Mamici cu 2 pitici (2)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Ufff, Claudia! Va tin pumnii stransi si va transmit gandurile bune sa se faca fata bine!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
crengu75 spune:
Claudia multa sanatate Luciei. Te cred ca esti super suparata.
Si ce ghinion cu rotavirusul ala. Of Domne, deci micuta chiar avea ceva la burtica.
pupic pentru fetita curajoasa.
Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
Irinusha spune:
Salutare mamici cu 2 pitici!
Io se pare ca nu pot tine pasul cu voi ... imi pare rau. Am citit doar putin din urma ....
Vreau insa sa va multumesc ptr. listuta!
Claudia, imi pare rau de micul puiut!
Vezi ca exista si aici batista bblusului: www.nasensauger.de ... insa eu ti-as recomanda pompite, la care trage mama cu gura. Le gasesti la farmacii, sunt de Braun si le spune MucEx ... ai grija sa comanzi ptr. Neugeborene, ca celelalte au furtunasul prea gros.
Multa sanatate!
Am intrat fuguta sa va urez si eu:
Craciun fericit!
Mosul sa aiba sacul plin cu sanatate, prosperitate, fericire, intelegere si armonie in familii ... si mai ales sanatate multa ptr. pitici!
Noul An sa fie asa cum vi-l doriti!
La multi ani!
Daca vreti sa vedeti putin puii mei, aici gasiti albumul celui mare.
Numai bine!
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
crengu75 spune:
Iulia, multumesc pentru aprecieri.Asteptam pozele cu Ioana.
Mai, el de fapt era print dar n-am gasit alt costum mai sugestiv. Asa ca l-am luat pe asta si am considerat ca e printul consort.
rromanitza spune:
Salve fetelor!
Claudia iti tin pumnii pentru micuta Lucia, sa treceti cu bine peste acest episod neplacut!!!
Fetelor cred ca raman fara laptic..... Azi m-am muls sa vad ce si cum si abia am strans dintr-un san 30 ml si din celalalt 50.....cand puiul meu mananca la o masa 100 ml!!!!!
Mi-am cumparat si Galactogil dar se apre ca este degeaba.....La sani nu mai pot sa il pun si o sa ma mulg atat cat pot si cat mai e, sa nu cumva sa se iroseasca vreun strop.....Daca ati vedea ce rani am p sani...
Ma intrebati daca trage sau doar morfoleste...pai trage si inghite si imi goleste sanii dar se pare ca nu e laptic deajuns...Altfel nu imi explic cum de ma ivrea completare...Azi de dimineata am strans din sani 100 ml si l-a baut pe tot si s-a saturat....Dar la urmatoarea masa cand m-am muls....foarte putin a curs....Offf!!!!!!!!!!!!
Gata, va pup ca iar v-am impuiat capul cu ale mele!
Dana, mami de David-Cristian din 9.11.2004, Lucas-Alexandru din 12.12.2008
crengu75 spune:
Romanitza, poate ne pui si niste poze cu bebe Lucas cand ai timp.
rromanitza spune:
Crengu, ai dreptate...cu atatea probleme p cap am si uitat...
http://community.webshots.com/user/Dana7804
Dana, mami de David-Cristian din 9.11.2004, Lucas-Alexandru din 12.12.2008
ClaudiaH spune:
Multumesc din suflet de sustinerre! Imi pare rau ca nu pot sa raspund mai amanuntit dar... nu prea am timp nici sa rasuflu.
Lucia e un pic mai bine cu respiratia. Scaunele sunt in jur de 3-5 pe zi dar au o culoare de turbezi. In plus, a ragusit. E ca o lebada saraca, de-abia scoate ceva sunete. Cand plange iti dai seama dupa mimica da' nu se aude nimic. Mi-e dor de rasul ei, de gangurerile ei. Dar... o sa revina in curand. Va pup si fug, pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
crengu75 spune:
Roamanitza , ai un bebe superb, este foarte frumusel. Sa-ti traiasca! O sa o scoti tu la capat si cu alaptatul.
Claudia, ai mare grija cu raguseala. Fii cu ochii pe ea.
OanaRusu spune:
Claudia, imi pare tare rau pt Lucia, ca-i asa bolnavioara
Eu folosesc mult batistuta bebelushului - la Paul am achizitioanat-o, el al 6 luni a facut o bronsiolita ff urata, vreo 5 sapt l-a tinut. A inceput pe 28 dec, asa ca te inteleg asa de bine, in noaptea de revelion, la artificiile de la miezul noptii Paul bietul voma din greu..... asa ca in 1 ian eram inapoi la urgente.
Eu pun cratita cu vapori si inhalant. Acuma ii mai pun Anei pe piele (sau imi pun ie pe piept cand suge) ceva gel cu eucalipt si respira mult mai bine. Nasucul ei e constant infundat noaptea, nu stiu de ce, medicul azi mi-a zis ca-i f ok, i-a facut si vaccinul de 6 luni.
Va tin pumnii sa treceti cu bine
Dana, of, tare greu ti-e, si eu am avut ragada oribile la Paul si mi-au trecut cam in 4-5 sapt, si m-am tinut cu dintii de 20-30 ml de laptic de mama ce sugea la fiecare masa - am mers asa pana la 6 luni cand s-a imbolnavit.
Asa ca daca poti, incearca sa-i dai cat de putin la fiecare masa, ma mulgeam dupa fiecare supt si daca era doar 5-10 ml, si n-am pierdut de tot laptele, asa putintel cum a fost a fost fff bun pt imunitate si altele. Deci, sugea cam 5-10 min la un san, apoi la celalalt si apoi ii dadeam bibe - tetine de latex cu gaura ff mica, pt ceai, iti zic ca asa am mers pana la 6 luni si poate mai sugea dc nu se racea.
Cu Ana, am avut completare de pe la 5-6 sapt (cred??) si dupa ce am inceput diversificarea a inceput sa scada completarea, am o sapt de cand ii dau doar ocazional, nu mai vrea sticla, prefera sanul.
Tot asa am facut si cu ea - tetina de latex (babynova, pt ceai, nr cel mai mic) - si vad ca merge bine.
Fetelor, fug la nani, dar intai:
Sarbatori fericite, va doresc din toata inima alaturi de cei dragi
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor