Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ank, ce draguti sunt copilasii, ne-am uitat toti la reactia lui Raul, dragul de el. Tu ai doi bblasi acum, multa putere si rabdare .
Alexa, 44 kg e bine. Tot asa agitata vad ca esti cu casa, cu diverse.
Anca27, e fetita ta in roz, are o gurita asa scumpa in prima poza, o dulceata.
De Andreyutza nu stie nimeni nimic?

Eu am doua motive de bucurie, de dimineata cantarul meu arata 70 de kg in diverse pozitii dupa mic-dejun consistent. Iar al doilea motiv, am incaput in niste blugi normali, nu sunt de gravida dar sunt cu ceva elastan , ajuta la moral oricum ca intru in ei dupa 9 zile.

Alra, si eu tot 10+, hai ca nu-i asa rau. Am lasat mai putin la spital acum dar era normal ca data trecuta am fost operata. Astept vremea buna sa fac plimbari lungi cu carutul.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eli, si daca-l pui pe sotul tau sa goleasca el sanii? Sa suga efectiv... Al meu asta o sa faca imediat. Si de-abia asteapta.

Oti, mersic, nici cu voi nu mi-e rusine.

Fetele, mai haideti cu retete de ceaiuri pt colici, cand vad pe Espumisan aroma de banana de exemplu ... Oare pot sa-i dau din cel de la Fares, pt stimularea lactatiei? Scrie ca usureaza durerile de burta ale bebeilor, poate daca-i dau direct merge si-asa, a incercat cineva? Eu am baut doar o data.

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Monicabo,
sotul meu munceste numai de noapte,ziua se trezeste pe la max 15,de obicei il astept pe el sa scoatem copii afara pt ca altfel l-as priva de cele 4 ore petrecute cu ei,pt ca la 19 el pleaca de acasa...
asa ca iesim impreuna,Crinuta fie adoarme inainte de iesire,fie adoarme in masina dupa ce plecam de la joaca,fie nu mai doarme...depinde la ce ora se trezeste in ziua respectiva...
daca as vrea sa ies singura cu ei,ar fi relativ simplu...,carutul nostru sta numai in masina,masina in fata blocului...asa ca,fie as lua-o pe Crinuta de manuta si pe Raducu in carut(asa am facut o data) fie il pun pe Raducu in marsupiu si pe Crinuta in carut(asa n-am facut niciodata)
mai vroiam s zic ceva,da' am uitat...
Laura,
hai sa-ti zic cum este la noi...
Crinuta este implicata in tot ceea ce fac!fie ca fac mancare,fie ca fac curat,fie ca-l alaptez pe 'cucu',fie ca-l spal,etc...
cel mai usor mi se pare cand il alaptez pe el,pt ca o mana este libera sa se joace cu ea...,plastelina,desen,citit,gadilat,mangaiat oriceeeee,doar ca ea sa nu se simta data la o parte in momentul in care el suge...
cel mai greu mi se pare cand ma imita si face mancare/curat/il spala pe bb-le ei sau face 'curat' in sifonierele lor,mi s epare greu pentru ca am dublu de strans dupa,dar ce mai conteaza cand ea este fericita si nu se simte data la o parte...
de nspe' mii de ori i-am dat ei sa pape cu Raducu la tzatza...efectiv nu aveam cum altfel...nu-i usor,nu zic...dar fac tot ce-mi sta in puteri ca ea sa fie fericita si sa nu simta prea mari diferente in programul ei...
si cu toate eforturile mele...in momentele noastre in care ne iubim,simt ca s-a format o mica prapastie intre noi,simt ca ne imbratisam mai rar si ma doare fff taresimt ca ceva s-a schimbat si ma doare...dar nu am ce sa fac...stiam de la bun inceput ca asa va fi...stiam ca vom avea cu totii de suferit...dar ne doream sa mai avem un bb si implicit un fratior pentru Crinuta...
o buna prietena de-a mea m-a sfatuit sa incerc pe cat pot sa-i ofer dragostea si caldura noastra sufleteasca ,lui Raducu asa cum i le-am oferit si Crinutei cand era mica...
zicea ceva de genul: "Crinuta va 'recupera' perioada asta prin care trece pt ca ea este deja formata,personalitatea ei...desi in dezvoltare,are bazele puse...,pe cand Raducu este proaspat cules ,nu are nici o baza,el are nevoie mai mare de noi"
acum mi-e mult mai greu decat la ea,dar imi dau toata silinta...ca amandoi sa ma simta aproape si sa raspund prezent de cate ori ma vor...dac-as putea sa ma clonez,sau macar sa am patru brate...

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaden spune:

Alexa ai nascut pe 17.11 si ai primit deja raspuns de la cord blood center? cum ai primit raspunsul telefonic sau posta?
m-am ingrijorat ca eu am nascut pe 3.11 si inca n-am primit niciun raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Anca,
eu nu i-as da!
fa-ti tu ceai si bea,asta il va ajuta,sper!
de ce nu vrei sa incerci espumisan?si siropurile au arome de te miri ce...si uneori chiar trebuie sa-i dai...
tin pumnii

Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare burtici si mamici !

Azi ar fi trebuit sa facem vaccinul dar la medicul pediatru.....era luat curentul electric. Adica toate cladirile pe latura pe care era situat cabinetul nu aveau curent electric- pana.
Vizita a fost foarte scurta , va imaginati ca a fost cel putin bizar sa stau de vorba cu femeia pe intuneric - Romania secolului 22 ce sa ii faci .
Despre constipatie ca remediu mi-a recomandat apa : fie fiarta si racita , fie apa plata incalzita la o temperatura de cca.37 grade.
Nu mi-a recomandat ceai si a fost total impotriva Baby Drink. A spus ca printre altele Baby Drink contine glucoza si stimuleaza apetitul spre gustul dulce al sugarului.
A ramas ca va trece luni pe dupa amiaza pe la noi pe acasa pt. a nu mai cara Pitica pe drumuri.
In alta ordine de idei eu am fost racita cobza toata saptamana , ceea ce am crezut a este masea de minte era de fapt o infectie generalizata de la amigdala - gat , dantura , ureche. Pediatra s-a oferit sa se uite in gat cu un nstrument tip lanterna , a constatat ca am amigdala stinga purulenta si mi-a recomandat : amoxicilina.
Si credeti-ma am de gand sa o iau pt ca de astazi au inceput sa ma doara muschii si articulatiile.
Toata saptamana am bagat in mine Osciloccocinum , Homeovox , Tantum Verde , ceai de musetel cu lamaie , dat cu Biparox inclusiv pe dantura daca va puteti imagina si absolut nimic. Ma doare toata zona de nu pot sa deschid gura si nu pot sa mestec cu partea stinga.
Singurul remediu la care a mai cedat durerea a fost ceaiul de ceapa cu care am de gand sa continui.

Alta veste este ca fie-mea isi tine capul pe perioade din ce in ce mai mari. Am pus poze : http://good-times.webshots.com/photo/2035161190103625916rcHZgR
http://good-times.webshots.com/photo/2355560230103625916SnYuPK
http://good-times.webshots.com/photo/2406143140103625916KYAEUp

Revin dupa ce alimentez Pitic Urlator !

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Anca,
eu nu i-as da!
fa-ti tu ceai si bea,asta il va ajuta,sper!
de ce nu vrei sa incerci espumisan?si siropurile au arome de te miri ce...si uneori chiar trebuie sa-i dai...
tin pumnii

Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

I-am dat deja Dandusa, si e prima data cand o vad linistita, pana in seara asta credeam ca nici n-are efect, insa ma gandesc ca bag deja chimicale in stomacelul ei fraged...
Nu te mai supara cu Crinuta, eu vad doar o super mama care isi da toata silinta si si reuseste.

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaden spune:

Fetelor sunt trista
Stiu ca nu am fost alaturi de voi pana acum, dar abia v-am descoperit.Credeti ca ma puteti primi si pe mine in grupul vostru?
Otiliav probabil ca nu ai observat ca te intrebasem si eu ceva legat de Galafor, dc sunt eficiente pastilele
Elilov, nu te superi ca te intreb, dar de ce bebele nu suge?am citit din urma dar nu am gasit nimic referitor la asta.oricum eu a trebuit sa ma mulg o saptamana la un san din cauza unui abces si mi s-a parunt ingrozitor, nu mai suport sa vad pompa, nu stiu cum de rezisti tu pe termen lung.

in alta ordine de idei , aveti vreo explicatie, in ultimul timp bebele cd mananca incepe sa planga la san, se enerveaza, se trage, iar cauta sanul si tot asa. nu la toate mesele.o fi din cauza ca i-am dat o saptamana completare, cat am avut probl cu sanul?
de duminica l-am trecut din nou doar la san, dar poate nu mai am lapte suficient?sa incerc sa-i dau biberon sa vad dc mai face asa?

mami de Andrei(03.11.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Fetele, a mai patit careva sa cada greu buricul?? Ca noi avem 12 zile si nu da nici un semn sa cada Ce-i drept a avut cordonul gros, dar totusi cate zile sa mai tina??

la noi a cazut buricul in ziua 20. nu ne-am facut griji. este ok.

ale- bine ai venit si felicitari. iti stiu povestea si ma bucur ca ai reusit.

otilia - la multi ani pentru ana nazdravana. decembrie e luna fierbinte la voi.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hai sa va zic si eu de laura si nicole si cum ne descurcam in general.

regula e urmatoarea - tati se ocupa predominant de laura, eu de nicole, mama de casa si mancare, fata vine inca la curatenie saptamanal. laura a mers la gradinita pana acuma, maine e ultima zi. cand e laura acasa toate se invart in jurul ei, nicole e secundara, chiar si cand sta la san.

laura se joaca mult singura cu papusile little people insa ne conversam (eu de pe canapea cu aia mica la san) despre ce fac papusile. partea haioasa e ca laura din cand in cand vine sa se joace cu nicole, isi baga capsorul langa ea ca nicole sa o apuce cu manutele de fata, sau ii aduce ursul ei baloo (si pt laura baloo e un element foarte important!) sa i-l arate si sa se joace cu ea.

ieri i-am facut baie lui nicole cu laura care s-a facut utila aruncand diverse la gunoi si spre sfarsit a venit din proprie initiativa cu 2 jucarii caci a auzit-o pe nicole plangand.

intr-adevar si eu simt ca laura s-a departat de mine, dar nu de acuma ci si din ultima luna de sarcina in care am zacut mult si nu am mai fost eu cea care se ocupa de ea. acuma as vrea sa fac baia lui nicole un pic mai devreme decat cea a laurei si sa merg apoi la baia laurei, cel putin la imbracat si la povestile dinainte de nani (azi le-am spalat simultan).

ce sa zic, pentru moment totul pare sa functioneaza, dea al de sus sa o tina tot asa. nicole ne ocupa mult mai putin timp si stres decat laura la aceeasi varsta, ma intreb ce naiba faceam atunci de nu ne vedeam capul de treaba cu un bb asa mic in casa! cred ca al treilea bebe nici macar nu il remarci in casa, stai cu el atarnat de piept si iti vezi de treburi

ALRA 10kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput