Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 9
Amalia spune:
BraveGirl am ras cu lacrimi de cele doua faze...aia ca visai ca-ti cauti sot sa te mariti si aia cu cocosul vecinilor..
Mai rau este ca la ora la care ai scris tu, ii dadeam o dictare lui David..si cat timp scria ce-i spusesem am aruncat un ochi la postarile astea ale tale..si m-a busit rasul de nu stiam ce sa-i spun copilului..de ce rad
..mama denaturata ce sunt!
Flowers iti multumesc pentru intrebare!
E mult mai bine ochisorul lui Luca! Secretia a trecut aproape in totalitate si nu l-am sters decat cu ser fiziologic pana la urma. Pup micuta Julia, copilas bun si intelegator!
Intrebai daca tresar bebeii..al meu tresare, intinde manutele in parti si incepe sa planga, daca tresare prea puternic.
Dandusa faza cu Raducu care sta cu tzatza in gura si se supara ca ii tasneste laptele, cand el vroia doar sa stea cu tzatza in gura imi suna atat de cunoscut..si sunt asa de dulci!
Pui mici si dragi!
Malinas eu fac treburile casnice extrem de fragmentat. De exemplu, ca sa fac o cioba, poate sa-mi ia si 5-6 ore daca e agitat Luca..pana apuc sa curat legumele..pana le toc...e mare minune...deja sunt fericita cand pun totul la fiert, ca nu-mi mai ramane mare lucru de facut
. Azi fac curat, maine un fel de mancare...altfel nu reusesc..In plus, am si alte activitati de facut cu David, teme de corectat, etc. Iar cand vine sotul ma ajut cu el sa mai facem cate ceva.
Mamiseli multumesc ca ne-ai impartasit din experienta persoanala cu sora ta.
E bine de stiut ca lucrurile se vor regla in timp. Eu am doar experienta fratilor mai mari..sunt mezina familiei si deci rasfatata tuturor..ii e greu sa ma pun in pielea fratelui mai mare.![]()
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Olivia26 spune:
Bine ai venit, Ale! Felicitari pentru Nora, mai puternica si mai luptatoare decat toti baietii. Ma bucur mult pentru asa veste buna.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3115304819/in/photostream/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 

Lucrusoare bebe
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
mamiseli_11 spune:
Ale bine ai venit la odiseea de noiembrie decembrie. Felicitari pt minunea Nora Ioana. Foarte frumos numele Nora. 
Am citit povestea nasterii, foarte emotionanta.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
andreyutza spune:
alra, bertha, babyzapi, otiliav,
va multumesc mult pentru agitate.
babyzapi
mi-a spus sa merg la 6.30-7.00. ca si ieri. nu stiu exact cand va fi operatia, sper sa nu ma tina pana la pranz in tensiune.
otiliav, asa e, ii vom sarbatori pe amandoi: Ana nazdravana si Matei. iti spun de pe acum La Multi, Multi Ani pentru Ana, sa fie sanatoasa si fericita, sa va aduca multe, multe bucurii!!!!

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
38+
Matei
Amalia spune:
Ale bine ai venit la odiseea noastra!
Felicitari pentru micuta Nora Ioana, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!
Sa ai in continuare mult laptic, bebelina sa nu stie de colici si sa ai putere s-o cresti!
Impresionanta povestea conceperii si a venirii pe lume a Norei! Ma consider o norocoasa cand citesc astfel de povesti...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alé Doamnelor, sper sa ma primiti si pe mine in rindurile voastre, acum, mai la spartul targului... Si sa nu va suparati pe mine ca am stat in umbra atitea luni. Am avut eu motivele mele... unele dintre voi le stiu... N-am vrut sa ma entuziazmez din nou inainte de vreme. Dar acum sunt bine. Am nascut pe 8 decembrie o fetita, Nora Ioana, a carei poveste o gasiti aici. A avut 3560 g, 52 cm si apgar 9. Acum suntem acasa, ne acomodam, lapte e destul, ba chiar stocam de zor si mi-ar face placere sa ma integrez in grupul vostru. Mi-ati fost de ajutor in unele momente si imi pare rau ca n-am putut sa va fiu si eu de folos la rindul meu. Sper insa sa-mi iau revansa in timp. ![]() Toate lucrurile se intampla cu un scop |Alé, mami de Nora 08.12.08| |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Amalia spune:
Of Spiridus ce bafta ai avut!
In loc sa ne bucuram ca dormim noaptea, dam in altele.. Ma bucur ca ti-ai revenit! Muuulta sanatate!
| Citat: |
| citat din mesajul lui spiridusul v-am zis ca al meu nu se trezeste DELOC noaptea? ie-te d-aia am facut mastita Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Amalia spune:
Otilia tot cu bebe de tzatza sunt...dar norocul meu ca numai ziua...noaptea doarme bine si productia mea de lapte creste brusc si are ce suge!
Astazi, de ex. de pe la 16 la 21 a supt de m-a zapacit...nu stiu cand a respirat intre supturi
..ca mai mult cu sanul in gura a stat.
Asa ca-i dau inainte cu ceaiuri, si astept sa treaca zilele sa se regleze lactatia pentru foamea de acum a puiului..![]()
Ami, mamica lui
si
Amalia spune:
Andreyutza nastere usoara maine!!!

Ami, mamica lui
si
Olivia26 spune:

Andreyuta, nastere usoara!

Olivia
de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3115304819/in/photostream/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 

Lucrusoare bebe
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
anca_27 spune:
Hello fetele, hai sa mai scriu si eu, sa nu ma stergeti de pe lista
...sunt aici day&night, piticuta papa de zor, azi m-a supt de m-a innebunit, ieri a dormit de numa, cand cum, avem zile si zile.
Voi le dati calciu gluconic? In prima zi la spital a facut un eritem, cica alergie la laptele de mama, si avea si-un tremur usor al barbiei. Mi-am amintit ca mai scria cineva aici de tremuratul barbiei. Ei, si pt eritem si tremurat i-au dat calciu si mi-au zis sa continui si acasa. I-am dat doar o zi acasa, si azi si-a reluat tremurul, mai are si bubite, MF a zis sa-i mai dau vreo doua ture... face oare bine atata calciu gluconic de asta?
Diamisha, parca tu intrebai de lege, poti dupa cele 42 de zile sa intri in CIC linistita.
Ale, comorile noastre au azi deja 9 zile, bun venit Nora!
Pusici si spor!
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007