Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alé

A, si am si eu o problema: Credeti ca este posibil sa te deranjezi la stomac de la ceaiurile astea pt lactatie? Am baut ceai instant de fenicul, baby calm (asta e pt colici) si un alt ceai instant, ii zice ceai pt mamici. Nu stiu ce altceva ar fi putut sa-mi deranjeze stomacul in asa hal... cred ca sunt ani buni de cind eu n-am avut astfel de probleme... acu s-a gasit... ieri am mincta numai brinza cu masline si degeaba. m-am gindit ca s-or mai aseza si intestinele la loc, da' totusi...

ale, bine ai venit la noi!
Eu nu cred ca asta-i cauza! Ceaiurile astea contin si menta si asta dimpotriva...constipa. Eu am patit-o! Fa-ti cateva ceaiuri de menta si mananca paine prajita si supa cu orez si ai sa te reglezi, ai sa vezi!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Mami de minune Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

anca, daca nu este rosu, inflamat, nu-ti fa griji! Dezinfecteaza cu alcool si pune pudra baneocin pe buric. Se va vindeca in 2-3 zile. Poate sa mai apara cate o mica sangerare dar este normala atata timp cat nu se infecteaza. Alcool si pudra deci...

Mami de minune Remus

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Amalia, misto faza ca te bucuri tu mai des de vacanta decat David
Malinas, Tutu este la cabinet luni si marti, saptamana viitoare...pe urma nu
Dandusa, pai te descurci super bine cu ei daca apuci sa faci si mancare si curat... noi avem pe cineva la curatenie, si mancare ne face soacra mea. Eu m ai fac cateceva pt Andreea de papa.
Auzi, dar cand esti singura cu ei 2, cum faci cu iesitul afara? Asta daca stati la bloc, ca mine, ca daca sunteti la curte e mai simplu.

Cu laptele praf...nu stiu ce sa zic, daca e musai, ok, dar doar asa, ca sa pape si praf - nu...
Eu cu Ana MAria nu am avut pana acum probleme sa stea chiar non stop la san, si in orice caz nu perioade mari din zi....era ea mai agitata spre seara, si am tinut-o mai mult la san, s-a mai intamplat la un moment dat sa ceara din ora in ora, dupa care s-a potolit...i-am dat la cerere.
CU copilasii care stau non stop la san, depinde cum se simte si mama... si mai depinde si daca bebe mic e primul copil sau al doilea. daca e primul iti permiti sa stai doar cu el, sa il tii mult la san...dar daca e al doilea, si simti ca-l neglijezi pe primul....atunci e mai greu.

Insa ma enerveaza si medicii care una-doua recomanda lapte praf.
Am povestit eu de pediatra de la dispensar ca mi-a recomandat lapte praf la Andreea ca m-a palpat pe san si nu iesea nimic in momentul ala... pe urma cand i-am zis ca am alaptat-o pana atunci a zis: mixt
Acum a venit acasa sa o vada pe Ana Maria. mai erau catev zile si face 1 luna...
Pana atunci luase 870 gr de la greutatea de la scaderea fiziologica, deci nu de la greutatea de nastere (a scazut 130 gr.) dar eu stiam ca in prima luna reper se ia greutatea de dupa scadere (iar pana pe 13 dec cand am cantarot-o noi la fix 1 luna a mai luat 130 gr deci fix 1 kil). Dr. zice "pai nu a luat cine stie ce... ii dati numai san?"
"Da, numai san"
"pai si se satura?"
"Da"
"sunteti sigura?"
"da, sunt sigura"
si nu a mai zis nimic.... daca trecuta m-a vazut cam nesigura pe mine, ca deh, primul copil, acum nu a mai zis nimic de lapte praf.
Altminteri e o dr-ita ok, o examineaza atent, cu diversificarea e ok, nu da suc de portocale la 2 luni, sau alte de genul asta...ideie ei nu s-au batut cap in cap cu dr-ita de o avem in privat pt ele...
Nu stiu ce au aproape toti pediatrii cu laptele asta praf, de parca ar fi mama minunilor... parca prea e recomandat..ar trebui mai multa moderatie...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

ginye, trebuie sa se faca bine Stafanut pana la vaccin pt. ca trebuie sa fie sanatos tun, altfel da in alte complicatii. Oricum, ii face dr. un control preliminar si daca nu este vindecat va amana administrarea vaccinului.

mav, am uitat sa-ti spun... am admirat atmosfera de la botez! pioasa si emotionanta! Imi plac paturicile lui Anto!

Mami de minune Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Andreyutza: Asteptam vesti!

Julia, Amalia, Olivia, Criss: N-am nascut inca. Asteptam.... Ieri am fost la control si am ajuns si eu la fabuloasa dilatare de...1 cm. Asta dupa ce saptamana trecuta colul era tot inchis. Sunt programata pt. inducere luni (dar trebuie sa sun duminica sa vad daca au loc, daca nu, merg marti). Sa vedem daca nu se hoataraste bebe sa vina singur mai repede de luni.

Otilia: Sa-ti traiasca Ana nazdravana, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Ale:Felicitari pt. minune! Iti stiam povestea de pe vremea cand eram doar cititoare a forumului si ma bucur ca ai ajuns sa-ti tii puiutza in brate!

Eu nu prea mai pot sa dorm noaptea pt. ca se impinge bebe in coastele/ficatul meu cu putere. Oricum stau, ma doare. Dar mai un pic.
Hai, ca am mai ramas cateva burtici. Pana nastem noi, baiatul lui Ginye se insoara!

Andy 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

placinteee, hai la placinteeee
placinte cu branza aveeeemm

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Andy ma bucur ca esti bine! Se pare ca suntem o odisee cu muuulte gravidute carora li s-au lungit urechile pana au nascut..
Inca putin si te vedem si pe tine mamicuta!

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Andreyutza: Asteptam vesti!

Julia, Amalia, Olivia, Criss: N-am nascut inca. Asteptam.... Ieri am fost la control si am ajuns si eu la fabuloasa dilatare de...1 cm. Asta dupa ce saptamana trecuta colul era tot inchis. Sunt programata pt. inducere luni (dar trebuie sa sun duminica sa vad daca au loc, daca nu, merg marti). Sa vedem daca nu se hoataraste bebe sa vina singur mai repede de luni.

Eu nu prea mai pot sa dorm noaptea pt. ca se impinge bebe in coastele/ficatul meu cu putere. Oricum stau, ma doare. Dar mai un pic.
Hai, ca am mai ramas cateva burtici. Pana nastem noi, baiatul lui Ginye se insoara!

Andy 40+

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Am iesit si eu azi din casa Deja simteam ca o iau razna, asa ca am prins un moment de vreo 45 min, am luat masina de care mi-a fost tare dor, si-am taiat-o pana-n oras, n-am cautat nimik special, am cumparat fructe, legume, niste prajituri ca avem musafiri diseara. A fost atat de bine, m-am schimbat si eu de hainele de casa si pijamale
Anes, bravo pentru bebe cumintel la vaccin
Otilia, La multi anisori Anei, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa
Alra, inca rezist psihic, dar faptul ca nu ma pot ocupa mai deloc de Rebeca o sa ma duca la nebunie daca nu fac ceva. Sincer, va admir pe toate care puteti si aveti taria sa alaptati la cerere si sa stati atata timp cu bebe la san Dar eu cand o aud pe Rebeca ca ma intreaba cu jumatate de glas, ca sa nu ma deranjeze:" mami, acuma te joci cu mine?"....ma bufneste plansu' si abia ma abtin.....e tare legata de mine, excesiv chiar as putea spune....In fine, gata cu vaicareala, vedem ce facem.

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Malinas pt. incurajari
Anca si la Paula dupa ce i-a cazut buricutul a sangerat un pic si am tamponat-o vre-o 2-3 zile cu alcool alb si ia trecut , asa ca nu te speria
Dobreclaudia 1. chilotii de unica folosinta mie mi-au prins f. f. bine si in spital si dupa acasa (sunt inalti si vin peste operatia de ceza.), eu i-am primit din Ungaria nu stiu ce firma ; 2.
sutien de alaptat am de La Redoute (2 cu 80 lei ...asa ceva) si sunt f. practice si necesare mai ales cand plec de acasa , ca si nr. pe site scria sa comanzi nr. pe care il ai in mod normal pt. ca ele sunt adaptate la alaptat )

Despre kg. ce sa zic am dat jos 10 in luna asta , mai am 4 de dat dar parca nu as vrea sa ajung iar la 41 kg ca inainte de nastere .Ideea e ca nu am facut nimic sa dau jos...s-au topit pur si simplu de la oboseala , mancat tot cu restrictii sa nu faca fata colici si din an' in pasti ,mai si complicatia cu cezariana si iaca asa am ajuns la 45 kg (nici nu ma mir ca sunt asa slabita ) sper sa recuperez ceva de Craciun si An nou si sa nu apara nici colicile la micuta .Acum ma pregatesc sa merg iar la dr. gine sa-mi vada taietura ...si cand ma gandesc ca trebuia sa merg la 6 saptamani iar eu merg saptamanal mai ceva ca atunci cand eram gravida .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fetele, a mai patit careva sa cada greu buricul?? Ca noi avem 12 zile si nu da nici un semn sa cada Ce-i drept a avut cordonul gros, dar totusi cate zile sa mai tina??

Cu kg sunt multumita pana acuma, am dat jos vreo 14kg, mai am 6 cu care sa ma lupt. Ce e interesant insa....intru in majoritatea hainelor de dinainte de sarcina, e ceva mai greu cu incheiatul pantalonilor ca inca nu s-a retras burta...

N-am avut timp inca sa ma uit la pozele cu bebelusii vostri, doar la cateva ...asa din zbor, imi pare tare rau Voi pune si eu poze cu noi de indata ce am o fereastra libera

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput