Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mav, Gynie, am vazut pozici de a botez. FFf frumoase, inca o data felicitari!!!
Alra, f frumoasa povestea in imagini. ai 2 fetite superbe.

Si am si eu o rugamite: daca nu vreti sa ma aveti pe constiinta, nu mai spuneti va rog programul copiilor vostri. Nu de alta, dar eu stau agatata cu zanica mea de tzitzi, NU MAI POOOTTTT!!!! si colac peste pupaza, REFUZA bibe, nu vrea si pace. In curand o iau pe pustiu...a nu, stati!!! Am luat-o deja! Am adormit la un moment dat si visam ca imi cautam sot, sa ma marit, si deodata realizez ca am un copil . Eram tare ingrijorata ca nu ma mai marit si l-am vazut pe sotul meu si mi-am adus aminte ca suntem casatoriti din 2005. Tare visul, nu?
Alra, eu accept acum oferta ta ..iti dau la schimb minunatie de copchil, mancal-ar mama sa-l manance.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am uitat sa va spun. Ma trec niste ganduri...criminale. Vreau sa fac ciorba din cocosul vecinilor. DA, ati auzit bine, niste vecini si-au luat un cocos care canta cd ti-e lumea mai draga. Imi vine sa-l fac ciorba ...ma gandesc sa-mi iau si eu un porc, ca doar nu i-o deranja mirosul pe vecini ...sau o capra, ceva.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Si daca tot doarme fi-mea sa va zic ca eu mananc orice(s-a discutat despre asta in capitolele trecute).Alaltaieri am avut pofta de fasole . Am facut (dupa ce am schimbat vreo 4 ape) si am mancat o portie.Daca am vazut ca piticul nu face crize( doar basinutele de zi cu zi) am mancat si a doua zi (mentionez ca nu a avut colici).Asa ca am daramat mitul cu fasolea. O sa incerc si varza.

A facut cineva vaccinul de 2 luni de la stat si daca da, cum au reactionat bebeii? Imi pare cam scump cel privat.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2009) si Julia Alessandra (5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Alra, extraordinar colajul cu pozele . Sa-ti traiasca printesele!

julia
39+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mav, Gynie, am vazut pozici de a botez. FFf frumoase, inca o data felicitari!!!
Alra, f frumoasa povestea in imagini. ai 2 fetite superbe.

Si am si eu o rugamite: daca nu vreti sa ma aveti pe constiinta, nu mai spuneti va rog programul copiilor vostri. Nu de alta, dar eu stau agatata cu zanica mea de tzitzi, NU MAI POOOTTTT!!!! si colac peste pupaza, REFUZA bibe, nu vrea si pace. In curand o iau pe pustiu...a nu, stati!!! Am luat-o deja! Am adormit la un moment dat si visam ca imi cautam sot, sa ma marit, si deodata realizez ca am un copil . Eram tare ingrijorata ca nu ma mai marit si l-am vazut pe sotul meu si mi-am adus aminte ca suntem casatoriti din 2005. Tare visul, nu?
Alra, eu accept acum oferta ta ..iti dau la schimb minunatie de copchil, mancal-ar mama sa-l manance.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

oferta mea era valabila ieri
azi noapte a dormit cu numai 2 treziri si am revenit la alte sentimente.

editez - daca faci ciorba de cocos ma bag si eu. cu o singura conditie. sa ma ajuti si pe mine cu vacile vecinului de peste drum!

ALRA 40+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

babyzapi, multumesc. M-am linistit cand la ora 10 a mancat de a rupt, ca sa recupereze.

Mirtha, a recuperate David la masa de la ora 10, dar, ce vreau sa va zic, este ca copchilu’ meu nu prea cere de mancare. Adica nu plange decat foarte rar. Ii dau eu de mancare, adica ii bag sanul in gura, daca trec 3,5-4 ore de la ultima masa, iar noaptea ii dau sa manance cand il aud ca se foieste in pat (pe la 2-3 si pe la 5-6). Am tot citit la voi de puseele de crestere, noi nu am avut asa ceva.

Am si eu o intrebare la voi...cum va descurcati cu treburile casnice? Ca eu nu reusesc sa o scot la capat cu spalat, facut mancare, curatenie si bebe. In ziua in care fac de mancare nu mai reusesc sa fac nimic altceva.Ma chinui de cateva zile sa-mi fac timp sa ma epilez si nu am reusit. Si bebe David este cuminte, nu plange decat daca-l deranjeaza ceva (basinutzele sau scapat suzeta)...si tot nu reusesc sa fac mare lucru. Atunci cand este treaz nu sta singur, asa ca il car prin casa dupa mine (in balansoar), asa ca ce apuc sa fac prin casa fac de regula cand doarme el. Voi cum va descurcati?

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

in sfarsit pot sa scriu si eu...

bebe doarme...incredibil.....doarme...am fost afara vreo 2 ore prin parc in tara lui mos craciun, a papat si culmea: DOARME!!!!!

stiu cum este sa stea toata ziua agatat de mine...si sa reusesc sa mananc de pranz abia la ora 17....iar de seara la ora 23-24...

david are zile si zile...maine seara avem bilete la concertul de craciun al lui stefan banica jr...m-am mult si am facut stoc pt bibe...

si david a avut bubite...le-am tratat cu ulei de masline fiert in bain-marin pe care il punem pe compresa sterila si ii tamponam fatza si dupa baie ii dadeam cu pudra nivea...si in apa din cadita ii puneam apa in cam firbeam un sac cu tarate de la tara... pt cap am folosit MUSTELA SAMPON PT NOU NASCUTI...si acum ii dau cu el...si din cand in cand fierb tarate...
sambata face si el 2 luni, iar luni pe 22 ma duc sa-i fac vaccinul...i-am luat infanrix hexa...am dat 270 ron...

Cristina - mami de DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Alra, Amalia, Mav multumesc fetelor pentru incurajari si sfaturi. Sincer e tare greu pentru ca s-a nascut cu greutate asa mare si ma gandesc la tot felul, sa nu o fac obeza, cum imi zice lumea din jur M-apuca plansul efectiv, cred ca ma ia depresia post post partum....de care credeam c-am scapat Ca s-o satur ar trebui sa cam stau agatata cu ea de san toata ziua.

Uffff, tre sa ma calmez

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Bravegirl, ai fost tare cu visul si cu cocosul
Malinas, daca ar trebui sa mai fac si prin casa ceva, chiar ca as lua-o razna Am femeia care-mi face curatenia si-mi calca haine, mai si gateste, imi face mama de mancare, chiar si sotul....mie-mi ajung copchii amandoi, mi-as dori mai mult timp pentru Rebeca....

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Fetelor ma uitam pe listuta de pe prima pagina si sunt atatea nume necunoscute, cum ar fi : aliburtica, yasina si mai multe, le pastram asa pe listuta chiar daca nu au scris decat o singura data? nu dau cu parul, doar intreb si eu...

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput