Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Lorena noi am avut muci la 6 zile de viata, si eu si ea. Cred ca am luat ceva din spital. I-a trecut cand mi-a trecut si mie. Deci a durat vreo 10 zile,. Nu mai puteam. I-am facut spalaturi cu ser fiziologic si am folosit batista bebelusului ori de cate ori era nevoie. Am fost f stresati in perioada aia. Totul era sa nu faca temp. Si nu a facut spre norocul nostru. Mult succes.

Fericita mamaica de bebe Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Bun gasit, ladies!

M-am delectat cu poze foarte frumoase, Alra, Mav si Gynie, sa va traiasca "babutza" Nicole - care este foarte fina si dulce -, precum si cei doi micutzi crestini! Superba biserica, Mav!

Intr-adevar, subscriu la ce scria Ami, Alra ai avut o camera de spital in care as putea locui linistita...cred ca asa arata o garsoniera intr-un bloc nou din cartierele rezidentiale pe la noi...de-aici, din Romanica, pare greu de crezut ca se poate naste si-asa...

Mirtha, sa-ti traiasca micutza Eva, care face astazi doua luni! Multe inainte si s-o bucure pe mami cu multe zambetzele, daca tot a deschis sezonul !

Monicabo, iti eram datoare cu niste detalii despre Mirena: este steriletul cu adaos hormonal, insa este exact acelasi tip de hormoni folosit la pilulele recomandate in perioada alaptarii (doar progesteron, care nu afecteaza deloc lactatia). Procesul de plantare este foarte simplu, dureaza fix 3 minute, se face o anestezie locala in col, se deschide colul cu o pensa si se introduce dispozitivul respectiv. Are loc o mica sangerare, asa ca este bine sa ai un tampon la tine, si te doare putin in seara respectiva, asa ca o durere medie de menstruatie (eu zic medie pentru ca aveam dureri foarte mari...). Medicul mi-a spus ca, pentru urmatoarele zile pana cand se acomodeaza corpul cu steriletul, s-ar putea sa am niste dureri usoare in timpul alaptarii pt ca se contracta uterul..dar eu nu le-am avut...e-adevarat ca eu alaptez doar de doua ori pe zi, nu am lapte pentru mai multe sesiuni, s-ar putea ca cineva care alapteaza exclusiv sa simta mai mult decat mine...Se tine 5 ani si este posibil sa dispara din menstruatii, sa vina mai rar si mult mai putin cantitativ...

Bertha, foarte frumoasa Ioana si asa pictata, sa-ti traiasca! Si eu am nascut prin cezariana, dar nu am gasit fire pe tampon...cred ca nu s-au resorbit alea cu care te-a cusut intern...nu cred ca e grav, dar mai bine intrebi medicul...

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Deci erai pe aici Spiridusule, ce mai faci?

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

dupa ce mi-a prajit mastita creierul , la propriu...febra peste 39 timp de 2 zile, m-a palit o durere de cap

ie-te asa fac toata ziua

va mai scriu cand scap si de asta

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele cu legile: daca vreau sa intru din ianuarie in CIC, desi asta inseamna sa renunt la o luna de concediu de maternitate, dar au trecut cele 42 de zile obligatorii post-nastere, este posibil? Pierd foarte multi bani cu limitarea la cele 6 salarii medii si, daca tot s-a schimbat legea, as prefera sa intru in CIC cat mai repede...

Multumesc,

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

http://community.webshots.com/album/568732590IlmrTO?start=108

Cristina - mami de DAVID ANDREI

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alina, interesanta povestea in imagini. Am vazut ca si babuta tot bucalata si roz este. Sa va traiasca fetitele!
Ma bucur ca si-a reglat cat de cat programul.
Malinas, si eu daca as fisingura nu as face fata. Am doua ajutoare, nu gatesc si nici curatenie nu fac mereu. Mama se ocupa dimineata de Ana, o duce si la gradinita. Eu am fost la cumparaturi azi si cam atat, m-am ocupat de bb si nu stiu cum a trecut ziua.

Hai Andreyutza!
Hai Iulia!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ingeras70, am facut acupunctura de 4 ori cu moasa incepand din saptamana 37 de sarcina. Nu am avut niciodata 40 de ace, ci aproximativ 15-20. Moasa le punea in zone diferite, nu au fost puse in aceleasi locuri la 2 sedinte succesive. Unul in cap, unul in burta si mai multe la incheieturile mainilor si picioarelor, in zona gleznelor.
La penultima sedinta a vrut sa-mi puna un ac la piciorul drept intre degetul mare si urmatorul dar nu am rezistat. Mi-a spus ca acela este pentru a face colul moale. La ultima sedinta insa am strans din dinti si mi l-a pus pe acela, aveam deja contractii si am zis sa rezist, am nascut a doua zi dupa sedinta.
Rolul acupuncturii a fost sa pregatesca organismul de nastere, sa ma dilat mai usor, sa suport durerea mai bine.
Mi-am dorit tare mult sa nasc natural dupa cezariana de urgenta de acum 4 ani si am incercat cam tot ce se putea pentru a reusi, adica acupunctura, mers la bazin intensiv plus multa miscare, am baut si ceai de frunza de zmeur si din fericire am reusit sa nasc natural de data aceasta.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Spiridusul imi pare rau ca te-ai chinuit cu mastita aia, sper sa treaca cat mai repede si durerea de cap> Multi si insanatosire grabnica.

Bebecris ce ma bucur ca ai mai scris. Am vazut pozele lui David ce mare s-a facut si frumusel foc, iar falcutele numai bune de pupacit

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput