Puiuti de randunici 2008!! ( 166 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ariel ...sa dormi bine in noaptea asta si maine, adica azi...sa nu mai fi necajita

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Am terminat de calcat camasile randunoiului si ma retrag la nani
Noptica buna sau spor la treaba

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Am reusit sa mai pun un filmulet , e la pagina anterioara 14, nu mi-a reusit din 1-a, sorry.

Da Liana, sa stii ca cu-i usor ca nu sta o clipa. Ce bine era acum 8 luni ca une-i puneai acolo stateau :). In max 3 saptamani sa te astepti si tu la asa ceva. Mi-a spart o oala, mi-a crapat cosul de gunoi ca a azvarlit capacul, mi-a distrus cantarul ...mai am...

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Mai zic una ca m-a amuzat rau Capatos!Zice:
De ce nu are Mos Craciun copii?
Fiindca isi da drumul pe horn.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

adriuta, m-am topit!!! cat e de dulce!!! cred ca tie nu-ti e usor, dar e un scumpic!
Luca tiuie de cateva luni.am sperat sa-i treaca, maica-mea zice ca e bine ca nu mai stam la bloc ca venea protectia copilului peste noi!

apropo, din bucuriile statului la casa: avem un soricel. adica sper ca e doar unul. si sotul meu, inventiv si tehnic, ca doar e injiner a cumparat un aparat cu ultrasunete (140 ron) sa-l scoata afara, dar n-are pe unde iesi. si cred ca acum e terorizat rau, si el si noi. ca mutam aparatul prin toata casa, si el se refugiaza pe unde poate. si acum e la noi in camera. i-a pus si clei cu salam, cel mai bun din oferta din frigider, sa-l atraga.
acum, inainte de culcare, ca Maya, care e o pofticioasa, sa nu se dea la cleiul soricelului, am vrut s-o cazez in hol. am lasat-o pe canapea si am venit in camera. si am auzit-o din dormitor cum sughite! cum se supara, cum sughite! m-am dus si am luat-o in brate, i-a trecut repede sughitul, si am lasat-o sa vina in dormitor.
n-am mai vazut asa caine! e atata de sensibila, ceva de groaza. si tare afectuoasa, imediat se supara daca o respingi! e ca si cum am avea 2 copii!
da' de randunoi ce sa mai zic cu aparatul lui de innebunit soricei

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

vad ca mimo ne-a lasat cu ochi-n luna

nicoleta, vezi ca vin dupa tine! iesi din butoiul ala, ca deja stai de prea mult timp!

stela, relaxeaza un pic atitudinea, ca nu faci bine nimanui! pentru scumpica ta e cel mai important sa aiba o mama linistita si vesela, ca asa creste armonios. si responsabilizeaza-l un pic si pe randunoi, ca a luat si el parte la "proces".
nici am meu nu se descurca tare bine, dar n-am pretentii foarte mari! cum e marait Luca cum deja se sperie... de neputinta lui. la inceput devenea "agresiv", adica era tafnos la cate o faza din asta, pana m-m prins ca ii venea de la frustrare, ca nu stie ce sa faca cu el. si l-am luat usor, si la cate o faza mai maraita, de pierdere a rabdarii, ii ziceam doar cum sa faca, a vazut ca merge si acum a capatat mai multa incredere in el, si face fata mai bine.
trebuie educati!
sa te linistesti, sa-ti regasesti seninatatea!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

ariel, si tu?! hai, ma, cu atatea hainute frumoase cum poti fi suparata?!
si mai ales cu asa copii frumosi de imbracat! incepand cu ai tai

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

deeeeeeeeci...mi-am recuperat sutionul
salut si eu randunimea adormita, iau modelul

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

helau!

Mimo ce hau de casa zici? americanii astia sunt de vina la mine.. ca desi unde stam e cica 1 bedroom e mai mare ca ap soacra-mii de acasa cu 2 camere ..

Naty, centrul de activitati e de bibelou, sau ma bine zis loc de adunat jucariile.. ca ea stie ca acolo isi gaseste jucariile, dar oricum nu mai am nimic agatat acolo.. altele sunt preocuparile..
acum legat de Praslea, ma simt "flaushata" ca randunoiul e mezinul.. e facut cu Decretul .. nu stiu daca v-am mai zis ca intre el si fratele mai mare sunt 20 de ani diferenta, iar intre sora si el 13 ani.. apropo de fratele lui, el era in armata cand l-a facut soacra-mea pe al meu si habar nu avea.. si a sunat el acasa si a auzit plans de bebe si o intreaba pe maica-sa ce se aude si ea ii spune "pai ce sa fie, uite un fratior de al tau"

Zoze, sanatate la bunel! si Mihaitza are niste ochisori
Gecko sa iti traiasca Patrick crestinat!
Simo inca un fecior vrei? nu te incanta o domnisorica?
am vazut si Sanzi razacioasa!
Nicol imi pare rau de intamplarea nefasta!
Liana mi-o si imaginez cum evadeaza, chiar ca ar merita filmat!
mamaa Cristina ce bucatar-sef e Vladut! iar Daria e o dragutza!

Tuchi mor dupa Ilinca ta cu perlele ei!!!

Mimo, Liana, Cami si randunoiul meu e mai tanar ca mine cu 1an si 10 luni.. gaina batrana si morcovul tanar
LMA randunoiului!

Adriutza si zacusca si muraturi? bv!! eu ciu-ciu din astea.. ce nazbatios e ginerica ... hai ca poate ne vedem live si iti dau voie sa o prinzi pe noruta de popou
aaa si Bv de dintzos!

Stela chiar ca te chinuie Tea..
Nicoleta putere si sanatate la pui!
Cami si Clau vad ca nu prea ati fost incantate de serbare!important e ca puiutii vostri au fost cei mai frumosi!

ce statea Mufy sa se uite la masina de spalat! si frumos si in parculet..

send ca s-a trezit!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cuscra acum am vazut si eu filmuletele! super tare mergaciosul.. imi imaginez ce e acolo.. zau ca as vrea sa ne vedem sa il vad in actiune ..

mai i-am povestit si eu randunoiului de Ilincoasa.. a ras de s-a prapadit cu "sirena pompieriei", dar si de Vladutzul lui Bubu cu "gandeste"..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput