilor), oamenii "zboara" afara pe capete caci se inchid tot mai multe magazine,intreprinderi ...etc.Eu urmaresc CNN-ul si se pare ca ESTE DOAR INCEPUTUL! Of of. Sfatul meu ar fi sa TINETI DE BANI, sa nu faceti investitii caci o sa avem nevoie de ei. Acum nu e vb de toti oamenii(mereu au fost oameni mai bogati si mai putin bogati), vb de categoria medie.

mai amm

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput