Mamici cu 2 pitici (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Noi am avut musafiri (de fapt nasii celor mici vin cam in fiecare week-end la noi, asa ca nu prea ii mai consideram musafiri) si acum l-am pus pe Victor la nani. Nu stiu ce e cu el ca de cateva nopti adoarme greu si se tot trezeste noaptea. De cand avea 2 luni a dormit noptile dus si adormea in 2 minute fara scandal. Nu stiu ce e cu el... Nu cred ca sunt dintii, pt ca pana acum nu a facut urat si nici nu se vede ca ar iesi vreunul... Sa fie incercarile mele de a-l culca in camera cu Daria? Faptul ca a schimbat patutul/camera? . Acum l-am culcat in patutul lui, in camera cu noi, sa vedem cum doarme in noaptea asta... Noapte buna si usoara va doresc!

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'neata fetelor! hai cu forta ca urmeaza o saptamana super stresanta..
am fost si noi sa il vedem pe Moshco( asa l-a botezat Sofia pe mos Craciun) si totul a mers struna pana a venit momentul sa ne apropiem, s-a speriat de el si nu a fost chip sa mai facem un pas... a ramas pe alta data poza ..

Rromanitza cum mai merge? daca bebe ia in greutate atunci eu zic ca nu aveti motiv de ingrijorare. Cum zicea si Gabitza pune-l pe bebe la san de cate ori cere si gata.

voiam sa fac un mic conspect si sa mai povestesc despre noi dar ma cheama datoria.. asa ca va si pe incerc sa intru mai tarziu.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Neata fetelor!

Am incercat cum ati spus voi si am tinut copilul la san cat a vrut...Adica o ora si jumatate...si pana nu a primit 30ml lapte praf nu a adormit! Am sanii numai o rana cu tot cu aparatorile mele din silicon, care de altfel functioneaza tare bine dar cand bb suge imi vine sa tip de durere.....
Nu stiu cat o sa ma mai tina, sper macar pana la o luna sa nu zic ca nu i-am dat deloc....Eu fac tot posibilul sa fie chiar mai mult...
Va pup fetelor si data viitoare cand scriu promit sa nu va mai stresez cu ale mele si sa va raspund si voua...

Dana, mami de David-Cristian din 9.11.2004, Lucas-Alexandru din 12.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui rromanitza

Neata fetelor!

Am incercat cum ati spus voi si am tinut copilul la san cat a vrut...Adica o ora si jumatate...si pana nu a primit 30ml lapte praf nu a adormit! Am sanii numai o rana cu tot cu aparatorile mele din silicon, care de altfel functioneaza tare bine dar cand bb suge imi vine sa tip de durere.....
Nu stiu cat o sa ma mai tina, sper macar pana la o luna sa nu zic ca nu i-am dat deloc....Eu fac tot posibilul sa fie chiar mai mult...
Va pup fetelor si data viitoare cand scriu promit sa nu va mai stresez cu ale mele si sa va raspund si voua...

Dana, mami de David-Cristian din 9.11.2004, Lucas-Alexandru din 12.12.2008

Ufff, eu nu mai stiu ce sa zic. Si la mine a fost mare bataie de cap cu alaptatul la ambii copii. Daria vomita de cate ori ii dadeam san, cand ii dadeam formula dormea dusa 3 ore cel putin si nu varsa o picatura... Dupa o luna nu i-am mai dat san deloc. Iar la Victor am mers si cu san si cu formula din prima zi cand l-am adus acasa (avea 3 zile) si la 3 luni a facut scaune diareice, cu mucozitati. Am intrerupt sanul si s-a dus laptele meu... Am tot auzit ca laptele de mama e minunat, cred asta, dar cand nu e sa fie.... Am o verisoara care si-a alaptat baiatul timp de o luna cu rani (carne vie) la sani. Era in pragul nebuniei, la propriu! A renuntat dupa o luna, i-a dat copilului lapte praf, erau amandoi linistiti si fericiti. Nu te incurajez sa renunti, doamne fereste, nu vreau sa te influentez, dar eu una nu vad un capat de tara daca nu se poate......... E doar o parere. Am vazut copii hraniti la san bolnaviciosi si copii alaptati artificial sanatosi si bine mersi. Uite, ai mei, de ex... Nu am avut probleme mari cu ei, in afara de mici raceli. Eu zic ca e mai important sa fii tu linistita si copilul bine hranit si odihnit. Te pup si incearca sa te linistesti.

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Rromanitza, conteaza mult sa ai incredere ca vei reusi sa alaptezi. Dar se pare ca bebe s-a obisnuit deja sa pape la biberon. Intr-adevar nu e capat de tara daca nu reusesti sa alaptezi. Stefan al meu a primit completare cu lapte praf de la o luna jumate iar la 5 luni n-a mai vrut san deloc si e sanatos atat cat poate fi un copil de 3ani. Stiu ca laptele de mama e cel mai bun, nici in cazurile de diaree alaptatul nu se intrerupe insa laptele praf da. Laptele de mama are anticorpi si de cate ori mi-a fost Stefan virusat Lucia mea n-a avut nimic, a fost protejata de anticorpii primiti de la mama. Si mai sunt multe avantaje, nu le mai enumar dar daca tu esti asa stressata nu prea mai poti alapta (stresul si supararea sunt inamicii numarul 1 ai alaptatului) nu e cazul sa te stresezi si mai mult ca nu reusesti. Am cunoscut femei care nu si-au alaptat deloc copiii si care sunt mame foarte bune asa ca mai bine o mama calma care se ocupa in liniste de copil desi nu alapteaza decat o mama care alapteaza cu pretul linistii ei si al copilului. Deci linisteste-te si ce-o fi o fi. Copilul te simte daca esti agitata. Si sa stii ca noi suntem aici sa ne ajutam la greu si sa ne impartasim binele nu doar asa de dragul pierderii timpului. Asa ca daca ai indoieli si intrbari te asteptam oricand, nu trebuie sa zici nimic altceva cand ai o "buba" care doare.
Ana, tare mandru-i flacaul tau! Intr-adevar, fi-tu e istet si daca nu au un mos cat de cat veritabil... la anul sigur se va prinde ca-i vrajjeala.

La noi lucrurile nu sunt deloc roz. Lucia are mai nou pe langa scaune moi si nasul infundat si tuseste. A inceput de ieri si azi-noapte nu prea am dormit niciunul caci nu putea sa respire ca lumea si tot tusea, se trezea, plangea.... Acum doarme leganata pe picioare, altfel se trezeste. Am sunat la medic, abia la 17 avem programare ca e jale acum, sunt ffffff multi copii bolnavi. Asteptam nerabdatori sa vedem cce ne zice. Noi avem rezervari pt la munte o sapt. de Rev. Parca vezi ca nu ne putem duce si ramanem si cu banii dati si cu distractia pierduta si cu copilul bolnav acasa. Nu mai spun ca nu mai am niici un chef dde sarbatori ccand o vad pe Lucia cum se chinuie sa respire si cum tuseste uneori pana vomita; mi se rupe sufletul. Dar speram ca totul va fi bine.Va pup pe toate si revin cu vesti mai pe seara.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

claudia, aveti batista bebelusului?incearca cu ea sa scoti mucisorii mai des si mult ser fiziologic

pup!nu ot sa scriu mai mult ca sunt cu matei in brate

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Sunt tare suparata ca s-ar putea sa nu mai primim cei 85%.
Mi-au stricat astia tot cheful , toate sarbatorile.

Claudia, imi pare rau sa aud vestile aste rele. Incearca cu batista cum a zis Ana. E foarte buna. Bafta la doctor sa fie totul bine si sa puteti merge si la petrecere. Poate pana atunci isi revine micuta.

Romanitza imi pare rau sa vad ca te chinui asa. Totusi pastreaza-ti calmul indiferent de ce hotarire o sa iei. Tu stii mai bine cu ce te confrunti.
Totusi , fa tot ce poti ca sa alaptezi, dar daca nu se poate.....asta e.

Uite, poate te mai incurajeaza si Oana, ca ea la un moment dat a trecut prin clipe grele si a reusit.

Totusi, poate nu prinde bine sfarcul si de aia faci rani. Incearca sa-i bagi tzatza mai bine in guritza, sa cuprinda cat mai mult din areola si sa nu molfaie sfarcul sa-l raneasca.

Multa bafta.

Hai ca mai revin ca acum am nervi cu legea asta, adica cu marii nostri politicieni.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Dana,sunt si eu alturi de tine.Sper sa reusesti sa alaptezi,daca nu,sper sa te impaci cu situatia si bebe sa fie bine.Mi se pare cam mult sa stea o ora jumatate sa suga.Din acest motiv ar putea fi raniti si sanii.El suge asa mult?Sau doat tzocaie?Dac nu suge efectiv,ci adoarme sau ti se pare ca nu inghite,gadila-l in talpa sau ciupeste-l usor de talpa sau retrage usor sanul cat sa se trezeasca sau bate usor in san.si eu am avut dureri foarte mari in prima luna,cel putin in primele zile imi venea sa ma urc pe pereti.Pediatra a spus ca nu trebuie tinut prea mult la san ca raneste mameloanele.In fine...Poti sa te dai si cu bephantene sau un alt unguent pe sani si sa ii lasi la aer intre supturi(pentru a se vindeca ranile).Sa auzim de bine
Crengu,ti-am admirat soldatelul si pe tine de altfelNoi suntem bine,duminica am fost cu Alex la mall,l-a vazut pe mosul,a ramas mut de uimire,s-a dat in masinute,trasura,o sa pun poze candva...A fost frumos,Ioana a ramas cu bunica, a fost cumintica
Claudia,imi pare rau ca Lucia e bolnavioara.Poate totusi nu va dati peste cap planurile de sarbatori.Sanatate multa!
Ana,Stefan mi se pare un copil docil,e dulce focVorbeste cu educatoarele sa schimbe Mosul,pacat ar fi sa nu mai tina figura si la anul...
Gabi,cum mai sunteti?Gata febra?
Noi mai avem de facut ceva curatenie eu o sa mai si gatesc cate ceva,adica o ciorba(sarmale si prajituri imi da mama),friptura si un tort pentru cei mici(nascuti pe 24),il asteptam si pe Mos acasa,vor veni si elevi de-ai sotului,activitate intensa,dar placuta
Va pup pe toate,va urez de pe acum Craciun fericit si sa va aduca Mosul tot ce va doriti!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

BUna fetele!

E ora 4 dim. Eu si Lucia nu dormim. Ne chinuim reciproc. A facut ceva febra si ma chinui sa i-o scad; doar 38,5 dar nu am decat paracetamol supozitoare si cum eea are diaree... Acum are niste scaune verde-spanac fiert, nu credeam ca exista scaun asa verde. Medicul a zis ca e racita bocna si ca bonus are si o infectie cu rotavirus. Mi-a dat ceva spray pt nas, sirop de tuse si urari de bine. A zis ca putem sa mergem la munte, nu-i problema cata vreme avem grija sa o imbracam adecvat si sa nu o expunem perioade mai lungi de o ora la temperaturi foarte scazute. Ssincer... as renunta la orice numai s-o vad pe ea bine. Asa se chinuie saracuta cu respiratia... Am o pompita pentru nas dar nu ma lasa nici sa o sterg la nas. Batista bebelusului nu am caci nu mi-am inchipuit c-o sa-mi trebuiasca. O sa incerc sa-mi procur una dar mi-e teama ca tot nu ma va lasa; e surprinzator de puternica pentru varsta ei. Sprayul o ajuta insa putin. Mai si vomita din cauza mucozitatilor acumulate in stomac... nici nu prea mai suge. Eu ma mulg constant ca sa nu pierd laptele ddar... cred ca dupa ce trece boala o sa trebuiasca sa ii dau ceva completare. Vom vedea insa, s-o vad eu sanatoasa ca-i dau si lapte praf. No, cam astea-s de la noi. Eu sunt tare suparata, aproape deprimata si nu mai am chef de nici un Craciun si de nimic altceva caci se intelege ca nu mai am timp sa ma pregatesc asa cum planuisem. Dar Craciunul va veni fie ca am eu chef sau nu. Va pup ca plange micuta. Pa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Claudia mi se rupe sufletul cand aud de pui mici care sufera..uff ca tare greu e sa ii vezi ca sufera si nu ai cum ii alina, multa sanatate Lucia si tie mami multa putere. Macar stii ce este, ca se rezolva curand, cred ca asta e cea mai grea noapte, probabil de maine se va simti mai bine. hai curaj
pentru nas infundat aici ne spun mereu sa ii culcam cumva cu capul mai sus( pune ceva sub salteluta) si umidificator in camera( face minuni pe cuvant)- sau un vas cu apa sau ceai fierbinte.

Fetelor hai sa punem de o galerie pentru micuta Lucia luptatoarea:

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput