Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Carmendu, bb Victor e un frumos! Si dc mai e si cuminte...
Felicitari

julia
39+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/user/julia_16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Amalia, mi-am adus aminte ca zilele trecute ai zis ca David e OK, nu pare a fiu gelos. Totusi, in vacanta asta, incurajeaza-l sa-ti spuna ce simte el in legatura cu Luca. Cred ca e mai bine daca ii dai ocazia sa-ti impartaseasca ce simte.

julia
39+ + Maria(26.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Intru si eu pe fuga inainte de nani.
Ana a comis-o de ziua ei, putea sa se termine nasol de tot. Noi ocupati cu instalaraea unui televizor. Am plecat sa verific bb ca am constientizat ca au trecut vreo 10 minute cu toti ocupati. Si bb avea trasa pilota peste cap ca Ana s-a gandit ca bb are ochii deschisi si o vede ce face . Bine ca are bb un ingeras protector ca noi adultii.....
Sper ca voi aveti copii mai cumiti sau fara idei din astea, acum macar stie ca bb trebuie sa respire.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mey fetelor care tot slabiti si va bucurati, trimiteti domne la mine kg astea pierdute nu le lasati sa rataceasca...eu sunt numai pielea si osul acum...parca mai rau ca inainte de sarcina. Sotului ii plac astea mai slabute si el mereu ma vedea ca arat bine desi toata lumea imi zicea ca sunt prea slaba(si aveau dreptate)...acum...si el mi-a spus : mai mananca si tu mai mukt ca prea ai slabit asta e grav rau.....offff....sanatosi sa fim si cu asta basta...

Mirtha bine ca s-a uitat pediatra la tine si a descoperit problema multa sanatate, sper sa treaca repede...ceai de ceapa? ufff nici nu vreau sa ma gandesc . M-am uitat si la poze...Doamne e superba Eva adorabila, ce frumos sta ea la poza. Felicitari ....si se baga si Raphael la petit...

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zaden

Fetelor sunt trista
Stiu ca nu am fost alaturi de voi pana acum, dar abia v-am descoperit.Credeti ca ma puteti primi si pe mine in grupul vostru?
Otiliav probabil ca nu ai observat ca te intrebasem si eu ceva legat de Galafor, dc sunt eficiente pastilele
Elilov, nu te superi ca te intreb, dar de ce bebele nu suge?am citit din urma dar nu am gasit nimic referitor la asta.oricum eu a trebuit sa ma mulg o saptamana la un san din cauza unui abces si mi s-a parunt ingrozitor, nu mai suport sa vad pompa, nu stiu cum de rezisti tu pe termen lung.

in alta ordine de idei , aveti vreo explicatie, in ultimul timp bebele cd mananca incepe sa planga la san, se enerveaza, se trage, iar cauta sanul si tot asa. nu la toate mesele.o fi din cauza ca i-am dat o saptamana completare, cat am avut probl cu sanul?
de duminica l-am trecut din nou doar la san, dar poate nu mai am lapte suficient?sa incerc sa-i dau biberon sa vad dc mai face asa?

mami de Andrei(03.11.08)

Sigur ca te primim in grup, te-am trecut deja in listuta si ti-am explicat care e treaba cu moderarea si cu mesaje cat mai multe scrise.
Din cate imi dau seama bebe trage mai greu din san sau e sanul prea plin si nu apuca bine. Sub nici o forma nu vei rezolva problema daca ii dai iar biberon, ci il vei dezvata definitiv de san. pt solutii eu zic sa intrebi la help-line alaptatu ca se pricep bine fetele. Bafta.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Eli iubita parca toate relele s-au aciuat la tine....incearca cum au zis fetele...sa suga Ion si zi-ne daca a mers dulce.

Zaden poate il doare burtica, are crampe sau colici in forma usoara...strange si piciorusele cand plange cu sanul in gura sau cand il respinge? Eu lui bebe ii dau numai lapte praf si face la fel ca si bebe tau atunci cand da parturi sau il doare burtica.

Otilia bine ca ai fost sa verifici ....cu 2 copii e foarte greu...tre sa fii mereu cu ochii-n patru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Eli, si daca-l pui pe sotul tau sa goleasca el sanii? Sa suga efectiv... Al meu asta o sa faca imediat. Si de-abia asteapta.

Eli, acelasi sfat cu al Ancai: lasa pompa. Pune sotul sa-ti goleasca sanii! Eficienta nu se compara!!!!!!!!!

julia
39+ + Maria(26.12.2002)

si eu l-am pus pe sot cand am avut furia laptelui. nu e ca bebe dar e mai bine ca la pompa

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Julia intru in fuga inainte de nani...ca Luca doarme deja de la 21 si ceva si risc sa se scoale pana ma culc eu..
Iti multumesc mult ca te gandesti la noi! Ai dreptate, asta e cel mai bun lucru pe care il pot face..ideea este sa incerc o alta strategie, ca am discutat deja cu el de cateva ori, cand Luca dormea...si e foarte diplomat in raspunsuri...v-am mai zis eu, am un copil cu mult bun simt..probabil nici daca ar gandi, n-ar zice nimic rau sa nu ne raneasca..
Totusi o sa abordez zilele astea o discutie mai ampla cu el, sa-i explic cum este sa ai un fratior, ca nu va pierde dragostea noastra...sa-i povestesc din experienta mea cu fratii mei..
Dragul de el e ingrijorat pentru mine de la o vreme..."mami, da' tu mereu muncesti..nu te vad niciodata ca stai..cred ca-ti e tare greu sa ai grija si de mine si de Luca si de casa...". Nu stiu care pe care a luat la discutie.
In alta ordine de ide...Luca are colici in continuare. Astazi si ieri a avut iar niste episoade foarte puternice in care a tipat pana numai. Totusi, am reusit sa gasesc 2 pozitii care il mai linistesc...pus intins pe burta pe un genunchi de-al meu..si sa ma plimb cu el in brate, pus tot pe burtica. Rau este ca de multe ori in felul asta ii vine si mancarea inapoi...

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Amalia, mi-am adus aminte ca zilele trecute ai zis ca David e OK, nu pare a fiu gelos. Totusi, in vacanta asta, incurajeaza-l sa-ti spuna ce simte el in legatura cu Luca. Cred ca e mai bine daca ii dai ocazia sa-ti impartaseasca ce simte.

julia
39+ + Maria(26.12.2002)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Mamiseli ai tu timp sa faci capitol nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Yupeee, am scapat de controlul de 6 sapt ne-a facut si pap test si echo la uter, care e ca inainte de sarcina...hiu, am scapaaat (imi statea pe creier)

Andy, asteptam vesti, tin pumnii sa fie o nastere fulger!

Oti, Ana nazdravana! Sa-ti traiasca amandoua printesele frumoase foc!

Zaden, incearca sa-l tii pe umar si sa-i scoti aerul. Si al meu se agita uneori, ne oprim, ii scot aerul si apoi continuam linistiti dupa o ragaiala zdravana Deja il simt cand are aer ca incepe sa muste si sa se traga si de fiecare data a ragait iar apoi am continuat linistiti suptul. Sper sa-ti fie de ajutor.

Olivia de www.flickr.com/photos/8447773@N02/3115304819/in/photostream/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput