Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

Ginye- sa stiu sa cumpar,sa nu fac vreo prostie

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

rapidus...pe fugus...

Amalia,
Raducu n-a dormit deloc in patut,nu rezista domle' she sa-i fac?!ziua il mai las sau mai bine zis incerc sa-l las,ca in 10 min da alarma...,deci legat sa zic ca doarme 2ore pe zi,chiar ma gandesc serios sa vand patutul mai ales ca-mi ocupa spatiu f mult din micuta noastra camaruta...basca ca am si doua
bai nene...,tre' sa va lase si pe voi colicii astia,ca ma doare pe mine cand povesteti de puiut cum se chinuie...si asa-mi amintesc de Crinuta ce-am mai tras...offffffff,sper din sufket sa scapati repede de ei,mama lor de colici
Malinas,
desi sant singura cu amandoi mareee parte din zi si noapte,incerc sa fiu cat mai ordonata/organizata,ca altfel ar fi vai de casa,copii si de nervii mei(urasc dezordinea,imi da o stare groaznicaaa)
cand este Claudiu liber facem curat/mancare,imi programez sa am mancare pt Crinuta macar doua zile,imi pregatesc zarzavatul tocat si bagat la congelator pentru o urmatoare supa/ciorba pe care ar trebui s-o fac in zilele in care sant singura cu copii...,bine...am 'tocat' si cu copilu' agatat de mine in sling,da' nu recomand
iar in zilele in care nu am mancare de pranz pt ea,ii fac ceva usor si simplu...ce pot sa fac cu copilu' in brate...
restul...dus,spalat vase,scos copii afara,manichiura sau mai stiu eu ce alte treburi,le fac dupa ce se trezeste el...sau forum,ca acu' de ex...,sta cu Raducu intr-o mana si cu cealalta mana face puzle cu Crinuta
Ale,
v-am admirat ,santeti doua frumoase,bine ati venit la noi
Spiridus,
vrei reactii?intoarce curu' ca scot biciul si-ti arat eu de ce sant in stare cand aud de completare,profiti ca nu-i Eli la interval?Eliiiiiiiiii,vin' cu biciulllllllll
Otilia,
sa-ti traiasca printesaaaaaaaaaaaa,sa creasca mareeeeeeeeee

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Am incercat sa o sun pe Andreyutza dar are telefonul inchis...astept vesti.

Julia petrecere frumoasa Mariei

Cata-miky metoda termometrului pt constipatie : ii bagi usor si putin termometrul in fundulet si il scoti, iar il mai bagi, iar il scoti...faci asa de cateva ori

Amalia si eu la fel vreau somn...dar d-ala lung neintrerupt ...si de 12 ore

Anca27 ce m-am enervat si eu citind de asistentele alea!! Tupeu mare domne si nesimtire cat cuprinde

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Nu vreau sa arunc cu pietre si sa ucid tot sistemul, am prins vreo 2 asistente super de treaba pe care le-am putut intreba orice si-au fost langa mine tot timpul, medicul care mi-a supravegheat sarcina la fel, a stat cu mine pana-n ultima clipa chiar daca-i suna telefonul ca tb sa fie undeva neaparat, moasa la fel, o scumpa, insa...nu e padure fara uscaturi, si cateodata ai impresia ca sunt mai multe uscaturi.
Se presupune ca in spital tb sa fii relaxata, ajutata, indrumata pt ce urmeaza si acasa, insa in unele momente ieseam pe hol sa respir adanc si sa nu vada fetele din salon ca ma abtin nu sa plang, sa urlu ca lupul la luna!
Stiam insa ca trebuie sa fiu tare pt bebelina mea si ca in cateva zile/ore o sa fim acasa. Da Bertha, e asa de bine acasa!

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Apropo de odihna...maine e ultima zi de scala a lui David..nu va imaginati cat sunt de fericita ca nu mai am teme de corectat, un anumit program de respectat, dictari de dat...etc. Cred ca ma bucur eu mai mult decat el!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Salutare tuturor!
Nu am apucat sa scriu in capitolul trecut referitor la constipatie, dar am citit...

Mie mi-a recomandat pediatra sa-i fac laptele praf - pe care i-l dau ca si completare dupa suptul la san - cu ceai pt colici- BABY CALM....intr-adevar ii face bine lui Matei avand in vedere colicii, dar face kk f subtire si se screme mititelul, dar face o data pe zi cam la aceeasi ora. Am vorbit cu pediatra si mi-a zis sa-i fac si ceai de menta, dar mi-e frica sa nu pic in extema cealalta...

Voi ce parere aveti? Poate fi vorba de diaree daca face o data pe zi? Sa-i fac ceai de menta?

39 +, Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetelor
Mi-e un somn de numa ...constant as dormi 2 zile non-stop si mai e si o lipsa de energie maxima (desi iau centrum-materna) ,asa ca ultimele capitole abia le-am frunzarit , sper ca e toata lumea sanatoasa .
Andreiutza ,Andy ,Z_iulia ati nascut?? , daca nu tin pumnii
Gynie ,Mav vazut poze frumoase de la botez , sa va bucurati de Craciun impreuna cu micii vostri crestini
Flowers am citit ca si tie ti-a supurat operatia (5 saptamani?!..eu am deja 2 )cu toata taietura ai avut probleme? eu doar cu jumatatea stanga (se inchide iar se deschide , curge uff) , tie ce ti-a zis dr. , din ce cauza e asa? burta te durea? pe mine ma doare tot jumatatea stanga a burtii mai ales daca stau mult in picioare

Fetelor ori cantarul meu e stricat ori Paula mea a luat doar 430 gr. intr-o luna cu tot cu pierderea fiziologica .A mai luat careva asa putin , parca Malinas zicea ceva? O alaptez doar la san , kk si pipi face cam de 4-6 ori pe zi , ma gandesc ca ar plange de foame cand o iau de la san . De dormit doarme cam 4-5 ore noaptea .Asa ne intindem cam de la 30 min la 1 ora cu alaptatul (stiu ca nu suge non-stop) dar mi se pare f. putin tinand cont ce mult au luat ai vostrii bb . Maine vine dr. de familie s-o vada sunt curioasa ce o sa zica ...desi imi imaginez .Dea tu cum te mai descurci cu micuta ta ? parca tu ziceai ca nu creste grozav(sau asa era atunci numai)

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

Salutare tuturor!
Nu am apucat sa scriu in capitolul trecut referitor la constipatie, dar am citit...

Mie mi-a recomandat pediatra sa-i fac laptele praf - pe care i-l dau ca si completare dupa suptul la san - cu ceai pt colici- BABY CALM....intr-adevar ii face bine lui Matei avand in vedere colicii, dar face kk f subtire si se screme mititelul, dar face o data pe zi cam la aceeasi ora. Am vorbit cu pediatra si mi-a zis sa-i fac si ceai de menta, dar mi-e frica sa nu pic in extema cealalta...

Voi ce parere aveti? Poate fi vorba de diaree daca face o data pe zi? Sa-i fac ceai de menta?

39 +, Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mariana, sa nu te superi, da' prostie mai mare n-am mai auzit! Cum sa aiba diaree daca face o data/zi? Inseamna ca a mea cu 8-10 kk/zi e de Crtea Recordurilor ca n-a murit inca de deshidratare, Doamne fereste! Stai linistita, te rog din suflet! BBii fac, in general, scaune mai lichide, cu mici bucatele galben-verzui, asemanatoare jumarilor de ou. Nu-i da ceai de menta, mai ales ca-i dai Baby Calm care oricum contine menta, risti sa se constipe de-adevaratelea si e nasol. Si formula preparata cu ceai mi se pare ciudata, da' nu ma bag, ca la alimentatie artificiala sunt pe langa, poate stiu fetele mai multe.

Sa stiti ca io curatai oala, vai de sufletul meu, prima data addui cu Triumf, apoi cu Cif, apoi cu praf de curatat Ajax, arata aproape decent.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

fetele, de cateva zile incerc sa trimit acest mesaj.
mah... io ma tot gandesc.... treaba asta cu suptul la 1h.. de fapt la noi este supt continuu timp de 3-4-5-ore..... nu cred ca e de bine.
vad ca mai suntetzi in club cu mine.. mIrtha, Laura, Amalia..... atata isi aminteste neuronu' nu datzi cu pietre.
eu am intrebat pedi.. ea a zis... completaaaare... nu-i lapte suficient, bebe oboseste, doarme 10 minute, iar isi aduce aminte ca ii este foame, iar mai suge.... stiu, nu va place, nici mie...
hgaidetzi sa facem brain storming, mai intrebati si voi la pediatrii vostri, daca inca doi zic la fel/./// imi caalc pe printzipuri si desfac borcanu' de NAN

upoffffff.. trage Ale de mine

ati prins voi ideea
astept reactii

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

avantaj mandea ca nu se baga nici un pediatru peste tine aici sa iti zica ce si cum sa dai la propriu plod sa haleasca si sa estimeze cat lapte ai sau nu ai tu in propriile tzatze.

si eu sunt una din alea la care bb suge cate 4-5 ore cu mici pauze, tot zic ca alaptez cu 4-6 tzatze.

ba nene, uite opinia mea in legatura cu chestiunea in cauza:
astia cresc si nevoile lor cresc si sanu nu face fata imediat cu noile nevoi caci trebuie mai intai stimulat. sanu nu stie sa produca daca nu e stimulat, deci daca nu ar fi reprizele astea de supt continuu sanu ar produce tot pentru nevoile de acu o luna si tot asa.

cam toti astia care au reprize de supt ca nehalitii au si episoade de somn lung (de ce oare??) ca na, mai si mancam mai si dormim si daca mancam mult la o masa apoi dormim mult. eu ma bucur daca fi-mea suge continuu seara de exemplu caci stiu ca va urma o noapte linistita. mai mult, o trezesc eu in timpul zilei la maxim 3 ore de la inceputul suptului anterior ca sa incerc sa ii comasez mesele pe zi si noaptea sa ma lase sa dorm. noaptea ii pun un san in gura si ma culca la loc, de multe ori o gasesc peste cateva ore cu nasu langa sanu gol, va dati seama super somn langa tzatza mamii.

in concluzie - eu despre mine si fimea consider ca ne descurcam exceptional, ca am mult mai mult lapte decat la laura si ca merge mult mai bine si ma doare undeva de parerea vreunei terte persoane, daca o fi vreuna sa si-o exprime, relativ la cat mananca si ce ar trebui sa ii dau. daca nu ia in greutate un minim de 500g calculat DUPA scaderea fiziologica POATE incep sa imi pun intrebari. aici se zice ca copiii alaptati la san trebuie sa ia cam 500-600g pe luna nu kilu si nu nebagand in seama scaderea fiziologica care cica e normala.

ALRA 40+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Anca27, v-am admirat bebelusa roz si frumoasa!!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Dandusel, unde ai vazut printesa de Ale, ca vreau s-o vaz si eu? Ma faci sa ma intorc in urma... probabil ca mi-a scapat ceva...

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput