Puiuti de randunici 2008!! ( 166 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am uitat sa va spun buna dimineata!
si o !

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

hai sa iau si eu un sotien desi (iar) nu prea mai am ce pune in el ..

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza Mihutza, saru'mana de si felicitari pentru premiu

Cami - vazut minunea la serbare!

Stelutza - din cate am auzit eu, asa-i construita specia asta, a barbatilor, mai ales cand e vorba de copii , asa ca musai sa stai cu gura pe el sa-i spui ce sa faca, daca vrei sa faca ceva Iar de lasat fata cu el, subscriu la ce-o zis Mimo, just do it, iar la intoarcere nu-l lua la rost, ca n-o sa mai vrea sa stea si nu invata niciodata. Cat despre Tea, acorda-i incredere si daca nu vrea sa manance, n-o forta si nu te enerva, ca nu va ajuta la nimic, nici tie si nici ei. Cand o sa vrea sa manance si o sa aiba nevoie de hrana, o sa manance. Au si ei perioade. Uite si bursucelul lui Gecko nu vroia sa manance si dintr-odata a inceput sa o faca. Ascult-o pe ea ce-ti transmite, adica pe Tea, pentru ca ei stiu mai bine cat au nevoie sa manance. Unii copilasi au arderile mai lente si au nevoie de mai putina hrana. si nu mai fi necajita.

Mai citesc si mai revin.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA MULTI ANI PENTRU DOMNUL MIMONIXU sa traiasca si sa infloreasca multi ani langa Mimonixa sa!
si Dariuta mea scoate tot ce prinde din priza

Vazut poze cu Muffy si Giorgios! 2 baieti frumusei! Raluca, da pozele voastre vroiam sa le vad!
Vad ca si pruncii tai seamana foarte tare intre ei!si ce ochiosei sunt!

Ah si Stela sa nu crezi ca ce ti-am zis mai sus, am zis-o in necunostinta de cauza, atat cu barbatul cat si cu ne-mancatul Teei. Vladut mananca in perioade, cand binisor, nu bine bine, cand foarte rau (sunt zile cand nu mananca decat 2 bibe cu lapte si atat), tot asa ca si tine inebuneam, dar de cand am acceptat situatia asa cum e, nu mai sunt asa suparata. Erau zile cand muream de somn si nu ma culcam la amiaza cu prruncii ca sa-i fac la Vladut de mancare si el nici macar nu lua o gura din mancare. Asta e.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Numeioana, eu ii dau Nan lui Sabin de la nastere si dr lui mi-a spus ca ar fi cel mai bun si cel mai apropiat de laptele matern (ma rog??!!). Brianei i-am dat Milumil ca asa era moda atunci, dar nu imi placea deloc se dizolva foarte greu si oricat il agitam tot ramaneau granule.
Mama ce ma enervati voi cu sotii tineri...sa inteleg ca v-ati luat prospaturi , ( sa moara Raduleasca nu alta) nu ca mine, al meu a facut deja 40 vara asta. (lasa ca pe mine ma invidiaza Columbeanca)
Mimonixu'
Cami, cea mai frumoasa fata din clasa. Imi pare rau ca ati fost dezamagiti de serbare, la noi a fost f.f. frumos. Spre marea mea bucurie nu s-a mai facut in sala de sport. Am avut cantecele, dansuri, capra, sorcova, uratori, parada modei, fffff frumos. Poze nu prea am facut ca m-am enervat pe aparat (asta va fi urmatoarea investitie pe care o fac....dupa 24 de ani dupa ce termin de achitat casa). Am facut neste filmulteze. Azi avem banchet...eu am avut primul banchet in cls a5a dupa indelungi discutii in comitetul profesoral...

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

MARE MARE SARBATOARE
Vladutz are 10 luni!
Mimonixu are 40 de ...ani!
Poftiti, serviti...totul e cald, proaspat si bun !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

helau!

acum legat de Praslea, ma simt "flaushata" ca randunoiul e mezinul.. e facut cu Decretul .. nu stiu daca v-am mai zis ca intre el si fratele mai mare sunt 20 de ani diferenta, iar intre sora si el 13 ani.. apropo de fratele lui, el era in armata cand l-a facut soacra-mea pe al meu si habar nu avea.. si a sunat el acasa si a auzit plans de bebe si o intreaba pe maica-sa ce se aude si ea ii spune "pai ce sa fie, uite un fratior de al tau"

Pozici
Creste gargaritza

uite ca la varianta asta de pregatire nu m-am gandit !

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

hop hop...uite ca pot...

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Ma declar fan cu acte in regula Sunt fascinata de siguranta de sine, majoritatea copiilor dupa ce invata sa mearga nu stiu sa se opreasca ...se duc pana-n perete sau pana-n ceva in care sa se izbeasca ....asta micu' nu nene, el merge...se opreste...e bestial

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mstela

De ce nu are Mos Craciun copii?
Fiindca isi da drumul pe horn.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

BUUUN

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Bubu, Clau

Hai cu blugii!!!!...ne facurati curioase si acum ati fugit.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput