Puiuti de randunici 2008!! ( 166 )
Raspunsuri - Pagina 4
lianam spune:
ioana ma bucur ca esti bucuroasa si davidutu e sanatos si papacios ...sa isi tina obiceiul
Liana, mami de Teo
bitza037 spune:
Raluca2107 merci de raspuns
Luny zice prietenul nostru ca sticla care o vrei tu se gaseste la supermarket.Si scapi si mai ieftin ca mine.
Sticla lui bitu' a costat 2,5 milioane
gata, inchid ca plec, trebuie sa-ma duc la Elvila sa iau coltarul si masa de bacatarie, ce numai Mimo sa se innoiasca????
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
tuchita spune:
Cristina, ce mare si frumoasa e Daria! Si cum sta ea in picioare singura!
Si cum seamana cu Vladutz!
dar el ce framanta acolo? facea taietei de casa?
Ioana, nici nu ma gandeam ca nu e bine davidutul! dar e urias! seb al meu a prapadit rau de tot, sper sa nu ramana asa!
De apa nu stiu ce sa zic....
Eu de-abia astept sa faca Seb un an, ca il trec pe lapte de vaca!
Una scurta, din colectia Ilinca si plec la gradi!
In cada zice- mami , eu sunt sirena!....sirena pompieriei!
Din ciclul Bond, james bond!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
nicol_conte spune:
Ioana felicitari pt Davidutzul strong si decalotat
Cristina ai 2 puiuti superbi,ce-i mai placea Vladicului sa se balaceasca in faina aia, i-ai pus si ou de era galben? de Daria nu mai zic, ca m-am inverzit toata cand am vazut-o cum sta in picioare si e mai mare doar cu 2 zile ca Antonia mea,care nici macar nu se taraste d-apai alte grozavii...
Giani - eu zic mai bine sa facem la un fel si sa iesim din butoi, ca nu-i treaba buna, ce zici?S-poi d-abia avem loc ca suntem grase nu?are rost sa ne ingramadim acolo asa?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
numeioana spune:
Cine mai da Nan la copil? E ok? Ati avut vreo problema?
Tuchi, ce parere ai ca il trec pe Nan?
Luny, zi-mi tu iei apa din asta pt copii? E scumpa? Cum se numeste?
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
nicol_conte spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchita Una scurta, din colectia Ilinca si plec la gradi! In cada zice- mami , eu sunt sirena!....sirena pompieriei! Din ciclul Bond, james bond! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008) |
mortala ca de obicei, dar seamana cu maicasa! um scoate maicasa tuchisme asa scoate si ea ilicisme[/b]
hai ca m-am mai destins un pic, am stiut eu de ce nu vreau sa ies in oras astazi, desi s-a rugat randunoiul de mine o gramada.Oricum el s-a consolat si se uita pe TVRInternational la ``Fram Ursul Polar``
numeioana spune:
Nicol, tot aici esti? Imi pare rau ca a intervenit ceva si lipsesti de la serbare. Ce o fi in sufletul tau...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
nicol_conte spune:
citat din mesajul lui numeioana Cine mai da Nan la copil? E ok? Ati avut vreo problema? Tuchi, ce parere ai ca il trec pe Nan? Luny, zi-mi tu iei apa din asta pt copii? E scumpa? Cum se numeste? Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Eu nu am avut absolut nici o problema cu Nan .Si Alexia a papat NAN dupa ce am intarcat-o pana la 2 ani jumate. Apoi nu prea a mai vrut lapte de cand i-am luat biberonul .
Antonia tot NAN papa si e ok.
lianam spune:
citat din mesajul lui tuchita Una scurta, din colectia Ilinca si plec la gradi! In cada zice- mami , eu sunt sirena!....sirena pompieriei! Din ciclul Bond, james bond! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008) |
e MOR-TA-LAAAAAA!
Liana, mami de Teo
tuchita spune:
Ioana, Ilincai numa' Nan i-am dat!
Eu zic ca e OK! Eu sunt insa foarte multumita de Topfer!
fug la gradi, pa!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)