Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

ale, felicitari! eu te inteleg ca nu ai sarit in sus in sarcina, si eu am patit la fel dupa o sarcina pierduta la 6 saptamani numai si apoi mi-a fost tare frica de nastere caci cu prima fata am avut probleme cand s-a nascut si imi era teama de o reeditare.

eu azi am fost sa inscriu copilu mic la primarie (10 minute asteptat si 15 minute inauntru ) si sa iau cadouri pt diversi inclusiv pt asistente la spital. cadourile le-am luat de la pralinarie - cosuri cu praline si diverse alte dulciuri si mi s-a facut rau de foame acolo!! mancasem ceva insa ma agitasem si mi-a cazut glicemia rau de tot, cu transpiratii, nasol. bai si eram ca drogatu in depozitu de heroina printre toate bomboneturile alea, imi venea sa iau pachete sa le desfac si sa imi indes pe gat. si a durat vreo 20 de min pana mi-a facut tot ce am cerut, valeleuuuu.
eeeeiii, si m-am abtinut in a-mi lua 100g de ciocolati, am asteptat cuminte si cu mult stoicism pana am iesit si mi-am luat ceva de la brutarie. demna de lauda, nu??

editez sa va zic ca ramasei cu 10 kile pe mine - da ma asteptam. ma stradui insa sa le dau jos de acuma nu sa astept 6 saptamani ca dupa laura.

ALRA 40+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

Anca27, v-am admirat bebelusa roz si frumoasa!!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Dandusel, unde ai vazut printesa de Ale, ca vreau s-o vaz si eu? Ma faci sa ma intorc in urma... probabil ca mi-a scapat ceva...

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

la semnatura fetii

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

m-as duce si io dupa bomboane.....
dar, dCA nu gasesc cizme? ce ma fac?

malinas

asa, ziceti... incurajatzi, doamne, ce va mai iubesc

totusi sambata i-am, dat lapte praf(uit).... sa-mi fie iertat, cu toate febra si antibioticu''' am plecat la o petrecere..asa, in viteza.... asa ca la 23 a halit fro 30 de lml de nan si apoi somn... puteam sa danttzuiesc pana dimineata

mey ce fumei acolooo, ce posterioare mici, mici, si craci sepsi, si tzitze...moama... io credeam ca nu mai iegzista d-astea... sa dai cu ele de peretzi, nu alta

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

anca, noi am nascut in aceeasi zi

vazut poze cu sara, dulce foc. si tu arati senzational in spital - nu ai fatza de om care s-a certat noaptea cu asistentele

ALRA 40+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

ale, felicitari! eu te inteleg ca nu ai sarit in sus in sarcina, si eu am patit la fel dupa o sarcina pierduta la 6 saptamani numai si apoi mi-a fost tare frica de nastere caci cu prima fata am avut probleme cand s-a nascut si imi era teama de o reeditare.

eu azi am fost sa inscriu copilu mic la primarie (10 minute asteptat si 15 minute inauntru ) si sa iau cadouri pt diversi inclusiv pt asistente la spital. cadourile le-am luat de la pralinarie - cosuri cu praline si diverse alte dulciuri si mi s-a facut rau de foame acolo!! mancasem ceva insa ma agitasem si mi-a cazut glicemia rau de tot, cu transpiratii, nasol. bai si eram ca drogatu in depozitu de heroina printre toate bomboneturile alea, imi venea sa iau pachete sa le desfac si sa imi indes pe gat. si a durat vreo 20 de min pana mi-a facut tot ce am cerut, valeleuuuu.
eeeeiii, si m-am abtinut in a-mi lua 100g de ciocolati, am asteptat cuminte si cu mult stoicism pana am iesit si mi-am luat ceva de la brutarie. demna de lauda, nu??

editez sa va zic ca ramasei cu 10 kile pe mine - da ma asteptam. ma stradui insa sa le dau jos de acuma nu sa astept 6 saptamani ca dupa laura.

ALRA 40+

ciococata, ciocolata, ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Alra felicitari iubita ca ai rezistat eroic in fata tentatiei de ciocol-calorii...ai uitat sa-ti schimbi semnatura

Spiridus lasa mami ca si fumeile alea sexy care le-ai vazut tu, tot au si ele complexele lor, tot sunt nemultumite de cate ceva.

Sambata am petrecerea angajatilor si abia astept. Bebe ramane cu tati acasa si eu ma duc sa chefuiesc, sa dantuiesc ...offf....o sa fie o petrecere binemeritata.

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

m-as duce si io dupa bomboane.....
dar, dCA nu gasesc cizme? ce ma fac?

malinas

asa, ziceti... incurajatzi, doamne, ce va mai iubesc

totusi sambata i-am, dat lapte praf(uit).... sa-mi fie iertat, cu toate febra si antibioticu''' am plecat la o petrecere..asa, in viteza.... asa ca la 23 a halit fro 30 de lml de nan si apoi somn... puteam sa danttzuiesc pana dimineata

mey ce fumei acolooo, ce posterioare mici, mici, si craci sepsi, si tzitze...moama... io credeam ca nu mai iegzista d-astea... sa dai cu ele de peretzi, nu alta

am avut si noi exemplare d-astea 'rare' la botez, credeam ca s-adunara toate la petrecerea noastra, sa-mi faca mie in ciuda...

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Alra felicitari iubita ca ai rezistat eroic in fata tentatiei de ciocol-calorii...ai uitat sa-ti schimbi semnatura

am schimbat-o

ALRA 10kg+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Am un pic de timp asa ca raspund pe fuga...
Oceanborn mersi de raspuns, orice informatie e bine venita in momentele astea.
Bebecris, nici micuta mea nu prea doarme in timpul zilei, mai mult motzaie.....nu mai are timp sa doarma ca sta cu sanu-n gura mult timp Dar doarme noaptea, papa si adoarme repede
Spiridusule, parerea mea sincera, lasand la o parte orice sfat medical, e ca nu e normal sa stai cu bebe la san atatea ore, nu cred ca e bine. Eu nu voi rezista asa, plus ca o am si pe Rebeca de care trebuie sa ma ocup in timpul zilei, deci nu-mi permit la nesfarsit sa stau agatata cu bebe de tzata. Medicul....da stiu, blamam toti pediatrii ca majorotatea spun numai ineptii...de acord, insa medicul mi-a indicat totusi sa fac tot posibilul sa reduc timpul pe care-l petrece la san la o masa, sa o fortez sa nu adoarma si sa pape maxim 15 min la un san. Sa-i fac neaparat proba suptului la cateva mese, adica cantarita inainte si dupa masa, sa vedem cat suge, si apoi sa decidem sa bagam completare ca sa regularizam cumva programul de masa. El zice ca trebuie sa-i dau la 3 ore, nu mai repede.....a mea moare de foame si de plans daca o las mai mult de maxim 2
Deci...in urmatoarele zile vedem ce facem...

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
Spiridusule, parerea mea sincera, lasand la o parte orice sfat medical, e ca nu e normal sa stai cu bebe la san atatea ore, nu cred ca e bine. Eu nu voi rezista asa, plus ca o am si pe Rebeca de care trebuie sa ma ocup in timpul zilei, deci nu-mi permit la nesfarsit sa stau agatata cu bebe de tzata. Medicul....da stiu, blamam toti pediatrii ca majorotatea spun numai ineptii...de acord, insa medicul mi-a indicat totusi sa fac tot posibilul sa reduc timpul pe care-l petrece la san la o masa, sa o fortez sa nu adoarma si sa pape maxim 15 min la un san. Sa-i fac neaparat proba suptului la cateva mese, adica cantarita inainte si dupa masa, sa vedem cat suge, si apoi sa decidem sa bagam completare ca sa regularizam cumva programul de masa. El zice ca trebuie sa-i dau la 3 ore, nu mai repede.....a mea moare de foame si de plans daca o las mai mult de maxim 2
Deci...in urmatoarele zile vedem ce facem...

mie asta mi se pare un punct de vedere foarte bun. la fel am patit si eu cu laura - am zis ca nu mai pot la 6 saptamani cand statea efectiv TOATA ziua la san. si atunci am bagat formula completare. simteam ca ma tzacan, si in continuare cred ca am procedat foarte bine in acel moment. cred ca trebuie sa gasim un echilibru intre ce e cel mai bine pentru bebe si sanatatea noastra mentala caci o mama sanatoasa la cap e al naibii de importanta pentru bebe!

ALRA 10kg+

Mergi la inceput