Mamici cu 2 pitici (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Bun venit in 2009
Noi am chefuit cu antifebrile, antitusive si antiinflamatoare
Singura e Ana care deocamdata nu da semne de boala - in rest, toti suntem prastie. Nu stiu dc am cules ceva de pe aici, da' cert e ca al meu sot era aseara cel mai rau, si eu disperata ca in Bistrita numai la spital nu vreau sa merg - da' am scapat cu bine, maine mergem inapoi acasa.

Sanatate multa in noul an!!

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

LA MULTI ANI !!! celor care poarta numele Sfantului Vasile

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna ziua si la multi ani! Sa aveti un an cu sanatate si impliniri pe toate planurile.
Eu am o stare de cacao... Din cauza ca am stat ca pensionarii acasa. Imi dau seama ca asta e situatia, a trebuit sa stam cu copiii, dar tot ma incearca un sentiment de frustrare. De 3 ani stam acasa... In fine, asta a fost conjunctura (ai mei la restaurant si noi acasa...), nu am avut cu cine sa ii lasam.
Victor a dormit, pe Daria am lasat-o sa stea pana dupa 12 noaptea, iar noi... ne-am uitat la tv . Hai, ca nu ma mai plang.
Va pupam!

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata mamicute dragi si LA MULTI ANI in noul an!
Multa sanatate si tot ce va doriti sa se indeplineasca, dar in primul rand liniste sufleteasca si intelegere!

Noi pe la 1 ne-am bagat in pat. Deja mi se parea super tarziu si dormeam in papuci. Luca, mititelul, a dormit de la 20:30 pana la 1 cand am vrut eu sa ma culc...ca l-a apucat foamea...a papat si s-a culcat la loc. Nu l-a deranjat lumina aprinsa, televizorul, discutiile noastre...a dormit ca un ingeras, asa ca am renuntat la pozele care vroiam sa le fac. Avem timp un an intreg..
David a stat cu noi, a dansat la toate melodiile pe care le-a auzit la TV, a fost plin de viata si fericit ca stam atata treji.

Doniro imi pare rau ca te-ai simtit asa! Lasa, ca de la anu' plecati cu tot cu copilasi si o sa fie bine!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani2009!

PS:puteti adauga si la mine un carut de ca se pare ca asa va fii

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

La multi Ani tuturor!!!!!!!!! Un an nou mai bun decat cel care a plecat .

Dodo, felicitari pentru baieitel. Sa fie sanatos si sa vina cu bine pe lume.

Noi tot la cabana plapumioara. Am asteptat ora 12 si apoi m-am culcat si am dormit cu foc pana la ora 10.30.

Sanatate Ana, Oana si familionul( fara Ana care a rezistat eroic).

La multi ani si celor cu numele de Vasile si Vasilica.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Felicitari Dodo-pui

Crengu

Roxana, acasa da' sanatosi, asta-i cel mai important

Si noi tot pe la 1 in pat - din pacate, cam des asta-i ora de culcare la noi. Paul a rezistat pana la 1, si el, insa acuma are peste 38 temperatura evident nu prea papa... va trece si asta. Acum 2 ani a fost mult mai rau - Paul voma de numa' la miezul noptii... asa ca anul asta a fost mai bine
Cresc ei pruncii, si o sa ne stresam pe unde umbla in noaptea de rev si ce fac asa ca tot mai usor de gestionat acuma

Pupici la de mamici

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

La multi ani pe 2009!
Ma gandeam ca sunt printre putinele care am petrecut acasa.Cred ca nu-mi mai amintesc de cand nu am mai fost doar noi 2 de Revelion.Alex a petrecut la bunicii de la Moinesti(si o va tine lunga pana sambata),iar draga de Ioana s-a culcat la 21.30 si s-a mai trezit la 5.Eu bazaiam sa mergem in centru(nu am stare in casa de sarbatori) sa vedem artificiile,dar am facut o baie cu lumanari ,am luat masa impreuna,am vorbit,ne-am uitat la televizor(mai putin ca nu prea aveam ce vedea)... si la 12 noaptea am iesit in curte.Am vazut focul de artificii,dar nu e la fel ca atunci cand esti in mijlocul lor.Pe la 1.30 somn si cam atat.Oricum,am ramas surprinsa de cat de bine m-am simtit desi am stat acasa.
Azi am fost la cumatru Vasile si acum acasa.A inceput bine anul
Dodo,felicitari pentru baietel!
Oana,sanatate multa!
Doniro,imi imaginez cum te-ai simtit,mai ales ca te stiu devoratoare de distractie,imi amintesc de la Piersicutze.Poate la anul...Bine ca ne sunt copii sanatosi,asta e foarte important
Va pup pe toate!
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Amalia,frumoase pozici,avem si noi leu ca al vostru
Cami,am uitat sa-ti spun ca ti-am vazut Craciunitele,frumusele din cale-afara si remarc si eu cum una seamana cu mama si cealalta cu tata.Numai eu sunt mama purtatoareGlumeam,ma refer la faptul ca ai mei seamana amandoi cu taticul,dar imi sunt dragi de numai pot,vorba taticului,carcasa lui tata si interiorul mameiIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Dodo felicitari pentru baietel! Sarcina cat mai usoara in continuare si un copilas sanatos!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput