Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 3
lauramiron spune:
Super tare, Alra !! Sa-ti traiasca papusile, ca sunt tare dulci amandoua
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra povestea nasterii lui nicole in imagini http://cid-f7e22319c7daa4b3.skydrive.live.com/play.aspx/.res/f7e22319c7daa4b3!958/f7e22319c7daa4b3!959?ct=photos&sa=26440406 ALRA 40+ Vacanta cu Laura in Romania |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
bertha spune:
Alra, superba prezentarea, "mai presus de cuvinte", ca sa zic asa, ca ma urmareste fiu-meu cu expresia asta. E o reclama la bomboane si are sloganul asta "mai presus de cuvinte" si ma intreaba mereu ce inseamna asta si nu reusesc sa-l fac sa priceapa. Superbe pozele, superbe fetite, superba familie!
Bravo studentei pt minunatele poze pe care le-a facut!
Mav, am vazut si micutul tau crestin, pare mai mare decat varsta lui, e adorabil, parca imi venea sa-l musc de obrajorii cei rotunjori
Ati facut-o si pe asta, bravo!
Amalia, da-mi si mie doua palme sa-mi revin dupa pozele Alrei, ca eu nu mai am energie.
Cand ma gandesc la meniul de la Municipal...bine, identic, probabil, cu toate meniurile din spitalele noastre de stat...multumesc lui Dumnezeu ca aveam mancare de-acasa.
Simona, nu stiu ce sa-ti raspund...pune repede intrebarea la probleme juridice, poate e Marius pe faza si-ti raspunde.
Iulia, nu vreau sa te dezamagesc, dar slabe sperante sa dai peste cineva care sa vrea sa faca poze...sper sa ma insel, totusi! Succes!
Mai fetelor, nu mai naste nimeni? Ca mi-e dor de agitate! Si daca mi-e dor uite ce fac, nu stiu daca mai reusesc mai tarziu:
Andreyutza, mai ai putin, de data asta chiar se apropie marae intalnire. Tinem pumnii!

Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
mav spune:
Va multumesc, dragutelor!

Aseara, dupa ce l-am alaptat 'de culcare', l-am lasat pe Anto sa maraie in brate la tati (pana a scapat de kk
) si m-am intins in pat langa Sebi. Nu ca zic ce fericit era... ne-am alintat... l-am ascultat... evident ca am incercat sa-i explic de ce/ cum s-au schimbat lucrurile in familie, ca pe el il iubesc si mai mult, ca e puiul cel mare, si mi-a zis si el: 'Te iubesc! Esti cea mai buna mamica din lume!'
Chiar urmarisem un documentar pe tema asta, pe Discovery sau nu mai stiu care canal... Cum ca exista un tipar in familiile cu 2 copii... Ca sa atraga atentia parintilor si... ca model de a se descurca in viata... copilul cel mare -- e mai diplomat, mai cu vorba dulce; iar cel mic... e mai... luptator (genul 'da din coate' pana reuseste ce si-a propus)...![]()
Buuun. Vom trai si vom vedea....
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
lauramiron spune:
Am o intrebare, fetelor.....cam cat mananca la o masa bebelusii vostri?? SAu cat mancau in prima luna??!
Incep sa fiu stresata, a venit medicul azi s-o vada, suntem foarte bine, a crescut 300g in 10 zile....DAR cica sa nu-i dau prea mult de mancare, ca-i maresc stomacul si sa-i dau doar la 3 ore minim!!!
Pai...de multe ori tine faza cu 3 ore intre mese, insa in majoritatea cazurilor fomista mea cere la o ora jumate-doua!!! Cum puii mei s-o pun la regim??!!
Nu-s ce sa fac sincer....mi-a spus ca trebuie sa se sature la o masa, ca sa reziste 3 ore, deci supliment pentu ca de la mine clar nu suge ca sa-i ajunga 3 ore

M-am mult de cateva ori si maximul ce l-am stors din ambii sani a fost 75ml
, mult prea putin pentru pitica mea, care dupa ce i-ammdat cei 75ml, a mai papat inca vreo 50ml completare
Deci.....ce ma fac??
Laura
de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
alra spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Am o intrebare, fetelor.....cam cat mananca la o masa bebelusii vostri?? SAu cat mancau in prima luna??! Incep sa fiu stresata, a venit medicul azi s-o vada, suntem foarte bine, a crescut 300g in 10 zile....DAR cica sa nu-i dau prea mult de mancare, ca-i maresc stomacul si sa-i dau doar la 3 ore minim!!! Pai...de multe ori tine faza cu 3 ore intre mese, insa in majoritatea cazurilor fomista mea cere la o ora jumate-doua!!! Cum puii mei s-o pun la regim??!! ![]() Nu-s ce sa fac sincer....mi-a spus ca trebuie sa se sature la o masa, ca sa reziste 3 ore, deci supliment pentu ca de la mine clar nu suge ca sa-i ajunga 3 ore![]() ![]() M-am mult de cateva ori si maximul ce l-am stors din ambii sani a fost 75ml ![]() , mult prea putin pentru pitica mea, care dupa ce i-ammdat cei 75ml, a mai papat inca vreo 50ml completare![]() Deci.....ce ma fac?? Laura de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005) Ecaterina Sara (06.12.2008) |
in primu rand te calmezi
cat scoti cu pompa nu zice nimica, eu la laura nu scoteam nimica si totusi lapte aveam. la anumite tipuri de sani, cand se inmoaie sanul, pompa nu mai scoate bine deci nu scoate tot.
doar nu oi lasa copilu sa urle de foame cu ceasu in mana, ce ai??
eu nu am cantarit-o si nici nu am de gand. mananca bine, kk asisderea, pipi la greu, doarme bine si arata super, deci totul e ok!
de ce dumnezeu sa ii dai completare?? pai asa nu ii maresti stomacu? cum adica ii maresti stomacu daca ii dai prea des ca e pe dos, daca mananci des si putin ai stomacu mai mic decat daca mananci rar ca atunci mananci mai mult.
ALRA 40+
Vacanta cu Laura in Romania
Amalia spune:
Laura de unde scot frate doctorii astia ineptiile astea??? N-am mai auzit idiotenia asta cu stomacul marit de la alaptat la cerere!

