Puiuti de randunici 2008!! ( 166 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Da Ioana ,tot aici sunt si ma simt foarte bine in compania voastra

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am emotii... Sper sa nu fi facut vreo prostie cu schimbarea laptelui, mai ales ca Dav n-a avut pana acum nicio problema si ar fi pacat sa ii produc eu... Sper sa ii priasca. M-a speriat si cuscra-mea... cu ce a patit Iulia cu nan-ul. Si-asa eram eu speriata... Sper totusi sa fie bine.

Acum i-am pus o masura in laptele de la pranz. Voi ce credeti, fac rau ca-i schimb laptele cu care ii mergea excelent daor pentru ca este mai scump? Cred ca-mi pare deja rau...

Nicol

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

iar m-a lesinat Ilinca!!!
bitza stiu ca e si la supermarket, dar altfel e adus din afara..al tau vrea probabil ceva vechi, ala e asa scump? ce, Chivas Royal sau ce?.. si lui Liviu i-ar placea cu siguranta, dar nu am atata buget..
da, ioana, eu ii dau numai apa Voslauer baby, e destul de scumpa, 20 si ceva de mii 0,5 litri..dar el foloseste putina, la cereala, de baut, foooaaarte putin..ptr bibe, te costa ceva pe luna..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

"S'agapao" inseamna " te iubesc"

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Multumesc de aprecieri Are vreme Nicol si Antonia sa le faca pe toate. pana la urma toti merg in picioare si vorbesc si toate aceste mici realizari raman doar asa, niste amintiri frumoase

Tuchi - Ilinca e fenomenala, ca de obicei. chiar cum ii cu gradi? ce zice? Vladut nu mai merge. Nu vrea.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Luny, nu e din asta scumpa, a zis ca e acelasi pret cu asta normala. Acum eu o sa-i dau tot Izvorul alb, dar cand ajung pe la carrefour o sa ma uit, asa de curiozitate.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

cristina sunteti o familie reusita, ai niste copii superbi, sa-ti traiasca!!
ioana pe eticheta apei sunt si poz cu un bebelusi, si este saraca in sodiu...alta nu stiu sa fie la noi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bubuuu.....unde esti??? iar golesti rafturile din magazine ? sa stii ca de la anu' o sa trimit lista pentru mos craciun la tine

mimo acu' ca ai masina de spalat vase parca stai mai putin cu noi decat inainte ...tot te mai uiti la ea ? las' ca face ea treaba si singura

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

aaaa, si stelaaaa...i-au iesit dintisorii tizei si te-a papat ?

luny mai "da si tu un refresh" si mai zi cum te mai simti , s-a mai retras nodulul ? cu bradutul ce ati mai facut? ati gasit cum vroiati?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

liana nu s-a retras de tot, mai e ceva galma, dar nu ca aseara..cred ca dureaza cateva zile..a luat Liviu si bradut dragutz azi! din fata pietei Vitan, aci langa casa, dupa ce a fost la Auchan si nu a gasit brad micut frumos, si erau si scumpi.

Mergi la inceput