Mamici cu 2 pitici (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Poze cu MosulIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Craciun fericit tuturor, multa sanatate si un mos incarcat cu daruri!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Claudia, sper ca sunteti mai bine - adica tu si Lucia
Cand am avut puroi la un ochi, am fost la o tanti care alapta si mi-a pus laptic in ochi - ai incercat? oare are ceva efect in caz de conjuctivita??
Sanatate - faza cu descarcatul pe sot..... tocmai i-am citit si lui desi nu-l consoleaza cu nimik, eu una m-am bucurat sa vad ca nu-s chiar asa... si o mai "comit" si alte mamici la stres, asa ca mine cred ca de aceea se spune "la bine si la greu" pentru ca la bine mereu e careva langa noi, asa ca la greu avem nevoie de soti eu sper sa fiu in stare sa-i dau inapoi sotului macar jumatate din ceea ce reuseste el sa-mi dea cand sunt la greu Cel putin atata reusesc, dupa ce ma descarc pe el (in ultimul timp a fost mult mai soft, da' o data am facut-o destul de aiurea) sa-i spun cat de mult il iubesc pentru ca ma suporta si mi-e alaturi atunci cand mi se rastoarna carutza

toata gashca

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

CRACIUN FERICIT !!!!

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

mirelaionut nastere usoara si bebelusa sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Sper ca ati intampinat Craciunul sanatosi si fericiti cu totii si ca a venit Mosul cu desaga plina la fiecare.

Multumim de grija pe care ne-o purtati! N-am vrut sa va ingrijorez, n-am avut insa timp, am stat aseara pana la ora 2 si tot n-am terminat tot ce ne propusesem.

Lucia e oarecum mai bine. A fost sotul cu ea la urgente ieri. Din pacate nu era medicul nostru de serviciu ci un altul ii tinea locul. A mai ascultat-o o data la plamani si i-a dat un bronhodilatator caci din cauza mucozitatilor acumulate in plamani nu prea respira cum trebuie. Pentru ochisor i-a dat un unguent cu kanamicina. E bun si laptele de mama dar... cica e bine sa dam si antibiotic ca sa nu apara complicatii. Nu mai curge ochisorul, arata bine dar oricum trebuie sa o dau vreo saptamana. Partea pozitiva e ca ea e vesela, si-a mai recapatat vocea, a inceput sa suga mai bine si scaunele sunt de un verde mai normal. Doarme bine dar inca o pun pe plan inclinat cu capul mai sus. Asteptam sa vedem cum evolueaza dar e posibil sa ne amanam plecarea la munte. Vedem cum se simte.

Mosul a venit la noi, a fost darnic si a lasat cadouri frumoase sub brad cu care ne-a bucurat pe toti.

Sper sa revin si cu ceva poze zilele astea. Va pup pe toate! PA!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Iulia, ai niste copii foarte frumosi. Aia mica m-a topit, ce scumpa este micuta cu rochita si fundita pe cap.
Ma bucur ca sunteti bine si mosul a venit la voi.

Claudia, ma bucur si pentru tine , pentru Lucia ca este mai bine.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Iulia, sa-ti traiasca cele doua minuni! Vazand-o pe fetita ta asa frumoasa regret ca nu i-am luat si eu o rochita rosie micutei mele. De fapt voiam sa-i cumpar da' nu am mai avut timp sa caut. Sa va bucurati de cadouri si de spiritul sarbatorilor!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Claudia sanatate multa Luciei , sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine peste aceste probleme
Iulia foarte frumoase pozele
Tin sa va anunt ca noi am primit ieri cea mai mare bucurie : Maria a inceput sa mearga singura , nu pe portiuni foarte mari , momentan strabate camera dintr-un colt in altul
Aseara m fost la colindat toti 4 .

Am reusit sa pun si eu cateva poze facute aseara sunt mai spalacite ele si unele facute acum la socrii in casa si la noi.

Avem poze si un concert de Craciun sustinut de Andrei si Maria

Va pup pe toate si mai revin

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

mirelaionut nastere usoara si bebelusa sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Foarte frumosi craciuneii, Danybv Bravo pentru Maria mergareatza

Acum descarc si eu pozele cu piticii mei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Avem aproape 2 saptamani!

Caludia, ne bucuram ca sunteti mai bine si sunt convinsa ca o sa puteti pleca si in concediu ca il meritati!

Dany, superbi craciunei, sa iti traiasca si sa va bucurati de Maria ce umblatoare!!!!

Iulia, sa iti traiasca chestia de 3 luni, este o frumoasa si in rochita cea rosie este ca o Scufita Rosie in miniatura!!!

Am pus si niste pozite....tot nu stiu cum sa le prescurtez...Claudia daca ma imi mai spui.....

http://family.webshots.com/album/569331132BrmCcw

Dana, mami de David-Cristian din 9.11.2004, Lucas-Alexandru din 12.12.2008

Mergi la inceput