Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Da a mea tresare cind doarme si agita mainile de zor prin aer, tresare la diferenta de inaltime adica atunci cind o ridic de jos , linge si in somn cu ochii inchisi dar putin. Se strimba , trage un chiot - doua dupa care adorme brusc la loc.

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Fetelor, bebeii vostri tresar? Asta-i unul din motivele pentru care Brianna se trezeste sau plange atunci cand o schimb.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2009) si Julia Alessandra (5.07.2002)

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

lauramiron, poti sa-mi spui te rog cat de des vine femeia si cu cat o platesti?

babyzapi, la fel fac si eu, dar parca as vrea mai mult.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Si noi avem mucisori acum cred ca de la mine ca sunt cam racita. Dr nu ne-a dat decat ser fiziologic si sa aspiram mucisorii.

Dandusa mamica mea iubita, normal ca aveai dreptate, merge batista bebelusului numai daca are muci iar atunci nu avea. Numai mintea mea creata nu pricepea asta.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

La multi ani Eva!!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

Ma ajutati si pe mine? (viitoare mamica fara experienta?):
1. sa iau chiloti de unica folosinta pentru maternitate?
2. ce marca de sutien pentru alaptare imi recomandati? si cum iau marimea acum ...ca la alaptare o sa mai creasca in volum...
3. centura de sustinere pentru ultima luna are rost sa o cumpar?

33+ frumoasa bebelina

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Bertha din pacate nu a mers cu termometrul. Am incercat aseara de vreo 2 ori si am renuntat. Am mai incercat dimineatza si la fel nu a mers. Pina la urma a inceput sa urle, si-a strins pumnii la piept , si-a incordat burtica a ridicat picioarele la cucurigu si a inceput sa incneaca si sa se screme. Am lasat-o sa isi faca manevrele dar fara succes. La un moment dat i-a venit si foame dardin cauza disconfortului se oprea urla , icnea si se scremea si tot asa. Asta se intimpla la pa 6 dimineata . In final pe la ora 8 i-am pus un supozitor care si-a facut efectul pe la 9,20.
Maine ajungem la pediatru pt. vaccinul de 2 luni si sper sa imi dea alte idei anti-constipare decit supozitorul pt. ca nu sunt de acord sa-l folosesc in mod repetat dar nici nu o pot lasa sa se chinuiasca si sa urle fara succes. Eventual un ceai.
Vazut indianca , placut smecherutza !

[
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

alex a iesit doar cu supozitor cu glicerina pana la 3 luni, cand, s-aa reglat pur si simplu...i puneam un sfert de supo, dsau jumate...il tai pe lungime cu un cutzit...ca e prea mare pt ei unul intreg
mah, io nu mi-as lasa copilul mai mult de 2 zile
daca nu merge sa il reglez din alimentatia mea (miere dimineata pe stomacul gol, ceai de musetel-bleah, pere, prune, piersici.... ceea ce la noi nu a functionat) as face la fel si la cris...

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Doamnelor, sper sa ma primiti si pe mine in rindurile voastre, acum, mai la spartul targului... Si sa nu va suparati pe mine ca am stat in umbra atitea luni. Am avut eu motivele mele... unele dintre voi le stiu... N-am vrut sa ma entuziazmez din nou inainte de vreme.

Dar acum sunt bine. Am nascut pe 8 decembrie o fetita, Nora Ioana, a carei poveste o gasiti aici. A avut 3560 g, 52 cm si apgar 9.

Acum suntem acasa, ne acomodam, lapte e destul, ba chiar stocam de zor si mi-ar face placere sa ma integrez in grupul vostru. Mi-ati fost de ajutor in unele momente si imi pare rau ca n-am putut sa va fiu si eu de folos la rindul meu. Sper insa sa-mi iau revansa in timp.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dobreclaudia

Ma ajutati si pe mine? (viitoare mamica fara experienta?):
1. sa iau chiloti de unica folosinta pentru maternitate?
2. ce marca de sutien pentru alaptare imi recomandati? si cum iau marimea acum ...ca la alaptare o sa mai creasca in volum...
3. centura de sustinere pentru ultima luna are rost sa o cumpar?

33+ frumoasa bebelina

clau

2. jolidon... parca... am io unul nou noutz,.. daca il vrei, il donez nu l-am folosit niciodata... se joaca fi-miu cu el, s-il pune in cap

... m-a vazut alex ca ma loveam cu degetele peste frunte... nu glumesc, asa rau ma doare... si a inceput sa isi care pumni in cap..... deci renunt la ideea de a ma da cu tzeasta de calorifer, nu?

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alé

Doamnelor, sper sa ma primiti si pe mine in rindurile voastre, acum, mai la spartul targului... Si sa nu va suparati pe mine ca am stat in umbra atitea luni. Am avut eu motivele mele... unele dintre voi le stiu... N-am vrut sa ma entuziazmez din nou inainte de vreme.

Dar acum sunt bine. Am nascut pe 8 decembrie o fetita, Nora Ioana, a carei poveste o gasiti aici. A avut 3560 g, 52 cm si apgar 9.

Acum suntem acasa, ne acomodam, lapte e destul, ba chiar stocam de zor si mi-ar face placere sa ma integrez in grupul vostru. Mi-ati fost de ajutor in unele momente si imi pare rau ca n-am putut sa va fiu si eu de folos la rindul meu. Sper insa sa-mi iau revansa in timp.

Toate lucrurile se intampla cu un scop |Alé, mami de Nora 08.12.08|

bine ai venit, sanatate maxima, bebe mancacios si cumite ca al meu.....

v-am zis ca al meu nu se trezeste DELOC noaptea?

ie-te d-aia am facut mastita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alé

Toate lucrurile se intampla cu un scop |Alé, mami de Nora 08.12.08|

ALEEEEEEEEEEE, felicitari!!!!!!!!!!!11 Vai ce veste buna, ma bucur MULT MULT MULT!!!!

Mami de fetita si de baietel 25+

Mergi la inceput