Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

carmen, voi ce mai ziceti?

ALRA 10kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui zaden

Alexa ai nascut pe 17.11 si ai primit deja raspuns de la cord blood center? cum ai primit raspunsul telefonic sau posta?
m-am ingrijorat ca eu am nascut pe 3.11 si inca n-am primit niciun raspuns

si eu am primit raspuns de la cord blood center si am nascut pe 15 nov.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Julia petrecere frumoasa Mariei
Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Babyzapi, multumesc. Maria s-a distrat bine.

julia
39+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/user/julia_16

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Eu am doua motive de bucurie, de dimineata cantarul meu arata 70 de kg in diverse pozitii dupa mic-dejun consistent. Iar al doilea motiv, am incaput in niste blugi normali, nu sunt de gravida dar sunt cu ceva elastan , ajuta la moral oricum ca intru in ei dupa 9 zile.

Alra, si eu tot 10+, hai ca nu-i asa rau. Am lasat mai putin la spital acum dar era normal ca data trecuta am fost operata. Astept vremea buna sa fac plimbari lungi cu carutul.

da, si eu am incaput in niste pantaloni de dinainte de sarcina care erau insa foarte largi in talie. acuma imi sunt ficsi in talie si la fel si pe picior.
mai, la noi e vremea nasoala rau - gri si burniteaza. nu imi vine sa o scot pe asta mica din casa. si eu sper la ceva zile cu soare. mai ales ca trebuie sa o tin la geam si e intunecat afara!

ALRA 10kg+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Andreyutza: Asteptam vesti!

Julia, Amalia, Olivia, Criss: N-am nascut inca. Asteptam.... Ieri am fost la control si am ajuns si eu la fabuloasa dilatare de...1 cm. Asta dupa ce saptamana trecuta colul era tot inchis. Sunt programata pt. inducere luni (dar trebuie sa sun duminica sa vad daca au loc, daca nu, merg marti). Sa vedem daca nu se hoataraste bebe sa vina singur mai repede de luni.

Hai, ca am mai ramas cateva burtici. Pana nastem noi, baiatul lui Ginye se insoara!

Andy 40+

Andy, ma bucur ca ai sanse ca de Craciun sa ai puiutul tau sub brad, la tine acasa.
Nu mai am rabdareeeeeeeeeee!

julia
39+ + Maria(26.12.2002)

Mergi la inceput

alra- noi facem bine. victor e cuminte. deocamdata nu are colici. din pacate ii curge nasul. nu stiu de unde poate sa produca atata mucoasa. e cuminte cand ii pun aspiratorul. doarme bine noaptea. se trezeste la 2 si la 6. a luat 1 kg intr-o luna.
insa eu am un dor de duca..... m-as duce la shopping, la sala, la film,...oriunde.

pozele noastre

Mergi la inceput

Amalia, cu colicii cum mai stati? Le-ai gasit vreun leac?

julia
39+ + Maria(26.12.2002)

Mergi la inceput

andy, tu cand ai atins 40 de saptamani ca eu te tineam minte tot la 37?
hai ca mai ai un pic! multa bafta

ALRA 10kg+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Eli, si daca-l pui pe sotul tau sa goleasca el sanii? Sa suga efectiv... Al meu asta o sa faca imediat. Si de-abia asteapta.

Eli, acelasi sfat cu al Ancai: lasa pompa. Pune sotul sa-ti goleasca sanii! Eficienta nu se compara!!!!!!!!!

julia
39+ + Maria(26.12.2002)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Eu am doua motive de bucurie, de dimineata cantarul meu arata 70 de kg in diverse pozitii dupa mic-dejun consistent. Iar al doilea motiv, am incaput in niste blugi normali, nu sunt de gravida dar sunt cu ceva elastan , ajuta la moral oricum ca intru in ei dupa 9 zile.
Alra, si eu tot 10+, hai ca nu-i asa rau. Am lasat mai putin la spital acum dar era normal ca data trecuta am fost operata. Astept vremea buna sa fac plimbari lungi cu carutul.

da, si eu am incaput in niste pantaloni de dinainte de sarcina care erau insa foarte largi in talie. acuma imi sunt ficsi in talie si la fel si pe picior.

eu ma laudam acum 3 saptamani ca am dat toate kg jos si ca am ajuns la kg dinainte de sarcina. in sinea mea speram ca daca le-am dat jos atat de repede, voi mai da jos si alte cateva cu care ma luptam de cativa ani. barem 5.. nici gand. parca sunt programata genetic sa raman la acele kg pe care le aveam atunci cand am ramas gravi. ce sa fac, speram si eu.

pozele noastre

Mergi la inceput