Puiuti de randunici 2008!! ( 166 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

mimo, n-am putut sa te las in confuzie
http://good-times.webshots.com/photo/2305263400103392202MRwfgW
soacra stanga, mama dreapta

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

sunt irecuperabila, stiu ....da' mai am un mesaj....de multumire ....asa, ca la premiile oscar ....kya buuuuuuuuna prajiturica ....am reusit sa o fac azi in sfarsit....si evident cu teo atarnata de mine (cum o lasam jos urlaaaaaaaa ).....aratam ca in triburile alea de negrilai cu copiii atarnati la piept .....dar a iesit super prajiturica

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pap si eu cateva lingurite de Nutela ca sa inchei seara fericita...nu de alta,dar iub a cedat de vreo ora!..il las, ca maine e la tura
cami chiar ca e frumoasa fata ta, cu ochisorii aia albastri si coditele de Sandibell!
stela draga, sunt de acord cu Mimo, tu chiar ar trebui sa iesi un pic sa-l lasi pe Geo sa-si asume si el niste responsabilitati!Hai pe la mine in vizita sa vezi cum papa si Mufa, tot cu jucarii, capace, cabluri, frichineli, dar papa, ce-i drept..aa, peste i-am dat salau, cumparat de ta-su, dar proaspat am luat glob ca cel pozat de Bitza, de la mr bricolaj, erau bleu si roz si scrie 'baby's first Christmas'..altceva mai deosebit nu am gasit ca tare as fi vrut..
mimo: 1.aparentele insala, cat a stat acolo sa admire cum spala masina? maxim 3 minute! 2.sar peste 2 ca era gol! 3. si asta nu e tot, New York cantat intr-o varianta cu o engleza proprie si personala a tipei,inventata pe loc ad-hoc, cu pauze la versuri, ziceai ca are blanc in cap gurista,am cam ras si noi, dar nu a bagat de seama lumea!dar atmosfera era misto!:))))

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam
cred ca o sa apuc sa ma plimb cu el la bai la namol peste ceva ani, pana atunci....nicio sansa

Liana, mami de Teo

si la noi la fel

cuscra matura. mai bine du-te la nani ca e si maine o zi

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

gianimami trista.Dar ascult-o totusi pe cata,ca zice bine!
ioana,ma bucur ca David-grasunul e bine!
Cristina,brava Dariei ca se tine pe picioare!Fetita mare!Ti-am vazut puii!
mimo,cum adik sa-l insoare Simo pe Barosan?Pai,nevastasa nu e de maritis,nu vezi ca a intrat in greva foamei,deci nu are cum sa se ingrase sa ajunga de teapa lui?SI SA-TI TRAIASCA BARBATELUL,SA FITI FERICITI!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

cami, frumuseata in serbare! si ce mi-a placut cum era imbracata!

clau, ai avut si tu serbare azi? sau numai cami?

ma, eu si asa cica stau prin casa zilele astea (azi toata ziua am alergat dupa cadouri) asa ca cedez sutienul pentru cine si-a luat si "bluji" noi, sa-i asorteze

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

mama ta imi pare tare blanda, iar soacra are o privire ascutitaaaa...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

cami pai tocmai aia e, ca e si maine o zi ....zi, adica iepurica se trezeste si nu pot sa fac mai nimic....si cum ziua nu doarme (ca in 15-20 de minute cat doarme ea nu apuc sa fac mare lucru ......)....dar bateria o simt un pic descarcata, asa ca nu o sa stau asa mult ca aseara.....sper

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Daca tot povestiti cum papa puii vostri, vreti sa va povestesc si eu cum papa bubu un castron full in 5 min???
Nici nu apuc sa umplu lingurita ca el e cu ciocul deschis
Si papa si fructe, si legume cu aceeasi viteza, cu conditia sa fie home made, nu-i plac DELOC borcanelele, de niciun fel

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Aoleoooo, pacatele mele, zisai de soacra-ta ca e frumoasa Ai sa ma poti ierta vreodata? Hai maa, asa parea in poza aia Acu' e mai bine?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput