Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Babyzapi abia astept si eu sa-mi intre sotul in concediu...are de pe 20 pe 5 ianuarie! Asa il mai prind si eu pe acasa si poate impusc si eu un somn dimineata! Numai la somn imi sta capul...i-am zis ca i-am scris si Mosului sa-mi aduca o portie zdravana..altceva nu vreau!
Din pacate, sambata si duminica nu poate sta....ca se ocupa de David si-l duce la sala la karate.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Little Piranha al meu (stiti pestisorii aia carnivori, foarte mici si foarte rapizi) a papat azi-noapte de la 1 la 2 si de la 6 la 7 yupiiii!!!...m-am trezit numai de 2 ori, iar la 9 dim s-a trezit tati si eu am mai dormit pana la 11! Ce mai viata pe capul meu

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ca tot ma laudam ce bine ma organizez, am pus niste cartofi la fiert sa fac salata orientala, au fiert ce-au fiert si, cand erau aproape gata, m-am apucat sa spal parchetul si am uitat de ei. Am facut cartofi copti Sa nu va spun cum arata oala...

De Andreyutza nu stie nimeni nimc?

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Spiridus este greu, e adevarat! Am trecut prin aceleasi faze si cu David si la feld e greu mi-a fost...dar a meritat! Gandeste-te numai ca peste cateva luni le vom diversifica mancarea, deci o vesnicie nu va tine faza asta!
N-am de gand sa-i dau completare nici moarta! Trebuie sa am un motiv clar ca sa fac asta..si mancatul lui din ora in ora nu este unul! Lapte prost nu este posibil sa am..poate doar ma putin satios pentru nevoile lui dintr-o anumita perioada, sau mai putin cantitativ, dar si asta se regleaza!
Pe mine mai tare decat suptul, ma termina colicii astia pentru ca mi se rupe sufletul cum face mititelul! Aseara a scancit de la 16 pana pe la 19...la 19 deja urla in toata regula si de adormit a adormit abia la 21:30. Am noroc totusi ca el n-a facut colici noaptea decat de vreo 3 ori...cu David am tras si noaptea!...
In concluzie, sa ne inarmam cu rabdare muuulta si sa incercam sa ne odihnim de cate ori putem..eventual sa dormim cand mai atipesc ei ziua..sa lasam treburile pe alta data..si o data cu odihna, vine si lactatia, vin si gandurile bune...etc

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

fetele, de cateva zile incerc sa trimit acest mesaj.
mah... io ma tot gandesc.... treaba asta cu suptul la 1h.. de fapt la noi este supt continuu timp de 3-4-5-ore..... nu cred ca e de bine.
vad ca mai suntetzi in club cu mine.. mIrtha, Laura, Amalia..... atata isi aminteste neuronu' nu datzi cu pietre.
eu am intrebat pedi.. ea a zis... completaaaare... nu-i lapte suficient, bebe oboseste, doarme 10 minute, iar isi aduce aminte ca ii este foame, iar mai suge.... stiu, nu va place, nici mie...
hgaidetzi sa facem brain storming, mai intrebati si voi la pediatrii vostri, daca inca doi zic la fel/./// imi caalc pe printzipuri si desfac borcanu' de NAN

upoffffff.. trage Ale de mine

ati prins voi ideea
astept reactii

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

noaptea se trezeste ori la 1.30, 2 fara ceva, ori la 3 ...apoi cam la 2 ore, 2 ore jumate chiar 3 ore...depinde de starea lui....deci...am un baiat destul de activ.....acum tot incearca sa adoarma pe colindele lui hrusca...azi ies cu sotul la concertul lui banica...sunt asa emotionata...parca ar fi prima intalnire....

Cristina - mami de DAVID ANDREI

http://community.webshots.com/album/568732590IlmrTO?start=108

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Bertha stai linistita, se intampla si la case mai mari! Imi aduc aminte de o faza haioasa cu David bebe...statea langa mine pe pat si a inceput sa planga..si eu cu ochii in alta parte (nu stiu ce faceam prin casa) am dat sa-i pun suzeta, dar fara sa ma uit...si nu intelegeam de ce nu intra...pai nah...pentru ca incercam sa i-o var in nas

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Ca tot ma laudam ce bine ma organizez, am pus niste cartofi la fiert sa fac salata orientala, au fiert ce-au fiert si, cand erau aproape gata, m-am apucat sa spal parchetul si am uitat de ei. Am facut cartofi copti Sa nu va spun cum arata oala...

De Andreyutza nu stie nimeni nimc?

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha
Gynie, sanatate multa micutului! Stai linistita, o sa te descurci si acasa f bine!

poze

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra

www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cata_myky

buna
fetelor supozitoarele cu glicerina sunt speciale pt copii?sau sunt aceleasi ca la adulti?
am in casa dar nu stiu daca sa ii pun sau nu,ca sunt pt mine,luate din tara.azi e a treia zi si el se chinuie sa faca kk,si nu stiu cum sa il ajut.nu stiu sa folosesc nici metoda termometruluica sa incerc.
inainte iesea fra probleme,ii dadeam sab simplex inainte de masa si in timp ce minca facea ,acum nu.si se stringe,tipa si tot asa de nu doarme nici noaptea.

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky

Exista supozitoare cu glicerina speciale pt copii.

Stefanut

www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra

www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez

Mergi la inceput

Otilia Babyzapi Zaden Amalia

Otilia sa-ti traiasca fata!

Fetelor, mai avem o problema. Tocmai i-am schimbat tetina de la biberon lui Stefanut. Problema e ca nu o vrea pe cea noua. Nu mananca decat cu aia veche care deja e lipicioasa si f bombata. Ce sa fac? Cum il fac sa o accepte pe cea noua? Nu face decat sa urle daca nu simte el tetina pe care o vrea.

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Spiridusule, rezista si pune-o la san. Stiu ca repet ca 15-a oara ce tot zice si Mirtha si alte fete, dar laptele tau e super bun.
Vin si eu cu vechime de mamica de 10 zile ca sa sustin asta. Am avut zile in care a supt non stop, cum zici tu, cate 3-4-5 ore, si zile/nopti in care cere la 3-4 ore (azi noapte a dormit 5 ore, nu spuneti la nimeni). Si nu mancam la fel, nu dormim la fel, nici o zi nu e la fel ca cealalta, la mine cel putin.

Ce-as da si eu de pamant cu pediatrele astea... Si cu asistentele din spitale si mai si.

In spital, in prima seara, mi-a adus-o cu mine in salon. A venit dupa o ora sa ma-ntrebe daca a supt, fetita dormea. Eu zic, `da, a supt bine cred`, nu eram sigura, dar o vedeam ca doarme deci tot a supt ceva. Asistenta `bine, aducem formula`. `De ce s-o aduceti daca doarme? Nu e semn ca e satula?` Nici nu mi-am revenit bine si-a venit cu biberonul si i l-a bagat in gurita, asa in somn. Bruta!!!!!! Am inceput sa ma rastesc la ea `Cum puteti sa-i dati formula fara sa verificati daca suge bine? Eu de ce am sani?` M-am repezit la ea ca o fiara.... I-a scos repede biberonul si l-a lasat langa `Ii dati dvs cand o sa vedeti ca nu suge!`, tot ea ofensata. Jesus, mare e gradina ....I nsa nici o secunda n-a avut intentia sa-mi arate cum se pune la san, cum il prinde, stiam eu de la voi ca tb bagat cat mai mult in guritza.

Intr-o alta noapte, rupta de oboseala, n-am auzit-o plangand, a venit madame sa vada ce e, am luat-o s-o schimb intai ca mai apoi sa suga linistita `ce faci? (de parca ne-am tras sireturile odata) o pui in curat noaptea? las-o invelita, ma duc sa aduc ceai` din nou, o asistenta vizibil deranjata ca e trezita noaptea, `nu aduceti ca nu-i dau ceai, se linisteste imediat la san`, ea nu ca aduce ceai, eu nu, ca nu-i dau, deja o pusesem la san, ea nu, eu nu, ea nu, eu nu, a iesit trantind usile... la 3 noaptea!!!!! Nici n-am mai vazut-o, a iesit din schimb fara sa mai intre in salon. Pe moment eram super hotarata s-o reclam cuiva a doua zi, mai ales ca la o ora dupa simteam miros de fum de tigara de pe hol, si la 6 cand a venit o alta cu termometrele duhnea a alcool

Hai ca v-am ametit cu povestile, tb insa sa rezistam sistemului se pare. Suntem cele mai bune mame si laptele nostru e cel mai cel! Toate astea tot de la voi le-am invatat...

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Gynie, nu stiu ce sfat sa-ti dau referitor la tetina, poate doar ca de foame nu va avea de ales pana la urma. Dar pot sa te sfatuiesc cum sa nu mai ajungi aici. Dupa ce accepta o tetina, cumpara-i rapid 4-5 la fel si le folosesti prin rotatie. Sora-mea a patit-o cu suzeta, i-a cazut din carucior si pana a acceptat-o pe cea noua, a urlat 2 zile...i-a mai cumparat 2 identice imediat Darius n-a baut decat ceai cu bibe si n-a avut pretentii, a baut cu ce i-am dat.

Anca, ma enervez numai cand citesc aventurile cu asistentele din spital. Ce bine e acasa!

Amalia, ce faza bestiala!

poze

Mergi la inceput