Te rog eu, nu te mai mulge, lasa masuratul laptelui si pune fata la san de cate ori iti cere!
| citat din mesajul lui lauramiron Am o intrebare, fetelor.....cam cat mananca la o masa bebelusii vostri?? SAu cat mancau in prima luna??! Incep sa fiu stresata, a venit medicul azi s-o vada, suntem foarte bine, a crescut 300g in 10 zile....DAR cica sa nu-i dau prea mult de mancare, ca-i maresc stomacul si sa-i dau doar la 3 ore minim!!! Pai...de multe ori tine faza cu 3 ore intre mese, insa in majoritatea cazurilor fomista mea cere la o ora jumate-doua!!! Cum puii mei s-o pun la regim??!! ![]() Nu-s ce sa fac sincer....mi-a spus ca trebuie sa se sature la o masa, ca sa reziste 3 ore, deci supliment pentu ca de la mine clar nu suge ca sa-i ajunga 3 ore![]() ![]() M-am mult de cateva ori si maximul ce l-am stors din ambii sani a fost 75ml ![]() , mult prea putin pentru pitica mea, care dupa ce i-ammdat cei 75ml, a mai papat inca vreo 50ml completare![]() Deci.....ce ma fac?? Laura de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005) Ecaterina Sara (06.12.2008) |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Flowers spune:
Ce bine ca nu mai aveti asa mare debit la scris ca am ajuns si eu cu citirea la zi si uite ca am timp si de un mic mesaj.
Criss de mult vreau sa-ti spun ca si eu am avut probleme cu operatia de cezariana , si mie mi-a supurat si am dat cu betadina si a prins coaja pana la urma.Acum cred ca supureaza pe dinauntru ca am o chestie apoasa si galbena pe tamponul zilnic.(am nascut acum 5 saptamani).
Bertha si eu am gasit pe tampon doua capete de ata mici cat o unghiutza.Si Brianei i-au iesit niste bubite pe obrajori. Am s-o fac si eu indianca ca nu mai trec.
Mav si Ginye am vazut pozele de la botez.Sa va traiasca micii crestini si sa fie sanatosi.
Alra super povestea nasterii.
Amalia nu ne-ai spus ce ai facut cu ochisorul lui Luca, mai curge? Continui tot cu ser fiziologic? In legatura cu fratii mai mari eu joc macao cu Julia in timp ce o alaptez pe Brianna sau Julia o trage pe Brianna cu scoica de masina prin casa ca la "sanius". Pana acum nu am sesizat forme de gelozie la Julia, dimpotriva daca cea mica plange si eu sunt prinsa intr-o activitate cu Julia,aceasta ma trimite la Briana si imi zice ca ea se descurca si singura.
Mirtha iti aduci aminte ca iti spuneam ca la 2 sapt am fost la doctora cu Brianna si nu luase in greutate decat scaderea fiziologica si mi-a zis sa suplimentez cu lapte praf.Si eu i-am trimis pe mail cartea dr. Culcer. Dupa inca 2 sapt(la 1 luna) am fost din nou la cantar si Brianna avea 3,900( de la 3000 cu cat am nascut-o si cat avea si la 2 sapt)fara nici un pic de lapte praf.
Acum a fost si dr multumita dar nu a vrut sa aprofundeze subiectul cand i-am zis ca nu i-am dat deloc lapte praf.Asa ca fetelor aveti incredere in voi si in bebei si amanati suplimentarea cu formula.Apropo eu nici acum nu pot scoate nici 30 ml de lapte cu pompa.
Am achizitionat si eu batista bebelusului si sunt super multumita. Si Brianna se opreste din plans daca aude apiratorul mergand.Acum astept un pachet de la sora mea din spania in care mi-a pus un fular portabebe (wrap), poate-mi trec durerile de spate.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2009) si Julia Alessandra (5.07.2002)
mav spune:

...toate astea-s pt dr aia a ta! de unde le scoate, bai frate?!
ti-au raspuns deja alina si amalia ceea ce ti-as zice si eu: PUNE FATA LA SAN SI LASA-L INCOLO DE 'REGIM/ PROGRAM' SI LAPTE PRAF!
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
mav spune:
ginye, sa va traiasca micutul crestin! am admirat pozelede la botez! mi s-a parut mie sau te-ai tuns?
apropos de 'batista bebelusului'... anto urla daca incerc sa-i curat nasucul cu pompita, in schimb, sta foarte cuminte la aspirat nasucul cu 'batista bebelusului', nu se sperie de zgomotul apiratorului si il si vad multumit dupa manevra, respira mai bine, chiar daca de scos nu scoatem mare lucru (doar cate un muculet ratacit).
noua ne-a zis pediatrul ca nasucul se poate infunda din 3 motive, mucisorii fiind doar unul dintre acestea. in toate cazurile e bine sa punem ser in nasucul lui bb si apoi sa-l aspiram usor.
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Flowers spune:
Fetelor, bebeii vostri tresar? Asta-i unul din motivele pentru care Brianna se trezeste sau plange atunci cand o schimb.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2009) si Julia Alessandra (5.07.2002)