Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Ca s-o satur ar trebui sa cam stau agatata cu ea de san toata ziua.

...pai si stai cu ea agata de san toata ziua,daca ea asta vrea...,asta-i necesarul ei,asta-i cere organismul ei de grasana...nu mai compara copii intre ei,nici chiar fratii(mav),fiecare cu ritmul lui si basta!
am in cercul de prieteni doi copii care au fost grasani de mici, alaptati exclusiv pana la 6 luni...si ce?!,acum s-au inaltat,dezvolatat(au 2 ani)care cum a putut si nu-i nici unul obez sau cu mai stiu eu ce probleme...nu are cum sa-l afecteze negativ alaptatul/laptele tau
da-i copilului sa suga atat cat cere,tu-ti faci probleme ca sa nu ajunga obez,dar poate ca el are arderile rapide si il vezi fotomodel la 1 an...,asta-i ritmul lui...
asa ma enervez cand vad atatea rude/prieteni binevoitori care nu fac decat sa bage mamica in depresie...,pune-ti doape in urechi ,ascunde-te de tel/musafiri si da tzatza la copilul infometat,ca de nu vin peste voi auzi!?
alaptatul este relatia in care doar tu si el santeti inclusi,nicidecum mama/soacra etc...asculta-ti copilul te roggggg
ps:stii ca si al meu a fost grasan,da?,acum este imbracat cu o salopeta pt varsta de 3 luni si d ela o luna poarta pampers marimea 3

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Malinas si eu la fel fac cate ceva pe fiecare zi, nu pot sa le fac pe toate odata. De ex azi am spalat si calcat hainutele lui bebe si am facut ordine in casa( cea de zi cu zi) nu curatenie. Maine o sa gatesc si poimaine fac curat la curatenie si bucatareala ma ajuta si sotul si cu bebe ma ajuta sotul si tot nu am energia sa fac prea multe lucruri intr-o zi.

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laura...mai am una
s-ar putea ca sa-si doreasca sanul doar ca sa te simta aproape sau doar ca sa adoarma mai usor...
Raducu de multe ori suge cu ochii inchisi si cand tasneste laptele se trezeste scuipa tz si se enerveaza...pt ca el vroia doar sa stea cu ea in gura

Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Ginye frumos Stefanut la botez din pacare nu le-am putut vedea in slideshow si nici nu le-am putut deschide mari, le-am putut vedea numai mici.

Spiridusul pe unde esti, ce mai zici?

Mergi la inceput

ANDREYUTZA la ce ora mergi maine la spital pt cezariana?

NASTERE USOARA ANDREYUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

noi suntem cu muci...adica si Bia si Isa..scot de 3 zile cantitati industriale de secretii din nasucul ei mic, sper sa nu faca febra...cu mucii ma descurc eu.
si ea sta mai nou numai pe la tita si doarme mai mult in brate, doar seara in pat si musai cu mine.
nu cred ca luam mare lucru in greutate luna asta ca am avut si eu mastita si de citeva zile papa putin si des ca se ineaca de la mucisori...mai e vreun bb cu muci, cum procedati?Seaea la culcare ii dau 2 ml de calpol si cred ca ii mai dau vreo 2 zile, poate avem noroc sa nu facem febra...
pup

am uitat...mindra doarme noaptea..se trezeste doar de 2 ori...pe la 1-2 si 6 sa pape...de acolo vine odihna mea si sunt multumita!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Alra esti o norocoasa cu asa poze de la nastere, pt printesele tale frumoase si dulci. Noi in graba care am plecat la spital am si uitat sa mai luam aparatul...

Mergi la inceput

Lorena ai incercat sa-i cureti nasucul si cu batista sugarului? eu nu am folosit-o niciodata (folosesc doar pompita) dar fetele cu bebeii cu mucisori au fost foarte multumite de ea. dulce si multa sanatate pt Isa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Oooooooo.....asta sigur!!! Ar tine tz in gura si pe post de suzeta, si pe post de adormici etc Multumesc, Dandusa, stiam ca si tu ai nascut un grasan....acuma imi prinde bine orice incurajare.
Cred ca e si faptul ca saptamana asta n-am putut participa la serbarea si spectacolul Rebecai si-mi vine sa plang tot timpul....
Ma duc sa bag un ceai de stimulare a lactatiei

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Laura...mai am una
s-ar putea ca sa-si doreasca sanul doar ca sa te simta aproape sau doar ca sa adoarma mai usor...
Raducu de multe ori suge cu ochii inchisi si cand tasneste laptele se trezeste scuipa tz si se enerveaza...pt ca el vroia doar sa stea cu ea in gura

Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

noi de pe la 14 si ceva nu avem curent. au venit cei d ela Electrica si cica e dus transformatorul. Asa ca a bagat sotul generatorul sa mearga centrala. Mai am baterie la laptop pt inca 50 de minute. Ma mut apoi la cel al sotului si apoi la unul mai vechi ...ca doarme fiimea si profit si eu si stau pe net.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput