Puiuti de randunici 2008!! ( 166 )
Raspunsuri - Pagina 11
luny spune:
clau ne-a placut la toti 3, a fost relaxant si am mai fi stat, dar era deja tarzior si Mufy trebuia sa pape!cu siguranta mai venim in zona!imi pare rau ca nu ai reusit sa faci poze ca lumea, la faze d-astea eu prind un tupeu de numa, calc lumea pe(in) picioare si tot ajung in fata sa pozez!! data viitoare sa ma iei cu tine!ia sa vedem blugii, de unde-i luasi ca si eu sunt in cautari?
mimo deci maine e cu party? bem si noi un martinutz, ceva, pe crenguta?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Cami, si eu am fost dezamagita de serbare! Dar eu nu am putut nici pe Razvan sa-l pozez! Si asa e, fata ta a fost cea mai frumoasa!
Liana, nu prea am ce sa aleg de la serbarea lui Razva ( poze ) ..., maine le descarc si daca gasesc ceva frumos le pun imediat pe crenguta sa ma laud cu spuiul meu spiridus! Cu blugii, hmmmm...nu stiu daca fac vreo sedinta foto..., inca is grasa si mi-i rusine tare.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
ralucaspm spune:
CristinaGoji, pozele noastre sunt aici
http://family.webshots.com/album/569237135LszYFR
sau de alta Raluca vorbeai ?
Luny, Kitzi , Naty pt raspunsul la greutate. Totusi baietelul unei prietene are 8 kg la 5 luni , a alteia avea 10 kg la 8luni, Ioanna avea 9600g la 9 luni si lista continua cu TOTI copiii cunoscutilor nostri care sunt mai mari decat al nostru.
Naty si eu cred ca daca ii dai rar din borcanele nu afecteaza sanatatea, dar imi e frica pt ca nasii nostri cum i-au dat copilului din borcanas nu a mai vrut altceva. Stiu ca sunt un pic paranoia cu mancarea, eu ii dau NUMAI BIO
Si randunoiu' meu e mai mic cu ... 4 ani !!! decat mine De asta ma fugareste el nonstop
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
luny spune:
IOR si inca ceva..:))
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
cuscra am cercetat, am analizat si daaaaa, alexuta e cea mai frumusica .....pai duamna voastra nu s-a stresat sa faca vreo sceneta ceva, ca se obosea, si chiar tu ai spus ca e o duamna ce.....(cuvantul interzis de cna )...mamei sale....ca si mama sa e o duamna si nu putem sa spunem altfel !
bubuuuuuuuuuu!!!!!!!! nu ne mai "iunbesti"?
maaaaaai "individioaselor" ....nu vedeti bre ca sunt si eu membru matur ? (m-am laudat si mai devreme)....nu dati si voi un pupic, o atentie .......aaaa, ca mi-am amintit: ce va tot inghesuiti la sutienele alea? ia stati la rand ....pai setul meu de sutiene colorate de azi noapte? l-am primit? nuuuuuuuuuu!!!! pana nu vaz coletu' la usa sa nu va prind ca puneti mana pe vreun sutien
si gata, acu' chiar trec la treaba...cat mai rezist ....da' sunt cu ochiu' pe voi
Liana, mami de Teo
mstela spune:
nicol,ce nasol ca aveti probleme!Imi pare rau.
De cand vreau sa va intreb:cine si pe unde a gasit globulet impresionant pentru colectia "primul globulet al lui bb"?
Vreau si eu unul deosebit,silueta de copilas ceva,dar nu stiu une sa caut ca nu am vazut pe unde m-am invartit.
clau,ti-am vazut puii iubindu-se!!
kya,acum m-am dumirit.Durerea asta lombara a ta cred ca e ca la mine.Si mie mi se trage,cica,de la pietricelele la rinichi sau de la cm-ul pierdut.Cica...Eu acum caut cm-ul,si daca nu dispare durerea,fug la reumatolog.Asta ca numai de dr pt mine nu-mi arde.Nu iei no-spa?
Cuscra,felicitari ginerelui pt dintos.Tot nu a intrecut-o pe nevasta-sa!
liana,e bestiala duracela ta.Mi-o si inchipui sarind din premergator.
cata,sper sa fie bune analizele.Ce chestie cu medlifeul sa nu fie gata analizele!
luny,brava pt savurarea pestelui de catre Muffy!Ce peste i-ai dat?Prins de tacso?
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
cami33 spune:
Clau, TUUUUU grasa???? Atunci eu ce sa mai zic???
Mai, nu sunt nici eu absurda si nu ceram de la invatatoare sa puna in scena "Patimile lui Isus", dar mi-ar fi placut sa vad ca pune mai mult suflet pentru serbarea puilor, ca vrea sa faca ceva frumos. Mi-ar fi placut sa-i vad costumati in diverse personaje sa fie ceva mai vesel
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
cami33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny IOR si inca ceva..:)) LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Ce frumoooos e in parcul vostru!!!
Vreau si eu parc cu orchestra!!!
E fascinat Mufy de masina de spalat
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny IOR si inca ceva..:)) LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Deci
1.e mortal Mufa cum se uita la masina de spalat Si e cuminte rau fataaaa, daca era Vladutz acolo nu mai era niciun stecher in priza Face al meu o economie la curent , e de groaza
2. ce-ati facut cu omenirea din IOR neneee Ca era asa gol , nu-mi vine sa cred
3.Ceea ce urmeaza e o gluma, da? Bai , sa canti New York,New York in IOR mie mi se pare foarte distractiv
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
cum sa plec? cum? ...pai nu pot, pana nu spun ca: am vazut mufilici scumpiceeeeel cu mami si tati in parc (si ce mami ...mmm....)...si harnicut manca-l-ar mama, cum spala el rufe ....da' bine ca sta cumintel pe pernuta....pai teo e bomba: misuna si cotrobaie peste tot, nu sta intr-un loc nici 2 secunde ......si ce dor imi e si mie de plimbare in parc cu randunoiul si scumpicica mea .....da' nu cred ca vad curand (cred ca o sa apuc sa ma plimb cu el la bai la namol peste ceva ani, pana atunci....nicio sansa )
gataaaaaa....acu' chiar merg la bucatarie ...vin in control mai tarziu....si in noaptea asta nu mai vreau sutiene ca am de aseara, da ? vreau sedinte de masaj, na
Liana, mami de Teo