Mamici cu 2 pitici (2)
Raspunsuri - Pagina 19
julax spune:
Sanziana sau fetele care ati intrat dintr-un concediu in altul,aveti idee cat v-a platit medicalul?C amie mi-a dat 85 la suta din 6 mil(de la indemnizatie)si am mai auzit ca ar fi trebuit sa-mi dea din salariul dinainte de a intra in cic.Stiti ceva?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui PS:puteti adauga si la mine un carut de ca se pare ca asa va fii |
Oauuuuu! FELICITARI Dodo! Sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos, frumos si super mancacios!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Doniro, lasa draguta ca nu esti singura care a facut revelionul acasa. Ma inscriu si eu in listuta, la noi avea cine sa stea cu copii, dar nu am avut noi unde sa mergem. Nu ne-am facut nici un plan si cand ne-am hotarat era prea tarziu. Dar sa stii ca a fost frumos si in 4. Poate la anul vom petrece altundeva , in afara casei, copii vor si ei mai mari si ne va fi si noua mai usor. Iti doresc inca de pe acum ca anul viitor sa te prinda intr-o statiune de munte(sper ca-ti place), langa un semineu, inconjurata de prieteni si de o cupa de sampanie.
Oana, multa sanatate, tie si familiei tale. Sa va refaceti repede!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Daca ultima zi din 2008 am stat acasa, prima zi din 2009, ne-a prins pe drum si in distractii! Am petrecut alaturi de nasii nostri si de inca o pereche de fini. A iesit super fain, pe langa degustarile de rigoare, am dansat pe rupte,am facut si karaoke. Ce mai daca,asa a fost prima zi din 2009, sper ca tot anul sa fie plin de veselie si culoare! Acum ne reculegem acasa, mai imi fac de lucru pe aici si dupa aceea top, in patut.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
manuelutza77 spune:
LA MULT ANI! si eu tot acasa am facut revelionul,in fiecare an am tot fost plecati dar acum cu Bogdanel mic nu am mai plecat ,cea mai nemultumita a fost Karina care se astepta la un revelion spectaculos ,asta e ,ne luam revansa saptamana viitoare cand va fi ziua ei.
valentina_22 spune:
Buna dragelor!
Manuelutza, iti spun inca de pe acum LA MULTI ANI pentru Karina. Sa fie cea mai tare peterecere din cartier. Cati ani implineste pitica?
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
manuelutza77 spune:
ceau,Valentina ,Karinuta e o mica domnisorica va implini 8 ani .E o diferenta cam mare intre pitici mei dar na ,asta e ,bine ca nu am mai stat pe ganduri pt al doilea copil ca nu il mai faceam daca trecea si mai mult timp .
valentina_22 spune:
Mai stie cineva vreo veste despre Marguta si z_iulia? Aveau DNP luna trecuta! Sigur, au adus pe lume copilasi frumosi si papaciosi, dar vrem si noi vesti despre ei! Haideti fetelor, va asteptam!
Uitati aici special, pentru voi mii de si
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ana_a spune:
fetelor!!
bei io nu ma am cu nominalizarile, pe toate va indragesc!!!
Nu am nici timp si nici inspiratie si nici chef sa scriu.
Sunt prinsa cu Stefan care ofcourse...are 4 ANI daca nu stiti ce vreau sa zic o sa aflati... hihi....
Matei este bine, cuminte, dulce, delicios si un pic mucos dar de altfel....foarte curajos
Revin dupa ce face Stefan 5 ani glumesc, revin dupa ce il duc la gradinita.
Va iubesc si va cetesc si o sa mai intervin daca o sa am ceva serios de vorbit.
Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam
julax spune:
Ana,azi la gradi?Nu au liber?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete